Splošno > Skupinski nakupi
Ceracasa ploščice

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ceracasa ploščice
#1
A kdo ve če so v tujini te ploščice kaj cenejše. Najcenejši pri nas prodaja sarai d.o.o., ampak so mi še vedno nekam drage, čeprav je kvaliteta vrhunska. Vse nad 50€ so praktično brez napak, zrcalno polirane in popolnoma ravne. Sem gledal na desetine "luksuznih" firm, italjanskih ipd, kjer so cene preko 70€/m2, ampak je pri vseh slabo polirano, ali pa ima vijugast odboj svetlobe ipd...

Zanimam se za nakup:
http://www.ceracasa.com/71940_en/Absolute/#menuanchor
Če se dobi kje v tujini za večje količine ceneje naj prosim pove - in pa če ima kdo željo po nakupu istih ploščic.
#2
HI
Jaz imam velik del hiše "oblečen" s Ceracasa ploščicami.Kot ste navedli, res so vrhunske in se velik del priznanih znamk dejansko skrije kar se kvalitete tiče. Meterska ploščica ravna u nulo. Cene so v tem letu kar nekaj višje. Kvadrat ploščic katere sem imel jaz so prej stale 45 eur, sedaj 56 eur. Na količino se pozna popust a vseeno nanese. Nazadnje sem ene ploščice od Sarai prevzemal včeraj iz skladišča v Kamniku. Vglavnem cene niso a la bauhaus a je tudi kvaliteta boljša od velikega dela wannabe vrhunskih ploščic. --meni je potem končna cena padla za mislim da cca. 25% na količino.
Have a nice Day

Matt
#3
korenje Napisal:A kdo ve če so v tujini te ploščice kaj cenejše. Najcenejši pri nas prodaja sarai d.o.o., ampak so mi še vedno nekam drage, čeprav je kvaliteta vrhunska. Vse nad 50€ so praktično brez napak, zrcalno polirane in popolnoma ravne. Sem gledal na desetine "luksuznih" firm, italjanskih ipd, kjer so cene preko 70€/m2, ampak je pri vseh slabo polirano, ali pa ima vijugast odboj svetlobe ipd...

Zanimam se za nakup:
http://www.ceracasa.com/71940_en/Absolute/#menuanchor
Če se dobi kje v tujini za večje količine ceneje naj prosim pove - in pa če ima kdo željo po nakupu istih ploščic.Če imate točen popis in točen model artikla ,ki ga imate ogledanega,Vam lahko poskušam urediti najboljšo možno ceno direktno iz tovarne .

1 x mesečno do 2 x mesečno tako ali tako pobiramo zbirnike za svojo keramiko,po Italiji....

Za več informacij me lahko pokličete na gsm 051 272 222 ali še bolje na email : keramikaoutlet@gmail.com
#4
sem že kupil ceracasa ploščice. sem tudi gledal italjansko robo, pa kvaliteta ni na nivoju.
#5
Kakšna je bila cena, če ni skrivnost?


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »