Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Pohodni tuš koliko stane?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pohodni tuš koliko stane?
#31
@Jobizer, katere so dobre epoksi fugirne mase?
#32
Jaz imam izkušnje z mapei , za druge ne vem.
#33
jobizer Napisal:
lele Napisal:- Jobizer, kaj pa če daš kakšno zelo temno fugirno maso, da četudi z leti počrni tega ni videt?
- Je mogoče v sifon dodat kaj kar bi prestrezalo lase?
- Prijatelj mi je povedal, da je pustil na mestu kjer pride tuš manj tlaka in je potem vgradil zelo plitvo tuš kad tja tako, da je prišlo vse skupaj na nivo ploščic. Mogoče je iz vidika zatesnitve in preprečitve puščanja tole vseeno še najboljša rešitev?

1. Lahko daš temno maso samo ni potrebe ker današnje mase so boljše in ne počrni. Pri vseh stroških ki jih imaš pa boš sigurno zmogla za 3kg epoksi mase vsaj za tuš. Smile
2. Daš tak sifon da se da čistit.
3. Lahko daš tudi plitvo tuš kad ,z nivojem ploščic,če imaš dovolj prostora.Pod tuš kad daš manj tlaka. Glede zatesnitve pa ti tudi tuš iz ploščic garantiram.Če želiš tuš iz ploščic si cenovno na istem kot ,če kupiš tuš kad. Namesto kadi kupiš tesnilni trak izolacijo in kerapoksi fugirno maso. lp
Ad 3. Nekateri menda dajejo pod ploščice tudi nekakšno "mrežico", ki je v enem kosu (velikosti tuša) in predstavlja dodatno tesnjenje ... kaj točno je ta "mrežica"?

jobizer, ti tudi delaš kopalnice oz. kdo ti jo je naredil? Glede kompletne izvedbe kopalnic (ploščice + vsi elementi) sem našel samo kopalnice-po-meri ... kdo še dela kopalnice (in pohodne tuše)?
#34
Ja polagam ploščice in tudi tak tuš sem že naredil. Malo nazaj je slika. lp
#35
Sem videl oz. sem prebral celo temo. Zanima me ce si kje blizu LJ, saj iscem ponudbe za kopalnico.


Skok na forum:
Zadnje novice