Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Hidravlična deska Mia

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hidravlična deska Mia
#1
Pozdravljeni!

Zanima me, ali ima kdo kake izkušnje s hidravlično straniščno desko Mia - Dolomite? Dve leti nazaj sem namreč opremljala stanovanje in v kopalnico dala vgraditi Dolomitovo straniščno školko Mia z istoimensko hidravlično desko. Po parih mesecih se mi je zgodilo, da je hidravlika popustila. Desko sem reklamirala v trgovini v kateri sem jo kupila in so mi jo v parih dneh brez problema zamenjali. Se zgodi, da ima kak izdelek napako, kar popolnma razumem.
Tri dni nazaj pa je hidravlika popustila tudi pri tej zamenjani deski. Sedaj pa me zanima, če ima kdo podobne izkušnje? Ali pa če mi zna kdo povedati ali gre morebiti za kako serijsko napako? Ker z desko ne ravnava grobo, uporabljava jo samo dva odrasla, čistim jo vsak teden dvakrat le s krpo in toplo vodo (brez kakršnega koli čistila), vglavnem ni mi jasno zakaj se je deska pokvarila sedaj že drugič.

Za odgovore hvala že vnaprej!

Lp, Sabina
#2
Moj nasvte bi bil, da kupita desko brez mehanizma. Kot prvo če stvari ni, se ne more pokvariti. Kot drugo je pa ta mehanizem (moje mneje seveda) tako banalna zadeva da tudi pod razno ne vem zakaj bi ga moral imeti (oz. kaka naj bi sploh bila njegova funkcija) - razen zato seveda, da si slabe volje, ko se pokvari (in ta se verjetno slej kot prej vsak).


Skok na forum:
Zadnje novice

Zemeljski plin – za topel dom in nizek račun
05.03.2021 ob 10:20:07
Zemeljski plin – za topel dom in nizek račun
Kako priti do najcenejšega ogrevanja stanovanja ali hiše? To je vprašanje, ki si ga pred začetkom vsake zime... Beri dalje »