Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Sanotechnik - izkušnje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sanotechnik - izkušnje
#16
Če sem odkrit, je leto debelih krav očitno mimo, če je bilo možno dobit rezervne dele za njihove proizvode pred leti, sem ga letos iskal "zastonj" :wink: pri uvozniku, čeprav sem ga bil pripravljen plačati.... 8)
#17
Kaj si pa iskal, če ni skrivnost? In za katero stvar, točno? Smile
#18
Sedež!, pred let še dobil tako kolesca vrat in kartušo pipe --sedeža letos žal nikjer ...... niti ne najdem neke nadomestne opcije ( da ne bi poškodoval dna tuš kabine)....bi pa bil za nasvet oz posredovanje za-"nadomestek" sedeža bil zelo hvaležen....
#19
Kateri model od sanotechnick? Ker na splošno vidim da res ni nekaj veliko za dobiti na netu kako je pa pri dobavideljih pa ne vem.
#20
Experienced Napisal:Kaj si pa iskal, če ni skrivnost? In za katero stvar, točno? Smile
Prav modela, se ne spomnim, je pa po slikah na netu podoben Scali ali Rumbi....!Vem samo, da je zadeva, prenizko nameščena,(sedež)glede na masažne šobe.....ker sem pač za njihov standard nadpovprečne rasti...in razumem tudi poševnooki standard (kar pa je bilo zaradi cene bilo še sprejemljivo v primerjavi z cenami rezervnimi delov :rollSmile ....... :wink:
#21
Jaz sem letos delal na novo kopalnico , direktno tla z kanaleto iz ploščic in zid v C gor pa ročka in razpršna velika kartuša ..... do tu vse ok, ko pa sem želel steklena vrata UUUUUUUUUUUUUUU ja na koncu sem za vrata, ki tesnijo vodo, ko jih zapreš, sicer mi malo vode uide plačal z montažo na ključ, - 3 delna vrata en del cca 15 cm fiksen in 2 dela vrat se odpirajo ko harmonika ja jasno profi panti profi tesnila, katera bo potrebno po 8 -10 letih menjati strošek bo ene 80 eur, kaljena stekla po naročilu vse v mm, vse skupaj me je stalo 650 eur. Ja draga odprava moje napake, da nisem že v štartu našel kpl . tuš ki se samo postavi v kopalnico , ker ja to je samo cena vrat.

Tako, da če že hočete tako, kot jaz, najprej najdite serijska vrata in potem prilagodite mere , sicer vas bo denarnica bolela.
#22
sanotecnik samo res v primeru nuje .........oz ko ni res ni denarja za drugo.
#23
summix66 kaj pa manjka sanotechnik-u ???? a jo sploh imaš? mislim sedaj te novejše zadeve al pa če maš a maš to kako 20 let staro, jaz imam eno od teh novejših pa mi ni jasno kaj bi jim manjkalo??? saj za ta denar dobiš zelo dobro stvar, če bi šel kupovad posebej kad in stekla in to je to pa bi me dražje prišlo kot pa za to kar imam sedaj pa je kompletna. Čistit pa gasa..
Ne manjka ji čisto nič. To si pa zdej tako povedal kot da je ta sanotecnick tako slaba stvar da ni not za dajat, kar sploh ni res.
#24
No dej ne jokej no. Krš je, kaj je zdej.
#25
Tako kot ti, le kako sem vedel da se boš oglasil? Hmm ja seveda ni težko ugotiviti, ker druga od tebe itak ni. To da kritiziraš vsak moj post in pišeš izven konteksta teme itd...
Boga zemlja .....
#26
Ni izven konteksta teme. Plastik fantastik je. In zdej te peče ker ga imaš. Revček.
Isto v fery-jevi temi o TČ...Mal bi j3bal, a da ne uđe...Mal ti diši ker je pocen, ampak nimaš jajc. Bi blo pa fajn da bi se za jurja grel a? Mal bi, mal pa ne bi. Mal bi pisal po forumu, mal bi to mal bi ono. #nčodnč
#27
Bodimo odkriti, za enako zadevo bi bil produkt "kolpa san" Sad najmanj trikrat dražji ....Vodni kamen se na oba nabira..... Sad rezervni deli pa zopet odvisno od uporabnika, za nabavo nadomestnih oz rezervnih delov pa tudi od žepa uporabnika..... :?
Sem uporabnik obeh proizvajalcev, da mi ne bo zopet očitano pisanje na pamet,,,,meni, tudi po več kot desetletju uporabe odgovarja cenejša opcija..... 8)
#28
Lusti govoriš na pamet o teh tvojih primerjavah plastik fantastik kaj? kot da je pa kolpa san wauuu a? resno?

picas55 +1 točno tako kot si napisal.
#29
matofill Napisal:Jaz sem letos delal na novo kopalnico , direktno tla z kanaleto iz ploščic in zid v C gor pa ročka in razpršna velika kartuša ..... do tu vse ok, ko pa sem želel steklena vrata UUUUUUUUUUUUUUU ja na koncu sem za vrata, ki tesnijo vodo, ko jih zapreš, sicer mi malo vode uide plačal z montažo na ključ, - 3 delna vrata en del cca 15 cm fiksen in 2 dela vrat se odpirajo ko harmonika ja jasno profi panti profi tesnila, katera bo potrebno po 8 -10 letih menjati strošek bo ene 80 eur, kaljena stekla po naročilu vse v mm, vse skupaj me je stalo 650 eur. Ja draga odprava moje napake, da nisem že v štartu našel kpl . tuš ki se samo postavi v kopalnico , ker ja to je samo cena vrat.

Tako, da če že hočete tako, kot jaz, najprej najdite serijska vrata in potem prilagodite mere , sicer vas bo denarnica bolela.


Tud mene je presenetila cena tus stene. Tus narejen s kanaleto, pa ker je kopalnica velika sma si zamislila VELIIIIK TUS Smile dolg je 1.9m in sirok 1.3m, tus stena pa 1.9x2.5 kar je 4.75m2 stekla. Najdrazja ponudba je bila 180€/m2 komplet material z vgradnjo. Ta je ocitno pretiraval, ker vse ostale so bile cenejse. Sma pa potem preko znanca prisla do steklarja, ki je vse skupaj naredil za nekaj manj kot 700€. Vgradit nam pride po praznikih. Fiksirana bo v steno, strop in tla. Walk in varianta, se pravi fiksna brez kakrsnegakoli odpiranja oz premikanja. Za primerjavo: priblizno isti znesek smo placali za kanaleto, tus armaturo in pa naredili hidroizolacijo kopalnice Smile
#30
Doma imamo masažno kad Sanotechnik D900, kupljena nekako leta 2007 in do sedaj je v redu delalo vse, edino tesnilo vrat se je spodaj odtrgalo v dolžini 4 cm, tako, da sem ga pomaknil navzdol, da sedaj normalno tesni. Kljub pisanju na firmo v Maribor mi ni uspelo dobiti tega tesnila, kot da kupujemo dele za vesoljsko plovilo. Problem pa ni toliko čiščenje, uporabljamo čistila Nano in je v redu. Poseben problem pa so šobe, ki se mašijo, zato bi prosil za kakšen nasvet ali morda vgradnja kakšnega filtra, da bi pobral pesek, ki ga imamo mi na Obali v ceveh in pipah zelo veliko. Prosil, pa bi za informacijo, kako se lahko zamenja neonsko svetilko pod stropom, mi je nehala delati, pa nisem našel nobenih navodil!


Skok na forum:
Zadnje novice

Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
28.10.2020 ob 10:32:56
Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
Mladinske organizacije v zadnjih letih glasno opozarjajo na perečo in zaskrbljujočo stanovanjsko problematiko mladih. Da bi mladim... Beri dalje »