Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Kje ste nabavljali (kad,wc,ploščice, armature)

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kje ste nabavljali (kad,wc,ploščice, armature)
#16
tud jaz bom letos prenavljal kopalnico...ena stvar mi ni jasna - zakaj je ena usr... omarica za pod umivalnik 500€? a je iz zlata al kaj? pa sem mislil d aje bila kuhinja draga....
iz katerega materiala je kopalniško pohištvo? mam feeling, da če dam tišlarju delat bo pol manj in po meri narejeno....
#17
Nihče ti ne brani. Sam sem si za kopalnico pohištvo izdelal sam. Pod umivalnikom nimam nič.
#18
Material za kopalnisko pohistvo bi naj bil drag, ker bi naj imel neki premaz oz bil "vodoodporen". Tako so povedali meni ko sem dala delati ploščo za pod umivalnik, pa mi za plpščo oz polico 2mx40cm dali predračun 400€ Confusedhock:
Potem sem pri drugem tislarju dala za to stvar 140€, furnir in ultrapas. Tudi jaz sem gledala v trgovini v mb, Keramin mislim, da se rece, umivalnik z omarico(ki je ozek predal)in ogledalo 2000€!! Mene je res kap! Tudi jaz ne dam takega denarja za pohištvo in tudi primerjam da mam 5m kuhinje z otokom in visokimi omarami za 4000, za omarico z umalnikom pa 2K?
Nekaj takega so nam izdelali za prvo kopal., bomo sedaj tudi nekaj takega, pa lepse pride ko vse te neke cigumigu drage omarice
https://www.google.si/imgres?imgurl=http...t=c&ictx=1
#19
Se strinjam popolnoma...ocitno bo sosed imel delo spet Wink mi je pa vsec kar ste naredili...do sedaj sploh nisem pomislil na to.....hvala za idejo.
#20
Ali je že kdo naročal sanitarno keramiko tukaj? http://www.miti24.de/ cene napram našim so polovične - so pa najboljše firme - ima kdo izkušnje? Jaz bom naročala za novogradnjo celotno sanitarno in armature in vsako mnenje pride prav.
#21
Jaz sem naročil umivalnik in bide Villeroy & Boch Subway. Tukaj je bil najceneje, dobil v parih dneh. Bide je bil zapakiran v ogromni škatli, da je šla komaj v avto. Školjko iste serije pa sem naročil na wir-habens.de.


Skok na forum:
Zadnje novice

V radiatorju šumi
07.11.2019 ob 12:28:59
V radiatorju šumi
Svetujemo, kako pravilno odzračiti radiator in rešiti še ostale nevšečnosti z ogrevanjem.   Okvare... Beri dalje »
Vaša streha pušča?
21.10.2019 ob 07:14:34
Vaša streha pušča?
V določenih primerih vam lahko pri popravilu strehe pomaga vaše zavarovanje doma. Ste ugotovili, da vaša streha... Beri dalje »
Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih
23.01.2018 ob 11:35:41
Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih
Podjetja s(m)o ljudje, zato je zelo pomembno, da se na delovnem mestu počutimo dobro, saj današnji sodoben in hiter tempo življenja narekuje, da... Beri dalje »
V Lokrovcu pri Celju na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Urbano-D 149
04.12.2017 ob 10:53:36
V Lokrovcu pri Celju na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Urbano-D 149
V podjetju Lumar v soboto 9. decembra, med 10.00 in 15.00 uro, v Lokrovcu pri Celju pripravljajo dan odprtih vrat na spremenjeni hiši Lumar Urbano-D... Beri dalje »