Splošno > Skupinski nakupi
Bela tehnika

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bela tehnika
#16
jst sem še zmeri zraven če se boste odločili.......imam pa samo enega pomivalca v mislih,mogoče še napa.......
#17
Danes sem preveril pri Gorenju v SLO in njihova roba ima worldwide garancijo. Tko da če nabavimo Gorenje v tujini ni panike s servisom v slo. So me pa opozorili da naj se izogibam nakupom aparatov na plin, ker tu pa so različni standardi po državah in je možno da kaj ne bi bilo kompatibilno.

Evo tko, zdej pa veselo v shopping Smile
#18
Zanimivo, jaz sem se pa pri Gorenju zanimala za garancijo za indukcijsko ploščo za nakup na Poljskem in so mi na mail odpisali, da garancija ne velja. Nekaj v smislu, da se garancijo lahko uveljavlja izključno v državi nakupa (razen, če se pri nakupovanju prek spleta šteje za državo nakupa Slovenija :? )
#19
Enako sem videl npr. v Merkurju, kjer imajo razstavljene Gorenje gosp. aparate obvestilo, da garancija velja le v drzavi nakupa...
#20
Svašta! Jaz sem to preveril pri kolegu, ki dela v Gorenju in pravi da je WW garancija.
#21
Jaz sem pisala na splošni mail za reklamacije in tu je citiran odgovor:

"Kot je zapisano na vsakem garancijskem listu v vsakem jeziku se zahtevki iz naslova garancije lahko uveljavljajo izključno v državi nakupa in v skladu z garancijskimi pogoji le te države."

čudno, čudno :?
#22
To zavajajo - po evropski direktivi (ali urebi saj ne vem) so dolžni garancijo, kot jo ponudijo v eni državi, ponuditi kjerkoli po evropi - problem je pri nakupu gorenja v tujini le to, da ima tam ponavadi le 2 leti garancije, pri nas pa več al manj povsod in za vse aparat dajejo 5 let garancije. Tako da potem iz tujine nabavljen aparat ima potem svetovno garancijo 2 leti in ne 5. To pa je več ali manj vsa razlika. Vem pa zato, ker sem naročil iz tujine neke aparate znamke Asko, ki je Gorenjeva in menda celo izdelano pri nas, ampak se pri nas ne da kupit sploh.

P. S.: če bi kljub temu komplicirali če mašina res crkne, lahko potem v naši državi vložite tožbo proti poljskemu prodajalcu in podrejeno proti Gorenju. Pa da jih vidimo potem, zavajalce potrošnikov.
#23
Pozdravljeni,

A se mogoče kdo zanima za kakšen nakup v megamedia.pl
Mi bi namreč nekaj vzeli gor in če ne bo drugače bomo šli sami po robo. A ima mogoče kdo namen iti sam po stvari pa še ima kaj prostora na prikolici? Seveda gre za delitev stroškov. jaz sem računal nekje 200€ za gor in dol (ker so še vinjete). Mi imamo prikolico 2x1m in 1,5m visoko. Namen imamo vzet pečico, napo, steklokeramično in hladilnik, tako da vsaj za eno takšno porcijo prostora je na prikolici, če koga zanima.
Če pa ima kdo sam namen po stvari, pa se priporočam.

LP
#24
Tudi mi bomo v kratkem nabavili vso belo tehniko od gorenja.
Če koga zanima naj pošlje spisek in mu pošljem cene, ker se dogovarjamo za rabat.
#25
Pozdrav vsem!

Kakšne so kaj izkušnje sedaj s temi nakupi? Se je že kaj realiziralo?

Drugače sem tudi 1 x mesečno gor v tej smeri (Wroclaw) - pa se lahko zmenimo za skupinski prevoz ko se nabere nekaj robe.
#26
Pozdravljeni,

A kdo kupuje kaj ali vozi iz megamedia.pl ???
Mi bi v kratkem kupili en pralni stroj z zgornjim polnjenjem.

Hvala
#27
Pregledujem komplet tehniko za hišo in so cene na megamedia kar ugodnejše kot pri nas. A je komu že uspelo kej dobit s te štacune, al se tukaj samo brca v temo?


Skok na forum:
Zadnje novice

V radiatorju šumi
07.11.2019 ob 12:28:59
V radiatorju šumi
Svetujemo, kako pravilno odzračiti radiator in rešiti še ostale nevšečnosti z ogrevanjem.   Okvare... Beri dalje »
Vaša streha pušča?
21.10.2019 ob 07:14:34
Vaša streha pušča?
V določenih primerih vam lahko pri popravilu strehe pomaga vaše zavarovanje doma. Ste ugotovili, da vaša streha... Beri dalje »
Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih
23.01.2018 ob 11:35:41
Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih
Podjetja s(m)o ljudje, zato je zelo pomembno, da se na delovnem mestu počutimo dobro, saj današnji sodoben in hiter tempo življenja narekuje, da... Beri dalje »
V Lokrovcu pri Celju na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Urbano-D 149
04.12.2017 ob 10:53:36
V Lokrovcu pri Celju na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Urbano-D 149
V podjetju Lumar v soboto 9. decembra, med 10.00 in 15.00 uro, v Lokrovcu pri Celju pripravljajo dan odprtih vrat na spremenjeni hiši Lumar Urbano-D... Beri dalje »