Objave: 12
Teme: 1
Ocena:
0
Zanima me, kakšne izkušnje imate z modernim oglatim umivalnikom, kakršnih je trenutno na trgu veliko. Meni so zelo lepi, vendar sem skeptična, kako so za čistiti (se po vogalih nabira umazanija), ali voda morda škropi ven?
Najlepša hvala za vsakršno pomoč, ker se morava kmalu odločiti.
Ocena:
0
Aha, najlepša hvala, tudi meni so zelo všeč a nebi reskirala za ceno uporabnosti. Morda bi bil globlji boljši, a so večinoma zelo dragi... vendar nevem kaj bom naredila.
Objave: 397
Teme: 28
Ocena:
0
Koliko pa stane tale gorenjev umivalnik?
Objave: 4393
Teme: 98
Ocena:
1
Iz prve roke - glede bojazni o umazaniji ni panike, imampa širokega (dvojnega), kjer je pa drug problem - pipi sta 2, odtok en na sredini. To pa ni kul, ker je umivalnik prevelik in je premalo padca ter posledično preslabo požira. Za enojnega po mojem ne bo bistvenih težav, bo pa vseeno večja "luža"in posledično umazan rob okrog nje kot pri klasiki, kjer je padec proti odtoku večji.
LP,
Samojed
Ocena:
0
hvala za nasvet Samojed. Prav takega (z dvema pipama) trenutno gledam, sem zanj že skoraj odločena. Torej mi odsvetuješ nakup?
Objave: 203
Teme: 6
Ocena:
0
Jaz imam catalano iz serije zero (dvojni, za dve pipe in en odtok na sredini) in je super.
Umazanija se nič bolj ne nabira kot na okroglem, voda odteka BP, to je to...
Res pa je da je dokaj globok in tudi poceni ni bil..
Ocena:
0
Kolikšna pa je pribljižna cena tega?
Objave: 132
Teme: 15
Ocena:
0
Zdravo! Gorenje Quadra 90 cm pride (s predali spodaj in ogledalom) skupaj 450-500eur, odvisno v kateri trgovini gledaš, mislim pa, da imajo tudi širine 60 in 120cm.
Objave: 22
Teme: 4
Ocena:
0
cca 300-350€ imajo ga tudi v barvah, zelena, oranžna. Ampak pri nas je bilo odvisno od kombinacije ploščič...