Objave: 182
Teme: 17
Ocena:
0
Evo država nas tolče po žepu tudi pri čikih....alternativa, tobak zvijaj sam...dosti ceneje,ker se ti ne da vedno zvit skadiš manj...
Tut sam sem si zdaj nabavo cigaretne tube, tobak, strojček, pa si nardiš oz nafilaš čik sam...en tobak me košta 2,70€ imam za 3 dni...drugače ena škatla na dan, čez 3 €...
Morm samo še probat dobit kje kakšen drug tobak za cigaretne tube...tale Paramont mi ni nevem kaj...morm malo še v A vprašat...
Ima kdo kake variante za kak dober tobak?
P.S.za1x še ni volje za nehat, čeprav si po tihem zelo želim, kadim drugače že 11let...preveč strasten kadilec, niti malo ponosen na to...
Objave: 1799
Teme: 19
Ocena:
0
Takole je..in stoji tako.
Če kadiš kupljene že narejene cigarete spadaš v najmanj srednji sloj....če si jih zvijaš si pod rangom...če jih pa prideluješ si pa podjetnik...
Tak mamo v slo.
Ocena:
0
piknik brez besed.... :lol: že ob taki rani uri-pred šihtom, se nasmejim takim izjavam in si mislim svoje :lol:
berghaus....kje kupiš ta tobak, pumpa? bom probal...sam pohaš tega?
p.s. bilo je pred leti, kolega prinese kilo tobaka iz Makedonije, zavitega v cajtng parir, mater spohali smo ga, kot za šalo...bolš od vsakega čika iz polic...cena smešna....
tko slučajno sem se zdaj spomnil na to...
nič grem enga nafilat, pa kafe..moj jutranji ritual...
Objave: 432
Ocena:
0
Jaz kupujem tobak SALSA v rdeči okrogli škatli (cena 8-9 E)in mi odgovarja,sem kadilec že 30 let in tudi mi ne gre da bi nehal, škatlo imam cca en teden. Ker imam delo večinoma doma si jih motam ko mi je za kadit, drugače če sem na terenu imam v avtomobilu še vedno kakšen zavojček kupljenih
Je pa res da je sama nadloga ti cigareti.
Objave: 5373
Teme: 32
Ocena:
0
Med branjem te knjige (slovenske), sem skadil skoraj škatlo čikov. Ko sem knjigo odložil, sem vrgel čike v smeti in se 8 mesecev nisem pipnil cigaret. Potem pa me je moja razpizdila.......
Objave: 485
Teme: 11
Ocena:
0
:lol: ni lahko ja..... sem tudi že sam parkrat nehal pa nazaj začel...
Ocena:
0
Evo mam slovensko verzijo in se bom potrudil, da jo preberem...zgubit nimam kaj....
Objave: 147
Teme: 6
Ocena:
0
Nisem kadil 5 let pol je pa kolega prišel nazaj iz dominikanske rep. in prinesel tako slastno dišeče cigare in evo me opet med kadilci zdaj že spet 5 let.