Objave: 51
Teme: 15
Ocena:
0
Zanimajo me vaše izkušnje z GEN-i, ali je vse tako kot obljubljajo, ali so kakšne težave. Zanima me kaj plačujete staremu dobavitelju (katere postavke na računu). Jaz sem preračunal da bi na letni ravni prišparal 49 eur (bolje kot nič).
Kaj pa menite glede nove ponudbe poceni plin, kjer bomo lahko zamenjali tudi dobavitelja plina.
Ali se je že kdo odločil za tole, ali so kakšne omejitve, kaj vse se bo plačevalo staremu dobavitelju.
Hvala za vaša mnenja in izkušnje.
Objave: 309
Teme: 6
Ocena:
7
bankir, jaz sem letos spomladi zamenjal ponudnika električne energije, ni nobenih komplikacij, prav tako vse plačujem le GEN-i-ju.
Včeraj sem tudi na spletni strani poceniplin izpolnil obrazec, za zamenjavo dobavitelja plina - do sedaj mestni plinovodi d.d., sedaj samo še čakam, da mi pošljejo v podpis pogodbo (isti postopek je bil tudi pri zamenjavi dobavitelja elektrike). Prek kalkulatorja sem izračunal, da bom predvidoma v enem letu prišparal 190 EUR, ni veliko vendar pa je nekaj.
Torej za enkrat nimam nobenih slabih besed za GEN-i, elektriko plačujem po dejanski porabi, javljam jim vsak mesec popis števca.
LP
Objave: 314
Teme: 1
Ocena:
0
Bil na gen-i, šel na petrol razočaran grem nazaj na gen-i, menjava še ni bila nikoli bolj preprosta
lp
Objave: 7904
Teme: 59
Ocena:
34
Ravnokar izpolnil spletni obrazec za plin pri Gen-i, pogodbo bom pa pol prebral bolj podrobno, ko jo dobim v roke. Predvidevam, da je brez vezave...
Objave: 491
Teme: 12
Ocena:
0
plin se bo itak moral pocenit saj je v Slo kar precej dražji kot drugot.
Ocena:
0
nič me ni motilo pri gen-i,
nasedel sem petrolu in se vračam na gen-i
to je vse, ampak saj ni problem, tako kot sem rekel
menjava še nikoli ni bila tako preprosta kot sedaj
Ocena:
0
aja petrol je zvišal elektriko zato se vračam na gen-i, prej so bili tam tam
Objave: 556
Ocena:
0
Pohvale za Gen-i. Jaz ne sporočam stanja "ročno", saj to naredi števec samodejno.
Objave: 1
Teme: 0
Ocena:
0
jaz sem jih ravno zdaj poklical na njihovo stevilko, zanimivo - delajo tudi danes. So mi vse povedali in prihranek je v mojem primeru 150€, to je veliko. Čakam samo še pogodbo, da jo podpišem ker za isto stvar hočem plačevati manj. V teh časih mi res ni vseeno.
Objave: 7282
Teme: 19
Ocena:
4
Laguna, si prebral tudi splosne pogoje?
Nobene vezave ni - do 20.1.2013 mora prodajalec dobiti podpisano pogodbo. To je vse.
Objave: 309
Ocena:
7
Prebral pogoje, pa glih zato mi ni jasno, pa tudi mi je malce "nelogično".
Po tej logiki, bo imel GEN-i dva cenika, enega za odjemalce, ki ne podpišejo "akcije", in enega, ki podpišejo "akcijo", za prekinitev pa bi bili isti pogoji (oz jih ni) za oboje. To me malce bega, saj pri elektriki je bila splošna akcija "garnatirana cena do ...", pa brez podpisov "akcij".
Zaradi navedenega sprašujem, čemu potem sploh "akcija" in kaj bi s tem pridobil GEN-i?
Lp