Objave: 1676
Teme: 3
Ocena:
0
Pri nas na vasi imamo tudi preobilico mačje populacije - v ciklih. Vsake toliko časa "čudežno" izginejo in se v roku 1 leta zopet pojavijo. Vsake toliko se naredi čistka pa je problem rešen.
Sicer pa mački res serjejo povsod. Pri nas jim je najbolj všeč pohodna steklena površina na terasi. Ekshibicionist verjetno med sranjem rad kaže rito naključnim opazovalcem spodaj pod steklom.
Objave: 318
Teme: 0
Ocena:
1
Sskj: Dresúra -e ž (ȗ) vadenje, urjenje živali v določeni spretnosti: dati žival v dresuro; dresura konj, psov
// ekspr. strogo in mehanično vzgajanje z navajanjem k nekritični poslušnosti: to že ni več režija, ampak dresura; vzgoja se je sprevrgla v pravo dresuro; dresura vojakov
Od kdaj pa se dresira samo zveri? Sicer mačke so družina zveri. Kako pa se reče "vzgoji" mačka?
Objave: 9567
Teme: 16
Ocena:
3
Bozji cudez...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Objave: 1041
Teme: 7
Ocena:
0
ene par jastrebov začnite vzgajat... problemi z mačkami izginejo. sem lahko kar 100%
Objave: 1116
Teme: 25
Ocena:
0
Tudi če je ta pravi pes pri hiši bo hitro mir.
Objave: 5879
Teme: 50
Ocena:
0
kar vi sfalite in vam nekdo hoče dopovedati, je to, da so to vse rešitve, ko del skrbi in odgovornosti, ki naj bi bila lastnikova, pade na nekoga drugega.
menda je vsem jasno, da za odstranitev mačkov, ni potrebno veliko ne časa ne denarja, pa ponovi vajo, ko je treba, ampak zakaj misliti, da je to sosedom fajn. če se ne bi tolkli po glavi kako to rešiti mirno in čimbolj humano, ne bi bilo veliko besed in tinte prelitih.
Objave: 1116
Teme: 25
Ocena:
0
Včeraj se pozno zvečer vračam iz službe in na dovozu do hiše zagledam lisjaka, ki v gobcu drži mrtvega manjšega mačka. Skoraj pol lisjakove velikosti. Lisjak tudi ni prav velik, mora bit na pol odrasel. Ali je možno da ga je fental, ali pa ga je pobral na cesti že mrtvega, če ga je povozil avto? Ta lisjak se vsak večer sprehaja okrog naše hiše in se sploh ne boji. Nekega večera sem ga zalotil na kompostniku (ni pokrit) na cca 5 metrov. Ni zbežal ko sem se ustavil. Potem pa vidim, da ga iz enake razdalje opazujeta naš in sosedov mačkon. Brez kakega strahu. Sedaj pa sem malo v skrbeh, da se ne bo spravil še na našega mačka.
Objave: 262
Teme: 0
Ocena:
0
lisjak se ne bo spravil na živega mačka ........kuna ja........verjetno je pobral mrhovino.
Objave: 2379
Teme: 3
Ocena:
1
Če bi govorili o šakalu, ta napade mačko, lisica pa ne.
Objave: 8189
Teme: 2
Ocena:
10
Če je lisica prava lisica, je tudi mački kos. Rešujejo jo samo žiletke na nogah, drugače nebi imela niti osnovnih šans preživetja.
Objave: 8189
Teme: 2
Ocena:
10
Si je pa "rekel": kaka dobra malca...
Objave: 6555
Teme: 14
Ocena:
0
In na koncu se narava sama urihta (le včasih ji moramo malce pomagati)... Kaj čmo!