Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Sanotechnik - izkušnje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sanotechnik - izkušnje
#16
Če sem odkrit, je leto debelih krav očitno mimo, če je bilo možno dobit rezervne dele za njihove proizvode pred leti, sem ga letos iskal "zastonj" :wink: pri uvozniku, čeprav sem ga bil pripravljen plačati.... 8)
#17
Kaj si pa iskal, če ni skrivnost? In za katero stvar, točno? Smile
#18
Sedež!, pred let še dobil tako kolesca vrat in kartušo pipe --sedeža letos žal nikjer ...... niti ne najdem neke nadomestne opcije ( da ne bi poškodoval dna tuš kabine)....bi pa bil za nasvet oz posredovanje za-"nadomestek" sedeža bil zelo hvaležen....
#19
Kateri model od sanotechnick? Ker na splošno vidim da res ni nekaj veliko za dobiti na netu kako je pa pri dobavideljih pa ne vem.
#20
Experienced Napisal:Kaj si pa iskal, če ni skrivnost? In za katero stvar, točno? Smile
Prav modela, se ne spomnim, je pa po slikah na netu podoben Scali ali Rumbi....!Vem samo, da je zadeva, prenizko nameščena,(sedež)glede na masažne šobe.....ker sem pač za njihov standard nadpovprečne rasti...in razumem tudi poševnooki standard (kar pa je bilo zaradi cene bilo še sprejemljivo v primerjavi z cenami rezervnimi delov :rollSmile ....... :wink:
#21
Jaz sem letos delal na novo kopalnico , direktno tla z kanaleto iz ploščic in zid v C gor pa ročka in razpršna velika kartuša ..... do tu vse ok, ko pa sem želel steklena vrata UUUUUUUUUUUUUUU ja na koncu sem za vrata, ki tesnijo vodo, ko jih zapreš, sicer mi malo vode uide plačal z montažo na ključ, - 3 delna vrata en del cca 15 cm fiksen in 2 dela vrat se odpirajo ko harmonika ja jasno profi panti profi tesnila, katera bo potrebno po 8 -10 letih menjati strošek bo ene 80 eur, kaljena stekla po naročilu vse v mm, vse skupaj me je stalo 650 eur. Ja draga odprava moje napake, da nisem že v štartu našel kpl . tuš ki se samo postavi v kopalnico , ker ja to je samo cena vrat.

Tako, da če že hočete tako, kot jaz, najprej najdite serijska vrata in potem prilagodite mere , sicer vas bo denarnica bolela.
#22
sanotecnik samo res v primeru nuje .........oz ko ni res ni denarja za drugo.
#23
summix66 kaj pa manjka sanotechnik-u ???? a jo sploh imaš? mislim sedaj te novejše zadeve al pa če maš a maš to kako 20 let staro, jaz imam eno od teh novejših pa mi ni jasno kaj bi jim manjkalo??? saj za ta denar dobiš zelo dobro stvar, če bi šel kupovad posebej kad in stekla in to je to pa bi me dražje prišlo kot pa za to kar imam sedaj pa je kompletna. Čistit pa gasa..
Ne manjka ji čisto nič. To si pa zdej tako povedal kot da je ta sanotecnick tako slaba stvar da ni not za dajat, kar sploh ni res.
#24
No dej ne jokej no. Krš je, kaj je zdej.
#25
Tako kot ti, le kako sem vedel da se boš oglasil? Hmm ja seveda ni težko ugotiviti, ker druga od tebe itak ni. To da kritiziraš vsak moj post in pišeš izven konteksta teme itd...
Boga zemlja .....
#26
Ni izven konteksta teme. Plastik fantastik je. In zdej te peče ker ga imaš. Revček.
Isto v fery-jevi temi o TČ...Mal bi j3bal, a da ne uđe...Mal ti diši ker je pocen, ampak nimaš jajc. Bi blo pa fajn da bi se za jurja grel a? Mal bi, mal pa ne bi. Mal bi pisal po forumu, mal bi to mal bi ono. #nčodnč
#27
Bodimo odkriti, za enako zadevo bi bil produkt "kolpa san" Sad najmanj trikrat dražji ....Vodni kamen se na oba nabira..... Sad rezervni deli pa zopet odvisno od uporabnika, za nabavo nadomestnih oz rezervnih delov pa tudi od žepa uporabnika..... :?
Sem uporabnik obeh proizvajalcev, da mi ne bo zopet očitano pisanje na pamet,,,,meni, tudi po več kot desetletju uporabe odgovarja cenejša opcija..... 8)
#28
Lusti govoriš na pamet o teh tvojih primerjavah plastik fantastik kaj? kot da je pa kolpa san wauuu a? resno?

picas55 +1 točno tako kot si napisal.
#29
matofill Napisal:Jaz sem letos delal na novo kopalnico , direktno tla z kanaleto iz ploščic in zid v C gor pa ročka in razpršna velika kartuša ..... do tu vse ok, ko pa sem želel steklena vrata UUUUUUUUUUUUUUU ja na koncu sem za vrata, ki tesnijo vodo, ko jih zapreš, sicer mi malo vode uide plačal z montažo na ključ, - 3 delna vrata en del cca 15 cm fiksen in 2 dela vrat se odpirajo ko harmonika ja jasno profi panti profi tesnila, katera bo potrebno po 8 -10 letih menjati strošek bo ene 80 eur, kaljena stekla po naročilu vse v mm, vse skupaj me je stalo 650 eur. Ja draga odprava moje napake, da nisem že v štartu našel kpl . tuš ki se samo postavi v kopalnico , ker ja to je samo cena vrat.

Tako, da če že hočete tako, kot jaz, najprej najdite serijska vrata in potem prilagodite mere , sicer vas bo denarnica bolela.


Tud mene je presenetila cena tus stene. Tus narejen s kanaleto, pa ker je kopalnica velika sma si zamislila VELIIIIK TUS Smile dolg je 1.9m in sirok 1.3m, tus stena pa 1.9x2.5 kar je 4.75m2 stekla. Najdrazja ponudba je bila 180€/m2 komplet material z vgradnjo. Ta je ocitno pretiraval, ker vse ostale so bile cenejse. Sma pa potem preko znanca prisla do steklarja, ki je vse skupaj naredil za nekaj manj kot 700€. Vgradit nam pride po praznikih. Fiksirana bo v steno, strop in tla. Walk in varianta, se pravi fiksna brez kakrsnegakoli odpiranja oz premikanja. Za primerjavo: priblizno isti znesek smo placali za kanaleto, tus armaturo in pa naredili hidroizolacijo kopalnice Smile


Skok na forum:
Zadnje novice

Nove, okolju in uporabniku prijazne toplotne črpalke Mitsubishi Electric, s plinom R32.
21.08.2019 ob 07:55:09
Nove, okolju in uporabniku prijazne toplotne črpalke  Mitsubishi Electric, s plinom R32.
Z naborom modelov od 5 do 23 kW in kaskadnim sistemom vezave zunanjih enot  toplotnih črpalk zrak – voda, Mitsubishi Electric pokriva... Beri dalje »
Enostavni nasveti za selitev
01.07.2019 ob 16:40:47
Enostavni nasveti za selitev
To bo mačji kašelj v primerjavi z iskanjem in nakupom stanovanja, sem si mislila o selitvi. Že tako nimamo veliko stvari, pa še... Beri dalje »
Premierno na ogled nova vzorčna hiša podjetja Lumar
21.05.2019 ob 10:54:40
Premierno na ogled nova vzorčna hiša podjetja Lumar
V podjetju Lumar v soboto, 25. maja 2019, med 10.00 in 16.00, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo v Dragomlju premierno predstavili svojo... Beri dalje »
Lumar Terra-R 131 - na ogled Lumarjeva hiša za vrhunsko bivanje na enem nivoju
05.04.2019 ob 08:55:11
Lumar Terra-R 131 - na ogled Lumarjeva hiša za vrhunsko bivanje na enem nivoju
V podjetju Lumar, v soboto, 13. aprila 2019, med 10. in 16. uro, pripravljajo dan odprtih vrat na vrhunsko zasnovani pritlični hiši Terra-R 131.... Beri dalje »