Splošno > Skupinski nakupi
Mednarodni sejem

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mednarodni sejem
#1
V Cazinu (BiH) se odpira poslovni center za poslovno sodelovanje (BiH-Slovenija). Pred tem se odpira mednarodni sejem gospodarstva od 25 decembra letos do 11 janvarja 2015 kot platforma začetka poslovanja poslovnega centra. Na sejmu boste lahko našli poslovne partnerje za bodoča sodelovanja. Že zdaj se lahko skupinsko naročijo na primer: masivna stavbna pohištva, masivna pohištva in veliko tega. Prav tako so organizirani koordinatorji v slovenščini ki vam bodo pomagali pri organizaciji nakupov, ureditvi dokumentacije za izvoz in podobno. Po zaključku sejma isti center deluje kot logistični center, call center in info center za Slovenijo.
#2
V Cazinu je pravo vzdušje slovencev v novoodprtem poslovnem centru BiH- Slovenija. Tudi v tem delu negre bez goriških vin in Kranjskih klobas.
#3
Citat:Že zdaj se lahko skupinsko naročijo na primer: masivna stavbna pohištva, masivna pohištva in veliko tega.


Lepo in prav, koliko teh produktov pa ima vse potrebne certifikate za prodajo v EU?

Brez teh certifikatov - uvoz v EU ni mogoč.
#4
bosna ima veliko bolj urejene "lesene" zadeve kot slovenija...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
#5
Zato je urejen poslovni center kot logistika ki slovenski državljani dobijo vse napotitve in pomoč. Masivno stavbno pohištvo je zelo zanimivo, kamen, opeka...
#6
Je prelepo, da bi bilo res...

Realnost je nekje vmes.
#7
Poznam kar nekaj proizvajalcev iz BIH, ki sicer delajo kvalitetne produkte, pa ne omare in stole, pač pa stavbno pohištvo. Samo dva sta uredila vso papirologijo in lahko izvažata na področje EU.
Poslovni center in logistika ........... torej mi uredijo, da lahko uvozim v EU it tretje države produkt, ki nima ustreznih certifikatov?
#8
Prav za to je odprt ta center v katerem proizvajalci plasirajo svoje produkte in kateri imajo urejene certifikate. Kateri proizvajalci nimajo certifikatov jim logistični center pomaga urediti obenem pa slovenske državljane opozarjajo na to, od katerih proizvajalcev se lahko kupuje od katerih pa še ne.
#9
A se da na internetu videti katere firme lahko gledamo, da ne bi imeli težav pri uvozu?
#10
osebno pregledani certifikati. Na primer: http://www.i-crni.ba, HH Inox, Fiko comerc, stolar comerc itd itd.
#11
In kakšne so cene pri stolar comercu, so kaj manjše kot v Slovenji ?

Na njihovi internetni strani imajo vrata res lep izgled.
#12
Leto dni nazaj se poslal eno povpraševanje podjetju Stolar Comerce. Cena vrat je bila okoli 500 KM (brez dostave in montaže).
#13
Stolar comerc je trenutno na sejmu in ponuja sejemske popuste, kamen za oblaganja je tudi zanimiv. Videti je tudi nemško firmo Regensol Gmbh ker se v Bosni rezvija solarna energija. Velike so priložnosti za skupinska nakupovanja v tem centru.
#14
http://www.cazin.net/vijesti/clanak/1.m ... e-izlagace


Skok na forum:
Zadnje novice

V radiatorju šumi
07.11.2019 ob 12:28:59
V radiatorju šumi
Svetujemo, kako pravilno odzračiti radiator in rešiti še ostale nevšečnosti z ogrevanjem.   Okvare... Beri dalje »
Samsung predstavil ClimateHub, svojo prvo integrirano rešitev za ogrevanje in toplo vodo
06.11.2019 ob 16:24:24
Samsung predstavil ClimateHub, svojo prvo integrirano rešitev za  ogrevanje in toplo vodo
ClimateHub je nova rešitev družbe Samsung za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Z enostavno namestitvijo, enostavnim zagonom,... Beri dalje »
Vaša streha pušča?
21.10.2019 ob 07:14:34
Vaša streha pušča?
V določenih primerih vam lahko pri popravilu strehe pomaga vaše zavarovanje doma. Ste ugotovili, da vaša streha... Beri dalje »
Lumar - na ogled hiši dveh generacij
09.10.2019 ob 11:03:14
Lumar - na ogled hiši dveh generacij
V podjetju Lumar v soboto 12. oktobra med 10.00 in 16.00 uro pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo predstavili hiši, ki sta... Beri dalje »