Splošno > Skupinski nakupi
Ceracasa ploščice

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ceracasa ploščice
#1
A kdo ve če so v tujini te ploščice kaj cenejše. Najcenejši pri nas prodaja sarai d.o.o., ampak so mi še vedno nekam drage, čeprav je kvaliteta vrhunska. Vse nad 50€ so praktično brez napak, zrcalno polirane in popolnoma ravne. Sem gledal na desetine "luksuznih" firm, italjanskih ipd, kjer so cene preko 70€/m2, ampak je pri vseh slabo polirano, ali pa ima vijugast odboj svetlobe ipd...

Zanimam se za nakup:
http://www.ceracasa.com/71940_en/Absolute/#menuanchor
Če se dobi kje v tujini za večje količine ceneje naj prosim pove - in pa če ima kdo željo po nakupu istih ploščic.
#2
HI
Jaz imam velik del hiše "oblečen" s Ceracasa ploščicami.Kot ste navedli, res so vrhunske in se velik del priznanih znamk dejansko skrije kar se kvalitete tiče. Meterska ploščica ravna u nulo. Cene so v tem letu kar nekaj višje. Kvadrat ploščic katere sem imel jaz so prej stale 45 eur, sedaj 56 eur. Na količino se pozna popust a vseeno nanese. Nazadnje sem ene ploščice od Sarai prevzemal včeraj iz skladišča v Kamniku. Vglavnem cene niso a la bauhaus a je tudi kvaliteta boljša od velikega dela wannabe vrhunskih ploščic. --meni je potem končna cena padla za mislim da cca. 25% na količino.
Have a nice Day

Matt
#3
korenje Napisal:A kdo ve če so v tujini te ploščice kaj cenejše. Najcenejši pri nas prodaja sarai d.o.o., ampak so mi še vedno nekam drage, čeprav je kvaliteta vrhunska. Vse nad 50€ so praktično brez napak, zrcalno polirane in popolnoma ravne. Sem gledal na desetine "luksuznih" firm, italjanskih ipd, kjer so cene preko 70€/m2, ampak je pri vseh slabo polirano, ali pa ima vijugast odboj svetlobe ipd...

Zanimam se za nakup:
http://www.ceracasa.com/71940_en/Absolute/#menuanchor
Če se dobi kje v tujini za večje količine ceneje naj prosim pove - in pa če ima kdo željo po nakupu istih ploščic.Če imate točen popis in točen model artikla ,ki ga imate ogledanega,Vam lahko poskušam urediti najboljšo možno ceno direktno iz tovarne .

1 x mesečno do 2 x mesečno tako ali tako pobiramo zbirnike za svojo keramiko,po Italiji....

Za več informacij me lahko pokličete na gsm 051 272 222 ali še bolje na email : keramikaoutlet@gmail.com
#4
sem že kupil ceracasa ploščice. sem tudi gledal italjansko robo, pa kvaliteta ni na nivoju.
#5
Kakšna je bila cena, če ni skrivnost?


Skok na forum:
Zadnje novice

V radiatorju šumi
07.11.2019 ob 12:28:59
V radiatorju šumi
Svetujemo, kako pravilno odzračiti radiator in rešiti še ostale nevšečnosti z ogrevanjem.   Okvare... Beri dalje »
Vaša streha pušča?
21.10.2019 ob 07:14:34
Vaša streha pušča?
V določenih primerih vam lahko pri popravilu strehe pomaga vaše zavarovanje doma. Ste ugotovili, da vaša streha... Beri dalje »
Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih
23.01.2018 ob 11:35:41
Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih
Podjetja s(m)o ljudje, zato je zelo pomembno, da se na delovnem mestu počutimo dobro, saj današnji sodoben in hiter tempo življenja narekuje, da... Beri dalje »
V Lokrovcu pri Celju na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Urbano-D 149
04.12.2017 ob 10:53:36
V Lokrovcu pri Celju na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Urbano-D 149
V podjetju Lumar v soboto 9. decembra, med 10.00 in 15.00 uro, v Lokrovcu pri Celju pripravljajo dan odprtih vrat na spremenjeni hiši Lumar Urbano-D... Beri dalje »