Opremljanje doma > Kopalniška oprema
kopalnica v kleti

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kopalnica v kleti
#1
delal bom kopalnico in wc v kleti, ki bo bolj robustno narejena, saj bo namenjena preoblačenju, tuširanju po delu ipd., v njo bomo hodili kar obuti, zato bi rad dal takšne ploščice, da bodo čim manj občutiljive na umazanijo. kakšen predlog, kakšno barvo naj dam po tleh?
#2
fredi Napisal:delal bom kopalnico in wc v kleti, ki bo bolj robustno narejena, saj bo namenjena preoblačenju, tuširanju po delu ipd., v njo bomo hodili kar obuti, zato bi rad dal takšne ploščice, da bodo čim manj občutiljive na umazanijo. kakšen predlog, kakšno barvo naj dam po tleh?Ploščice gotovo granitogres,najboljše malce lisaste v temnejši barvi....


lp Mare
Can we fix it?________Yes we can!
#3
a se granitogres da rezat z navadnim rezilom za ploščice ali rabiš cirkularko.
#4
Pri meni ga je keramicar rezal kar z navadnim rezilom za ploscice, vogalne izreze in podobne stvari pa s fleksom...

Si preveril, kako je tvoj granitogres kaj obcutljiv na svinjarijo. Na eni firmi imajo polozen en granitogres, v katerega se zaje vsak flek umazanije, ki ga prineses noter s cevlji.
#5
Mare Napisal:... v temnejši barvi....
Ko smo pri nas polagal je keramičar priporočal svetle, ker se umazanija manj vidi. Pa dejansko je res. Na svetlih se razni fleki umazanije, potem ko se posušijo, manj opazijo. :wink:


Skok na forum:
Zadnje novice

Tiki z novo globalno vizijo še močneje na tradicionalne trge
15.09.2020 ob 10:26:54
Tiki z novo globalno vizijo še močneje na tradicionalne trge
Spoznajte novo generacijo toplotnih črpalk Tiki. Odlikuje jih energetska varčnost, prijaznost do okolja in najsodobnejši... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »