Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Kopalnica

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kopalnica
#1
Odločava se za barvno kombinacijo spodnje kopalnice, zato prosim za komentarje, kritike...

hvala


Priložene datoteke
.gif   _1.GIF (Velikost: 143,26 KB / Prenosi: 5029)
.gif   _2.GIF (Velikost: 140,95 KB / Prenosi: 5029)
.gif   _3.GIF (Velikost: 153,64 KB / Prenosi: 5029)
#2
Še tri slikice:


Priložene datoteke
.gif   _4.GIF (Velikost: 102,91 KB / Prenosi: 5026)
.gif   _5.GIF (Velikost: 180,5 KB / Prenosi: 5026)
.gif   _7.GIF (Velikost: 115,3 KB / Prenosi: 5026)
#3
Navedite mere kopalnice za lažjo predstavo.
#4
Mere so 155cm X 341cm. (Tuš 140cm X 90cm)
Sprašujem pa SAMO za barvno kombinacijo, sama postavitev pa bo taka oz. je taka kot na sliki.
#5
Območje tuša je lepo zapolnjeno. Lep je tudi mozaik. Dodatna barvna črta in dve ploščici z ornamentom je zastarelo. Ob taki barvi ploščic bi bila lepša bela vrata. Območje umivalnika niste izkoristili dovolj, saj nimate dovolj shranjevalnih površin. Okroglo ogledalo med dvema okroglima oknoma je smešno. Saj niste na podmornici. Smile Izberite elegantno ozko visoko ogledalo. Med straniščem in steno poleg vrat zapolnite s podobnim elementom kot na sliki, umivalnik naj bo samo en - pred ogledalom. Na steno, kjer je sedaj samo radiator, namestite še dolgo moderno konzolo za brisače.


Priložene datoteke
.jpg   Kopalnica 15.jpg (Velikost: 31,91 KB / Prenosi: 5009)
#6
Vrata bodo verjetno bela, jutri bova dala še zrisat vertikalno linijo teh ploščic, paa bomo videli kako izpade tisto. Nisem pa najbolj razumel tega stavka:
=Med straniščem in steno poleg vrat zapolnite s podobnim elementom kot na sliki, umivalnik naj bo samo en - pred ogledalom.=
#7
Namesto tega majhnega zaobljenega umivalnega elementa izberite raven daljši element, ki bo zapolnil steno do vrat. Tako bo stena lepo zapolnjena in uravnotežena, hkrati pa boste imeli dovolj shranjevalnih površin. Če boste dali v tuš mozaik, kopalnica ni videti tako ozka in dolga.
#8
Kopalniški element pod umivalnikom pride čisto pravokoten in ne zaobljen (tega mi je prodajalka le narisala), opcija je da bi kopalniški element potegnili še na desno stran, vendar če zmanjka denarja za ureditev utilitija bo v desnem kotu začasno lociran pralni stroj.
#9
Pozdravljeni

Moje mnenje je, da je tista horizontalna nepotrebna, ogledalo naj bo oglato lepo na sredini med oknoma.

Če zmanjka denarja, zaenkrat naredite pult pod umivalnikom do kota (stroj pod pultom), omarica/predalnik se lahko doda kasneje.

Lp, M
#10
namesto "cokla" in črte v temni barvi dejte vse v en svetel ton in bo ok.
glede na okrogla okna se bi dalo mogoče kaj poigrat z opremo ipd..
#11
Evo še današnja varianta:


Priložene datoteke
.gif   11.GIF (Velikost: 144,24 KB / Prenosi: 4841)
.gif   222.GIF (Velikost: 151,94 KB / Prenosi: 4841)
.gif   333.GIF (Velikost: 166,13 KB / Prenosi: 4841)
#12
Meni je grozno. Proge naj bi bile simetrično razporejene, pri kotličku se pa vse podere -niti fuge niti okrasne ploščice se ne ujemajo. Ohranite mozaik, ostalo pa naj bo vse v enotnem svetlem tonu, tako kot je že predlagal Izotop. V današnji različici mi tudi ni všeč, kako je kopalniški blok odebeljen, vrisani pa sta tudi dve niši in ena polička. Ker so načrte risali profesionalci, bi pričakovala bolj sodobne rešitve, saj se vendar piše leto 2013. Vse inštalacije, potrebne za tuš, naj bodo skrite v zidu, ne pa v dodatnem zidu oziroma če se odločite za eno samo pravokotno mini nišo, morate tale 'dodatni zid' potegniti do stropa, ne pa samo do konca steklene stene. Še nekaj mi ni jasno. Pri umivalniku imate steno ravno, brez police. Kako je vgrajen podometni kotliček? Ogledalo bi moralo biti daljše in ožje.
#13
Meni te ploščice nikakor niso všeč. Mogoče moti ta slab render.
Kakor je bilo omenjeno, odebeljen (trebuhast) umivalnik sploh ne paše v tak prostor (ravne čiste linije), bolj bi pasal daljši raven umivalnik.
#14
Zdaj sem se spomnila, na kaj me spominja tale vzorec in barva - na staromodne tapete.
#15
Ok, na hitro: ploščiče so nama zelo všeč. Moram priznati da v renderju ne zgledajo tako lepo kot v živo. Za umivalnik sem že napisal da bo pravokoten in ne ta z trebuhom. Polička pod tušem je bila moja ideja saj je tuş z dimenzijo 150X90 težko dobiti oz. je za nas predrag. Zato smo şe odločili za tuš kad 140X90 in pa dodatno steno. Ujemanje ploščic pa moramo še urediti saj moram preveriti par mer.
Kaj naj potem dodatno steno rajši pozidam do vrha?


Skok na forum:
Zadnje novice

Prva slovenska hiša s certifikatom Active House
04.05.2020 ob 12:34:06
Prva slovenska hiša s certifikatom Active House
Lep, varčen in pameten dom Podjetje Lumar je v Dragomlju, ki leži le nekaj kilometrov oddaljen od Ljubljane, postavilo hišo Lumar... Beri dalje »
Redno vzdrževanje doma je nujno
20.01.2020 ob 12:59:50
Redno vzdrževanje doma je nujno
S tem boste poskrbeli za svojo varnost in manj zapletov pri zavarovanju. Izognite se slabi volji, ko vam denimo poči cev in voda... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »