Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Skybad-megabad

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skybad-megabad
#76
Pa kaj govoriš gluposti!!
Sepravi, smo mi vsi, kateri smo si tako zrihtali lažnivci????
Stvar je taka, da ima skybad pogodbo prek DPD-ja in itak vse preko njih pošiljajo. Torej praviloma imajo najcenejšega kurirja in je isto kot če bi ti dpd gor poslal, če ne celo cenejšje ker imajo pogodbene cene. Sej če ga ti pošlješ, da ti kurir prevzame, on ne gre iz SLO, ampak iz nemške izpostave prevzame v Nemčiji, ta pripelje v avstrijo, avstrijski v slovensko skladišče, naši pa k tebi.
Ponavadi se za kurirja sam zmeniš takrat, ko ti ne pošiljajo v slovenijo oz. nimajo te možnosti!
Preko skybad-a torej ti tako ali tako dpd pošlje in mene je podometni kotliček nekaj pip in malenksoti prišlo cca. 20 €. Cena tovora se gleda na težo skupnega tovora, ki ga želiš prenesti.

Torej če ti zaračunajo 200 € (če si v košarico dajal in je toliko ti pisalo), si moral zelo veliko naročati in zelo težko mora priti. In pri tem si zraven prišparal več kot tisočaka v primerjavi z SLO.

Sicer dvomim, da te poštnina res toliko pride, ker poštno ležeče v Avstrijo ali direkt v SLO preko dpd-ja ni neke bistvene razlike v ceni.

Ajde povej katere produkte si hotel kupiti, pa ti povem koliko te bo poštnina prišla direktno na dom.
#77
Brunoland, če bi prebral, bi videl da pišem o emero.de in ne o skybadu ali megabadu. Emero me je privlačil zaradi brezplačnega pošiljanja znotraj DE in AUT. Žal ne gre to na naslov poštno ležeče, kar je nekdo tukaj govoril da je prek njih naročal poštno ležeče. Oni so mi pisno odgovorili da tega ne delajo. Skybad je druga pesem. Izbral sem 4 pipe, set za prho in manjši umivalnik. Pipe imajo po 200 točk za pošiljanje na skybadu umivalnik pa 3200 zato sem padel v rang 200€ za dobavo domov. Dobava v AUT na naslov bi bila 85€, v DE 57€, brez umivalnika so pa cene smešne med 5 in 15€. Zato sem pač eliminiral umivalnik, ker se za 150€ dobi tudi tukaj marsikaj (gre za umivalnik sekundarne kopalnice). Megabad mi bo vzel za dostavo in pakiranje 50€. Največji prihranek predstavlja set za prho raindance E 300 jet, kjer imam ponudbo za 1340€ v SLO, megabad pa 744€.
#78
Sem mislil, da si mislil za skybad. Včasih je tudi odvisno s kakšnim dispečerjem govoriš, ker njih boli kur*c če ti prodajo ali ne.
Povprašaj če ti dajo kakšnega šefa in bi se znalo urediti.

Imaš na skybadu in mislim, da tudi na megabadu BEST PRICE funkcijo. Reci, jim, da na emero dobiš robo na poštno ležeče za x€ in da bi rad neki popust da se cena zbalansira.
Pa pri megabadu sem tudi slišal, da so eni že glihal ceno zaradi prevoza (sploh dražje pošiljke).
#79
Zmeni se z nekom, ki ima v Avstriji naslov, da naročiš na njegov naslov preko Emerota in si rešil zadevo.
#80
@Fuga, če še nisi naročil, poglej, če ti pride v poštev ta model:
http://www.ssd-armaturenshop.de/shop/ha ... ndance.htm
Ima večjo pršno glavo 360mm x 190mm. Dostavijo z DHLom v Slovenijo za 22,50 €.

Za primerjavo, enak model:
627€ - SSD
653€ - emero
670€ - megabad
#81
Sem gledal TA model, pa mi ne gre v kopalnico. Nad pipo imam namreč samo en meter prostora, potem se začne mansarda in večina modelov ne gre notri. Gre le in samo ta ki sem ga naročil. Vem, tudi meni je zelo drag a napram slovenskim roparjem, pardon trgovcem je to drobiž.
#82
na, evo! lih, ko pridem do tega, da me prepričate v Skybad ali Megabad in se zaženem izbirat pipe, pa tole. kako je torej - katera je najboljša varinata za cca 7 pip v SLO dobit? s postlagernd varianto smo tudi mi že imeli probleme, torej odpade. no, sporočte, prosim, tisti, ki ste naročili. kakšni so stroški in kje?
#83
Jaz sem kupil Megabad za vso bajto, pripeljano na dom za mislim da 52€ čim je zraven kaka keramika (WC bide umivalniki) cena prevoza narasta na 120€.

to je to. Cene Skybad - Megabad so pa skor identične. Pri jurju vrednosti ne vem če je razlike 20€ , to pa potem požrejo stroški dostave.

samo priporočam.
#84
fuga, katera firma ti je dostavila?
#85
Naj opišem še svojo izkušnjo izpred meseca dni...pri Skybadu naročil za cca. 600 eur robe (pipe in nekaj drobnarije), poštnina je znašala 69 eur. Robo dobil po 14 dneh, ker enega artikla ni bilo na zalogi...
#86
Megabad je moje plačilo prejel 11.12.2013, torej pred točno 1 mesecem.
Najkasnejši rok, ko naj bi oni vso robo prejeli pa je bil 28dni. Naročil pa sem tudi Trusted Shops Warranty.
Torej, roki so se iztekli, Trusted Shops pa mi je poslal mail, da lahko njihovo garancijo uveljavim najkasneje do 13.1.2014.
Kaj predlagate? Če uveljavim garancijo, ali mi naročilo stornirajo(kar ne želim) ?
Ima kdo kakšne izkušnje s tem?

Hvala.
#87
Računaj da je bil vmes kup praznikov, ko ''normalni'' dobavni roki ''trpijo''
Prosi jih da ti sporočijo natančnejši datum odpreme.
#88
No saj to sem računal ampak ker se mi ta "siecherheit" izteče jutri, sem pa raje vprašal.
Sem jim v petek poslal mail, upam da jutri odgovorijo - običajno so odgovarjali tudi v soboto a tokrat ne.
#89
Čao

A je kdo že kupoval pri http://www.miti24.de/? Tako cene kot dostava mi je tukaj najugodnjeje.

Hvala
#90
Je kdo naročal Geberit kombifix podometne kotličke? Namreč na skybad ali pa megabad imajo samo kombifix z šifro 110.300.00.5 katera se razlikuje od šifre, ki je na naši strani 110.366.00.5? Ali kdo ve ali je kakšna razlika med tema dvema ali je smo različna šifra za različen trg?


Skok na forum:
Zadnje novice

Ujemite priložnost za dober kredit
09.06.2022 ob 13:14:06
Ujemite priložnost za dober kredit
Izjemna priložnost za stranke vseh bank Ujemite ugodne obrestne mere in pridobite najboljšo ponudbo NLB Stanovanjskega... Beri dalje »
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA - podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
03.06.2022 ob 08:23:40
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA -  podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
1. junij 2022 predstavlja pomemben mejnik za skupino Etex, saj mu pri strategiji rasti poslovanja zagotavlja peto vrsto tehnologije. S... Beri dalje »