Objave: 268
Teme: 35
Ocena:
0
Krokodilbranko
Koliko te je prislo vse skupaj, pa kaksen zalogovnik je to, z spiralami ali brez?
Hvala
LP
Objave: 5
Teme: 0
Ocena:
0
Dragomije, kontaktiraj me na meil.
Objave: 39
Teme: 1
Ocena:
0
Se lahko prosim priporočim za informacije, kako izvest tak nakup. Nimam izkušenj, so pa cene res ugodne.
krokodilbranko - a si je mogoče tudi ogledat kurilnico?
Objave: 1
Ocena:
0
Od kod prihajaš krokodilbranko - tudi jaz se zanimam za tak kotel(novogradnja in opremljanje kotlovnice).Cene so res kar ugodne v primerjavi z ostalimi kotli na uplinjanje z LS.
L.P!
Ocena:
0
Pozdrav!
Kaj menite drugi uporabniki in kakšne izkušnje imate z velikostjo nalagalnega prostora te peči.
Ja, se sicer strinjam, da je majhen ampak mi to tu pri nas, KP in relativno dobro izolirana hiša, talno gretje, ne predstavlja velikega problema. Že sedaj furam gor v mansardo v radiatorje vodo z največ 55 stopinjami.
Sem si tudi ogledal v petek eno peč in se mi zdi kar solidna, sploh če pomislimo na ceno (na Slovaškem seveda).
Objave: 73
Ocena:
0
Imam kup sovražnikov ki me hočejo utopit v žlici vode ampak attacki delajo v redu.Edini problem je da morate vzeti kotel najmanj 35 in naprej .Na Hertza Firestar za katerega je stranka v Radljah ob dravi plačala cca 17 tisoč eur smo na konc koncev montirali Eragonov gorilec na pelete
in zdaj gospod niti pod razno ne razmišlja ,da bi nazaj kuril na drva.
Če me boste Hertzi tožli imam vse dokumentirano.
Objave: 723
Ocena:
6
Loza če si si kotel ogledal v Kamniku, si bil pri meni. Kar se nalagalnega prostora tiče pa mislim, da vsi, ki imamo nizkocenovne kotle hrepenimo po tem, da bi bil nalagalni prostor večji. Meni bi nekje ustrezalo 130 litrov, če bi kuril samo bukev, hrast... Pri mehkejšem lesu pa bi mi ustrezalo nekje 150 litrov nalagalnega prostora. Tako, da se z mareljo kar strinjam (on je to povedal na drugačen način), da je za 25kw kotel, 96 litrov nakladalnega prostora premalo.
Objave: 4851
Teme: 13
Ocena:
-13
Oboje, če vam odobrijo prihaja iz Eko sklada - se pravi eno ali drugo, za kar se pač odločite.
Kar se mene tiče so pripravljeni dat kakršnekoli informacije. Je pa res, da se striktno držijo predpisov- zapisanega v pogojih pridobitve (marsikaj zveste tudi na njihovi strani) in če temu ni tako vlogo "hitro" zavrnejo (sprobano! pa sem na tel. info. od njih vlogo popravil in dobil odobreno - se pravi, da če se držite razpisnih pogojev, ne ob zavrnitvi takoj obupat! ). Včasih je malo treba, da je ...
Lp
Objave: 235
Teme: 5
Ocena:
1
Pozdravljeni!
Mogoče sem malo nerodno postavil vprašanje :oops:
Namreč gre za nakup kotla v tujini. Mogoče kaj več o tem.
L.p. JOHHAN
Objave: 4851
Teme: 13
Ocena:
-13
Očitno se krokodilbranko noče izpostavljat (kar razumem), mogoče ne prebira redno.
Kontaktirajte ga na ZS mogoče bo več uspeha, ter ne bo ....
Lp
Objave: 7905
Teme: 59
Ocena:
34
Ne vem s kom na skladu si kontaktiral, ampak daj še enkrat preveri. Kar nekaj forumašev je dobilo od ekosklada zavrnjene vloge, ker so najprej opravili investicijo, šele nato pa oddali vlogo.
Najprej rabiš predračun za vlogo, končni račun oddaš, ko je zadeva zaključena. Tako je vsaj meni poznan postopek. Če so pa za letos kaj spreminjali, pa ne vem.
Objave: 235
Teme: 5
Ocena:
1
Pozdravljeni!
Iz ekosklada sem dobil naslednji odgovor i sicer od g.L.P.:
Spoštovani!
Rok za dokončanje del po prejemu naše odločbe je 6 mesecev, trenutna čakalna doba za pregled vloge in s tem izdaje odločbe pa je trenutno cca. 3 mesece od prejema vloge. Če imate namen kotel vgraditi šele naslednje leto, potem vam priporočamo, da z oddajo vloge še počakate. Načeloma pa lahko kotel kupite že prej, če imate namen kotel posebej kupovati in vam ga ne bo dostavil izvajalec. Kotel mora obvezno vgraditi izvajalec.
L.p. JOHHAN
Ocena:
0
Pozdrav!
Samo material - peč in zalogovnik bom nabavil pred oddajo vloge. Po oddaji vloge, ter seveda odobritvi, pa zaključil z investicijo.