Objave: 7500
Teme: 225
Ocena:
0
V tej temi napišite katero orodje potrebujete ali katero imate za izposojo.
Kraj ni obvezen, je pa zaželen. Ostala pravila nastajajo sproti ;-)
PSS ne prevzema nobene odgovornosti za posredno ali neposredno škodo.
Komercialno oglaševanje ni dovoljeno in bo izbrisano.
211 konjev sreče v ovinkih...
![[Slika: r53supercharged.jpg]](http://shrani.si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53supercharged.jpg)
JOHN COOPER WORKS evolucija
Objave: 19
Teme: 7
Ocena:
0
Posodim rezalnik stiroporja, npr. za izdelavo fasade.
Objave: 1807
Teme: 60
Ocena:
0
Dajta se vidva "rdeča" zment med sabo, do takrat pa če hoče kdo dat zaston al pa za dnar - se bo že vsak odločil al mu je prav al ne - ne vidim neke panike okrog tega.
Posodim mešalc (zastonj) - ampak ob plačilu neke varščine, da se ne izbriše napis "VRNI SE oz. GA".
Po vračilu mešalca varščino vrnem v celoti.
LP
Objave: 232
Teme: 9
Ocena:
0
hm, bom poskusil tule, če ne pa u baubau...
Potreboval bi napravo za rezanje ploščic. Tega sicer še nikoli nisem počel, ampak v kuhinji in na hodniku bi rad položil "zaključke" ploščic (ne vem če sem se pravilno izrazil) na steno. Če bi se dalo bi si ga sposodil recimo v petek popoldan, v soboto oz. najkasneje v ponedeljek bi ga pa vrnil.
Sicer bi bilo še najbolje, da pride še mojster - potem sem prepričan, da konča(va) v eni urci (samo ne vem, komu se splača hoditi za tako malo dela). Za plačilo bi se v obeh primerih že dogovorili...
Hvala že vnaprej in lep dan.
P.S. aja, lokacija LJ.
Objave: 183
Teme: 7
Ocena:
0
Iščem krono za vrtanje v betonsko steno v kleti, premer 150 mm in krono za vrtanje v betonska tla premer med 100 in 150 mm.
Mojster mi orodje lahko sposodi ali pa pride naredit. Z možnim ponudnikom se dogovoriva na ZASEBNEM MAILU.
Na zasebni zasebni mail mi lahko pošljete ponudbe tudi S.P. in ostali delazmožni/delaželjni.
Sem in občine Brežice.
Objave: 232
Teme: 9
Ocena:
0
sporočam samo, da sem dobil napravo za rezanje ploščic, tako da moj zgornji post ni več aktualen...
Lep dan in vikend.
Objave: 435
Teme: 19
Ocena:
0
Prosim,da ponudniki napišete iz katerega konca Slovenije ste.Verjetno za enega iz Kopra ne bo interesantna ponudba iz Murske Sobote.....
Objave: 684
Teme: 25
Ocena:
0
zdravo,
jaz bi potreboval na posodo mašino za brušenje betona za strop v kleti, ter če ima mogoče kdo mašinco za krtačenje lesa?
Hvala
Objave: 148
Teme: 25
Ocena:
0
iščem višinski obrezovalnik: lokacija Slovenska Bistrica
plačam uporabnino
Objave: 4
Teme: 0
Ocena:
0
Potreboval bi ročni rezalnik za ploščice, ki ima možnost reza vsaj 60 cm. Uporabnino seveda plačam.
Objave: 1
Teme: 0
Ocena:
0
Oddam v najem - izposojo več različnih orodij za dom in vrta. Več na zasebno sporočilo.
Lp