Splošno > Mnenja in predlogi
Aktivacija uporabnika

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aktivacija uporabnika
#1
Bodoči uporabniki boste po registraciji prejeli email s podatki za aktivacijo svojega uporabniškega imena. Ta korak je potreben, da si vsaj deloma izognemo spammanju forumov.

Če tega emaila ne prejmete, najprej poglejte, če sporočilo ni morda pristalo v kateri izmed vaših map s spam maili.

Ponudniki predalov za elektronsko pošto kar naprej spreminjajo svoje metode za ocenjevanje, kaksna pošta je legitimna in kakšna je za vas nezaželena. Forum pošilja elektronska sporočila na vse naslove v enaki obliki, zato jih ponudnik včasih prepozna kot nezaželeno pošto.

Pomaga lahko naslednje:

HOTMAIL:
Poglejte v mapo Junk E-mail. Če aktivacijski email najdete tam, ga označite kot Not Junk, da bodo lahko sporočila v prihodnosti pristala v vašem inboxu.

Da se preprečite filtriranje pošte za podsvojostreho.net, naredite naslednje:

1. Kliknite Mail in nato Options (ob povezavi Help)
2. Kliknite Junk E-Mail Protection
3. Kliknite Safe List
4. Vpišite domeno: podsvojostreho.net
5. Kliknite Add

YAHOO:
Poglejte v mapo Bulk Mail. Če aktivacijski email najdete tam, ga označite kot Not Spam, da bodo lahko sporočila v prihodnosti pristala v vašem inboxu.

GMAIL:
Poglejte v mapo Spam. Če aktivacijski email najdete tam, ga označite kot Not Spam, da bodo lahko sporočila v prihodnosti pristala v vašem inboxu.

OUTLOOK 2003:
1. Actions > Junk E-mail > Junk E-mail Options.
2. Kliknite Safe Senders in nato Add.
3. Vpišite podsvojostreho.net in kliknite OK.
4. Zaključite.

VSI DRUGI:
Če aktivacijskega emaila ne prejmete, najprej poglejte v mapo z nezaželeno pošto (Junk, Spam...). Če aktivacijski email najdete tam, ga označite kot Not Junk ali Not Spam, da bodo lahko sporočila v prihodnosti pristala v vašem inboxu.

IN ČE ŠE VEDNO NE GRE
Če ste poskusili z nasveti zgoraj in še vedno potrebujete pomoč, pošljite email administratorju ( tadej(at)podsvojostreho.net ), vsebovati pa mora UPORABNIŠKO IME, ki ste ga uporabili ob registraciji, da lahko administrator to uporabniško ime ročno aktivira.
#2
Spet neki vsiljivci na forumu. Admini, pa kaj ne morete tako urediti, da vi potrdite registracijo novega člana. Ne vem no. To je že malo ......
#3
Ko že spreminjate sistem oz. ga dopolnjujete, omogočite, da brišem pošto direktno, brez da jo odprem. Ali pa ne znam. :oops:
So mi eni čudni tipi polnili nabiralnik. :mrgreen:
#4
Strinjam se z napisanim. Samo če se ne prijaviš, tudi člankov ne moreš pisat. Se pravi, če vi nebi potrdili članstva, tudi teh smeti ne bi bilo.
Že par let nazaj je znanec bil skrbnik enega foruma in so se pojavljale podobne težave. Pa je stvar uredil s potrditvijo članstva ob vpisu in je imel potem mir.
lp
#5
Ljudje lahko brezplačno prenesejo dobre igre na : mod super


Skok na forum:
Zadnje novice