20.2.2012 ob 14:34
kako nihče nič ne ve? ali ti nismo povedali? napiši par mejlov, pa boš dobil kar rabiš. jaz sem tudi tako kupil. znamka je sicer druga, pa vseeno je iz slovaške.
aleks Napisal:kako nihče nič ne ve? ali ti nismo povedali? napiši par mejlov, pa boš dobil kar rabiš. jaz sem tudi tako kupil. znamka je sicer druga, pa vseeno je iz slovaške.
xgego Napisal:aleks Napisal:kako nihče nič ne ve? ali ti nismo povedali? napiši par mejlov, pa boš dobil kar rabiš. jaz sem tudi tako kupil. znamka je sicer druga, pa vseeno je iz slovaške.
Poglej ne bom več debatiral s tabo, ker pišeš točno tako kot tisti, ki nič ne ve oz. je nekje nekaj slišal.
fab - mi je poslal ZS v katerem piše, točno kdo prodaja in je tudi na tisti strani ta kotel s to ceno... torej konkretno
Ti pa bluziš :) namesto da bi rekel - jaz sem kupil tu in tu zadevo to in to in cena je bila za tolko nižja. Ne pa tam sem napisal nekaj e-mailov in sem kupil pa je bilo res poceni.
Ker jaz sem tudi kupoval novega Mercedeza in sem ravno tako kot ti, napisal nekaj e-mailov in sem ga dobil za pol cene. Je pa tam nekje v Nemčiji .
csamo001 Napisal:In zdaj boš rekel, da ne bi mogel sam v 15 minutah guglanja prit do tega podatka?
pavel Napisal:atomant Napisal:Jaz sem tudi najprej ciljal na Attack-a ampak za isto ceno dobim Herz-a Firestar 20
Tega pa res ne razumem? Kje dobiš za isto ceno Attaca in Herz-a Firestar za isto ceno, PO moje bi morala biti kar konkretna razlika,
fab Napisal:Se ne bo treba peljat.... bodo kar Slovaki dostavo zrihtal.
fab Napisal:No lepa pi... je ratala iz teme, xgego je zvedel kar je želel, meni pa je odgovoril le Aleks - hvala ti.
Pa nadaljujmo lepših tonih...
xgego Napisal:jaz sem kotel kupil na slovaškem in ge že uporabljam. za človečka, ki je na forumu glih eno leto dni, si precej jezikav.aleks Napisal:kako nihče nič ne ve? ali ti nismo povedali? napiši par mejlov, pa boš dobil kar rabiš. jaz sem tudi tako kupil. znamka je sicer druga, pa vseeno je iz slovaške.
Poglej ne bom več debatiral s tabo, ker pišeš točno tako kot tisti, ki nič ne ve oz. je nekje nekaj slišal.
aleks Napisal:kako nihče nič ne ve? ali ti nismo povedali? napiši par mejlov, pa boš dobil kar rabiš. jaz sem tudi tako kupil. znamka je sicer druga, pa vseeno je iz slovaške.