Nepremičnine > Nakup, prodaja in pravna vprašanja
čudaški sosed

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
čudaški sosed
#31
-
#32
Za prepir sta vedno potrebna najmanj dva. Vidim pa, da so tu nekateri kar zelo pretepaško in agresivno raspoloženi.
#33
dejan,
to je velikokrat res,
je pa tudi res, da je dosti "sosedov" zrelih za psihijatrično obravnavo, od koder večkrat izvirajo tovrstni problemi,

da moraš biti psihijater svojemu sosedu ( pravočasno ugotoviti njegov osebni "problem", recimo željo po " čaščenju", "pozornosti", da ga kaj vprašaš, pohvališ hišo, pa avto,..., pa povabiš na pivo )
predenj pride to tovrstnih problemov pa tudi ne škodi,...
#34
Jani Napisal:Pomislite, da iste sorte tiči skupaj letijo in običajno tudi živijo v isti vasi. Torej so sosedje običajno iste sorte tiči.
Lahko uganem, da ima kolega ericks same čudake za sosede.

Big Grin moji sosedi so cisto v redu, sem pa bil enkrat prica podobni zadevi, ko policaji niso hoteli priti (bila je groznja, da bo sosed doticni gospe vse zazgal), pa se je en spomnil in ko so policaji dobili klic, da je nekdo (prekleti vandali :wink: ) zazgal kanto, so takoj pridrveli.

sosed je bil zelo pogumen, ko se je znasal dan gospo, ko pa je videl, da se gospa pogovarja s plavci (kao zaradi zazgane kante) se je cisto umiril. in je dal potem mir.
#35
dejan Napisal:Za prepir sta vedno potrebna najmanj dva. Vidim pa, da so tu nekateri kar zelo pretepaško in agresivno raspoloženi.
Tole je že malo staro, ampak vseeno. Takle stavek sem že večkrat slišal. Vsak ga uporabi v pomenu, češ, saj si ti tudi kriv, ker se prepiraš. Naj gre za prepir ali nagajanje, vedno nekdo prvi začne. Če ima sosed žilico za nagajanje, bo nagajal. Sam sebi ne bo nagajal, za to rabi še enega ali več sosedov. Mirno lahko to nagajanje nekaj časa prenašaš, dolgo pa ne moreš in prepir je tu.
Torej, če sta za prepir ali nagajanje potrebna dva (ali več), je nekdo proti svoji volji potegnjen v to, je torej nedolžen, oziroma žrtev.
Beton je za pridne, les za pametne.
#36
hm....

Praktične probleme se rešuje praktično. Izpuli kolec in mu ga skuri kot vse naslednje, ki bo postavu tam. In naj pol on tebe toži. Seveda puli kole ko njega ni.
#37
Izgleda da imamo slovenci kreganje v genih. Ravno delamo na hiši, ki ni še pozidana do prve plate pa sta iz sosedom že na smrt skregana pa tudi sosed še ne živi tam ima hišo komaj pod streho. Določeni bodo morali odrasti in pa tudi malo pospraviti v svojih glavah.
#38
dejan Napisal:Izgleda da imamo slovenci kreganje v genih. Ravno delamo na hiši, ki ni še pozidana do prve plate pa sta iz sosedom že na smrt skregana pa tudi sosed še ne živi tam ima hišo komaj pod streho. Določeni bodo morali odrasti in pa tudi malo pospraviti v svojih glavah.

To soseda vrjetno moti ker je mislil da bo imel razgled.


Skok na forum:
Zadnje novice

Nove, okolju in uporabniku prijazne toplotne črpalke Mitsubishi Electric, s plinom R32.
21.08.2019 ob 07:55:09
Nove, okolju in uporabniku prijazne toplotne črpalke  Mitsubishi Electric, s plinom R32.
Z naborom modelov od 5 do 23 kW in kaskadnim sistemom vezave zunanjih enot  toplotnih črpalk zrak – voda, Mitsubishi Electric pokriva... Beri dalje »
Enostavni nasveti za selitev
01.07.2019 ob 16:40:47
Enostavni nasveti za selitev
To bo mačji kašelj v primerjavi z iskanjem in nakupom stanovanja, sem si mislila o selitvi. Že tako nimamo veliko stvari, pa še... Beri dalje »
Premierno na ogled nova vzorčna hiša podjetja Lumar
21.05.2019 ob 10:54:40
Premierno na ogled nova vzorčna hiša podjetja Lumar
V podjetju Lumar v soboto, 25. maja 2019, med 10.00 in 16.00, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo v Dragomlju premierno predstavili svojo... Beri dalje »
Lumar Terra-R 131 - na ogled Lumarjeva hiša za vrhunsko bivanje na enem nivoju
05.04.2019 ob 08:55:11
Lumar Terra-R 131 - na ogled Lumarjeva hiša za vrhunsko bivanje na enem nivoju
V podjetju Lumar, v soboto, 13. aprila 2019, med 10. in 16. uro, pripravljajo dan odprtih vrat na vrhunsko zasnovani pritlični hiši Terra-R 131.... Beri dalje »