Splošno > Kr neki
Tobak-Cigaretne tube

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tobak-Cigaretne tube
Evo država nas tolče po žepu tudi pri čikih....alternativa, tobak zvijaj sam...dosti ceneje,ker se ti ne da vedno zvit skadiš manj...
Tut sam sem si zdaj nabavo cigaretne tube, tobak, strojček, pa si nardiš oz nafilaš čik sam...en tobak me košta 2,70€ imam za 3 dni...drugače ena škatla na dan, čez 3 €...
Morm samo še probat dobit kje kakšen drug tobak za cigaretne tube...tale Paramont mi ni nevem kaj...morm malo še v A vprašat...
Ima kdo kake variante za kak dober tobak?

P.S.za1x še ni volje za nehat, čeprav si po tihem zelo želim, kadim drugače že 11let...preveč strasten kadilec, niti malo ponosen na to...
Takole je..in stoji tako.

Če kadiš kupljene že narejene cigarete spadaš v najmanj srednji sloj....če si jih zvijaš si pod rangom...če jih pa prideluješ si pa podjetnik...

Tak mamo v slo.
Dejans, Camel v loncu....ni ga boljšega

[Slika: 5023641134_9daf8b0d01_z.jpg]
piknik brez besed.... :lol: že ob taki rani uri-pred šihtom, se nasmejim takim izjavam in si mislim svoje :lol:

berghaus....kje kupiš ta tobak, pumpa? bom probal...sam pohaš tega?

p.s. bilo je pred leti, kolega prinese kilo tobaka iz Makedonije, zavitega v cajtng parir, mater spohali smo ga, kot za šalo...bolš od vsakega čika iz polic...cena smešna....
tko slučajno sem se zdaj spomnil na to...

nič grem enga nafilat, pa kafe..moj jutranji ritual...
Jaz kupujem tobak SALSA v rdeči okrogli škatli (cena 8-9 E)in mi odgovarja,sem kadilec že 30 let in tudi mi ne gre da bi nehal, škatlo imam cca en teden. Ker imam delo večinoma doma si jih motam ko mi je za kadit, drugače če sem na terenu imam v avtomobilu še vedno kakšen zavojček kupljenih
Je pa res da je sama nadloga ti cigareti.
1kg tobaka na tržnici v makedoniji 9-10 € pakirano v skatlo za čevlje,kavaliteta po dodatnem sušenju zadovoljiva, res se pa manj pokadi kajti zvijaš samo takrat ko je Smile nujno
Ob zadnji podražitvi sem si rekel, to je pa že preveč. 150 € na mesec zgonim za čike, halo... že 20 let kadim...
Doma sem imel že lep čas knjigo Lako je prestati pušiti, obstaja tudi v slovenščini ampak, ker je bil print že narejen naj bo, pa še jezik malo treniram. Knjiga je zelo zanimiva, dobe pristop, brez poslljevanja da bi moral neati kaditi, preprosto se sam odločiš med branjem..In sem nehal. Upam, da za vedno.
Će bo komu koristilo super Wink
http://www.uho.hr/media/carr_allen_-_la ... pusiti.pdf
Med branjem te knjige (slovenske), sem skadil skoraj škatlo čikov. Ko sem knjigo odložil, sem vrgel čike v smeti in se 8 mesecev nisem pipnil cigaret. Potem pa me je moja razpizdila.......
:lol: ni lahko ja..... sem tudi že sam parkrat nehal pa nazaj začel...
Ne rabiš knjige... evo mene 4 leta brez prej pa cca 10let po eno škatlo na dan Smile
Čestitam.
Niti enga vmes? verjetno ne, drgač bi že spet kadil Wink
Ne nobenga, sem naredil pa en dim in je bilo skoraj kot prvič, sem se kmal razštelal od kašlja Smile Je pa res da ponoči kdaj sanjam kako kadim Smile
Evo mam slovensko verzijo in se bom potrudil, da jo preberem...zgubit nimam kaj....
Plavix Napisal:... obstaja tudi v slovenščini ...
http://www.2shared.com/document/neFRdGP ... 13s2h.html
Nisem kadil 5 let pol je pa kolega prišel nazaj iz dominikanske rep. in prinesel tako slastno dišeče cigare in evo me opet med kadilci zdaj že spet 5 let.

Skok na forum:

Zadnje novice

Pohištvo za jedilnice
04.10.2023 ob 13:35:53
Pohištvo za jedilnice
Mize in stoli – kako pomembna je pravilna izbira? Izbira pravega kompleta miz in stolov v... Beri dalje »
Na ogled skoraj nič-energijska individualna hiša Lumar
02.10.2023 ob 08:08:40
Na ogled skoraj nič-energijska individualna hiša Lumar
V podjetju Lumar v soboto 7. oktobra, med 10.00 in 15.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat v okviru Lumar Zero Emission... Beri dalje »
Naravna svetloba: Ko eno okno ni dovolj
25.09.2023 ob 08:28:13
Naravna svetloba: Ko eno okno ni dovolj
Jesensko obdobje nas po navadi pozdravi s hladnejšimi in krajšimi dnevi, ki jih običajno preživljamo večinoma v zaprtih... Beri dalje »
Sanacija hiš po poplavah
13.09.2023 ob 12:58:03
Sanacija hiš po poplavah
Poplave avgusta 2023 so prizadele veliko območij v Sloveniji, poškodovanih je bilo tudi veliko hiš. Lumarjevi strokovnjaki... Beri dalje »