Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Skybad-megabad

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skybad-megabad
Ful... on kupi brez MwSt in ti potem obračuna slovsenski DDV. Dodati je potrebno še poštnino in pa seveda njegovo maržo.
211 konjev sreče v ovinkih...
[Slika: r53supercharged.jpg]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Torej cca 10% ceneje če ne da marže Wink

Glede DPD ali lahko prevzamejo v Nemčiji:

"Maksimalna teža na paket 31,5 kg, obenem pa je keramika med izključenim blagom.
V kolikor bi jo vseeno naročili, za poškodbe ne odgovarjamo, tudi zavarovanje ne velja, tako da ne bi dobili povrnjene škode
(ki pa je skoraj neizbežna, saj gredo v vsakem skladišču paketi na tekoči trak)."

Torej če naročiš 2x WC potem to odpade ;( SDD


Ima v zadnjem času kdo izkušnje z MEGABAD, SKYBAD ali SSD.

Na SSD sem sestavil en voziček potem so mi pa ubrisali 400€ poštnine. Za identičnega na Skybad 200€.
Ali v Sloveniji res ni nobenega ki bi bil pripravljen ponuditi podobne cene?
kako je zdaj s pošiljanjem v SLO iz megabad fizičnim osebam?
Ali ima kdo zadnje informacije?
mucek11 Napisal:kako je zdaj s pošiljanjem v SLO iz megabad fizičnim osebam?
Ali ima kdo zadnje informacije?

Mene tudi enako zanima..
Je kaj novega tu?
Za megabad: Na levi strani na vrhu imas opcijo liferland, tam izberes slovenijo in v obracunu takoj dobis stroske dostave (ce gres na kasse). V kolikor narocis robe za vec kot en tovornjak javi stroske dostave okoli 900k eur Smile... Takrat jih moras kontaktirat, da se zmenite posebej.

Sent from my S60 using Tapatalk
Na Megabad sem tudi sam že ustvaril košarico, naročil še nisem. Hansgrohe bom verjetno naročil iz Nemčije, na spletu je ca 30% ceneje kot v naših spletnih trgovinah, poleg tega je vse na voljo.
Tako za občutek, za 8 pip, 5 umivalnikov, 3 školjke, 2 tuš seta se nekaj malenkosti zraven mi je naracunal 230€ poštnine. Skupen znesek bi bil ca 3500€.

Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalk
Sem dobil "official" odgovor iz Megabad-a, da "We are pleased to send you the delivery to Slovenia since January of this year."
Dajo ze 3500€ še kakšen dodaten procent popusta, če jim pišeš?
Pozdravljeni!
Ima kdo od vas izkusnje z uveljavljanjem garancije izdelkov pri Megabadu? Recimo da kupim kotliček od Geberita in se mi le ta pokvari. Na kasen nacin lahko uveljavljam garancijo izdelkov?
Citat:Pozdravljeni!
Ima kdo od vas izkusnje z uveljavljanjem garancije izdelkov pri Megabadu? Recimo da kupim kotliček od Geberita in se mi le ta pokvari. Na kasen nacin lahko uveljavljam garancijo izdelkov?
Jaz sem osebno že napisal mojo (slabo) izkušnjo glede tega z eno pipo, ki sem kupil v Nemčiji po spletu.
Res je, se prišpara nekaj denarja ob nakupu... ampak če pride do reklamacije (kakor se je meni zgodilo), tudi če je upravičena, če ti jo odpravi servis iz Slovenije, ti jo zaračuna. Garancijo bi moral uveljavljati v Nemčiji, ampak ne vem, če je to tako enostavno. Jaz sem plačal in to je bilo to... posledično pa sem odločil, da proizvode, ki zahtevajo servis, ne bom več kupoval izven Slovenije. Ker če je vse v redu, ni problema. Ampak če so težave, je skoraj nemogoče uveljavljati potrošniške pravice.
Jaz sem lani enkrat septembra narocil grohe pipo iz Nemcije, sicer ne pri Skybadu ampak en drug ponudnik. Pipa za cca 100€ cenejsa kot pri nas. Nekaj dni po montaz smo ugotovili da perlator spusca oz ima neko napako. Voda je ves cas kapljala. Jim napisem reklamacijski dopis, pa me preusmerijo direkt na grohe. Grohe me preusmeri na serviserja v SLO, nas servis pa k lokalnemu serviserju. Ta je prisel cez dva dni, pogledal, poslikal in ugotovitve poslal grohe-ju. Cez par dni me je klical, da so odobrili garancijo in mu poslali novo pipo. Ko jo je dobil, je prisel in staro odmontiral in namontiral novo. Montazo in demontazo mu placa grohe. Mi nismo imeli niti € stroska. Vse skupaj je trajalo cca 10-14 dni. Naslednjic je rekel, lahko kontaktiram kar njega. Je pa predstavnik oz serviser za vec razlicnih firm.
Pozdravljeni, lahko poskusite EMKE GmbH v Nemčiji.

EMKE GmbH je profesionalni prodajalec kopalniških izdelkov v Nemčiji.

Obiščite spletno stran: https://www.emke-online.de/


Skok na forum:
Zadnje novice

Vabljeni na dan odprtih vrat - DRENovo
29.09.2022 ob 13:16:41
Vabljeni na dan odprtih vrat - DRENovo
Najnovejše smernice bivanja in energetske učinkovitosti skoraj nič-energijskih hiš. Naselje DRENovo: naravni... Beri dalje »
Jesenski Zero Emission® dnevi Lumar
26.09.2022 ob 12:19:36
Jesenski Zero Emission® dnevi Lumar
Trajnostna gradnja prihodnosti  - V ŽIVO na prvi slovenski certificirani aktivni hiši V podjetju Lumar, pionirju in... Beri dalje »
Posedujte lastno počitniško hiško, ki se tudi izplača!
21.09.2022 ob 07:43:24
Posedujte lastno počitniško hiško, ki se tudi izplača!
Brez stresa, brez dela. Samo sprostite se in uživajte z družino in prijatelji. Vljudno vas vabimo na dan odprtih vrat v Krmelj, v... Beri dalje »
Gradite na novo ali prenavljate stanovanje, hišo ali poslovne prostore? Nič lažjega!
16.09.2022 ob 14:27:50
Gradite na novo ali prenavljate stanovanje, hišo ali poslovne prostore? Nič lažjega!
Smo vaš zanesljiv partner na področju gradnje in obnove, s ciljem uresničiti vaše projekte in nadgraditi vaše... Beri dalje »
Preizkusite kalkulator za izračun kredita
05.09.2022 ob 12:41:43
Preizkusite kalkulator za izračun kredita
Stanovanjski kredit Sam pojem »kredit« izhaja iz latinske besede Credere in pomeni varovati, zaupati. Pri kreditnem razmerju... Beri dalje »