Kar naredi dom > Tempo življenja
Koliko minut vožnje zjutraj iz Pijave Gorice v Ljubljano?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koliko minut vožnje zjutraj iz Pijave Gorice v Ljubljano?
#1
Pozdravljeni!

Spet imam eno malo bolj nenavadno vprašanje. Zagotovo je kdo tukaj iz Škofljice ali celo Pijave Gorice, ki bi mi znal povedati, koliko minut se zjutraj vozi v Ljubljano (na Rudnik recimo ali pa Vič) in popoldne potem proti domu.

Hvala vsem.
#2
kje pa je to
#3
https://maps.google.si/maps?hl=sl

Tule vpiši Pijava Gorica, pa boš videlSmile Okolica Ljubljane je to.
#4
Ob kateri uri?

Ker v teh koncih je zelo odvisno od vremena in ure. Ob 6h zjutraj je to lahko 20 minut... kasneje pa samo narašča... če je pa kak dež je pa sploh pestro.
#5
Mislila sem od 6:30 do 8 ure. Zjutraj pač, ko vsi hitimo v službo. V soboto sem rabila slabih 15 minut, sedaj pa bi rada dobila bolj realno sliko.
#6
realno je vse, od 15 min do 45 min.
Načeloma imaš dve gužvi zjutraj, prvo cca 10 do sedmih, ko gre vlak in stoji vse... in to se reči nekako do kakšnih 7 pa 15, potem je dobro kakšnih 20 min, enih dvajset do osmih se pa zopet usuje, pa na lavrici je semafor za pešce non stop...(šola) in reši se nekje do 8 pa 15.

za nazaj je pa po moje še malo slabše, če si na rudniku okoli tretje, gre kar, nekje 10 čez štiri je pa rahlo kaos, in je kolona kar do škofljice.

Jaz upam na vlak (iz Ribnice)
#7
Z realno sliko bo bolj težko.
Na zastoje v tem predelu vpliva več dejavnikov. Če se naprimer zgodi nesreča na obvoznici med Grosupljem in Ljubljano, se večji del prometa iz Dobrepolja preusmeri na cesto Kočevje > Ljubljana. Tisti, ki štartajo iz Grosuplja pa gredo preko Šmarje-Sap na staro Dolenjko. In tudi uletijo na zloglasno križišče na Škofljici. Tako se mi je že zgodilo, da sem od Pijave gorice, kjer se je začela kolona, pa do Rudnika "potoval" tudi več kot uro.
Običajni čas pa je med 15 - 20 minutami. Do pol ure. Če pa ravno naletiš na termin, ko pobirajo odpadke, kaj delajo na cesti, ali pa se dva narahlo trkneta in ne želita umakniti s ceste....pa od 45 minut do....ure in več.
Za čas jutranje konice, ki ga navajaš.
#8
Kako ste se razpisali, hvala vsem. Ja, verjamem, da je to relativno, itak je vsepovsod takoSmile
#9
Moj osebni rekord iz Škofiljce (pri šoli) je bil 1ura in 15 minut. (pri šoli) Drugače je bilo tam 20 minut do rudnika. Obvezno pa sem si vzel dopust za 1. september...
Odvisno od vremena.
Za nazaj pa odvisno. Na srečo sem hodil domov okrog 5h, pa je bilo včasih par minut, včasih 10.
#10
no, najbolje je, ko zamete, pa imamo v ribnici 30 ali pa 40 cm snega, pa se pripelješ do pijave gorice v 35-40 min, pol se pa do centra lj (nuk) voziš uro in pol.
al pa nazaj grede, ko ponavadi kakšen težkokategornik (c, d e kategorija vozniške) zdrsne na rašici, al pa na turjaškem mostu...
#11
Joj, zdaj me pa že strašite!Smile
#12
Kaj pa če greš na IG? Tam je ponavadi bolj prijazna trasa.

LP
#13
Ja, čez Ig je malo daljša tura in luknjasta cesta. Je pa bolj prazna, samo potem se pa ponavadi čaka nekaj minut pred tistim semaforjem pred Lj-Rudnik.
#14
Pa od iga je par možnosti, da prideš na vič.

Lahko greš na ižanki levo mimo livade in si potem prideš na cesto, ki gre v center

Malo preglej zemljevide
#15
No ne bit preveč prestrašeni kar se tiče gneče. Res da je zjutraj in popoldne gužva toda meni iz Velikih Lašč uspe kljub gužvi priti v Škofjo Loko v 1h in 15min in to vsak dan tja in nazaj(60km v eno stran)


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaminski kotel TOBY H - ogrevajte se drugače
18.09.2019 ob 09:37:06
Kaminski kotel TOBY H - ogrevajte se drugače
Poletja je nedvomno konec, jesenski hlad je že tu in zimski mraz se tudi nezadržno bliža. Za priprave na kurilno sezono ni več prav veliko časa,... Beri dalje »
Enostavni nasveti za selitev
01.07.2019 ob 16:40:47
Enostavni nasveti za selitev
To bo mačji kašelj v primerjavi z iskanjem in nakupom stanovanja, sem si mislila o selitvi. Že tako nimamo veliko stvari, pa še... Beri dalje »
Do nižjih cen gradbenega materiala kar preko spleta
03.01.2019 ob 17:17:26
Do nižjih cen gradbenega materiala kar preko spleta
Zaradi napihnjenih cen na nepremičninskem in gradbenem trgu že nekaj časa odlašate s prenovo svojega doma? Potem imamo za vas odlično novico –... Beri dalje »
Na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Primus-E 137
17.11.2018 ob 15:08:18
Na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Primus-E 137
V podjetju Lumar v soboto 24. novembra, med 10.00 in 16.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bo na ogled šest let vseljena skoraj... Beri dalje »