Objave: 1142
Teme: 5
Ocena:
1
@JOHAN še bravo za tebe.
Kako ali se nisi zmenil z mojim vodoinštalaterjam?
l.p.cratos
Objave: 826
Teme: 55
Ocena:
0
Johan , ali smem vedeti koliko si prišparal če ni skrivnost.
Hvala.
Objave: 235
Ocena:
1
Pozdravljeni !
Sicer ne vem, s čim vse opremijo te peči še naši distributerji, vendar sem zasledil ceno brez DDV 3800€, mene pa je prišla ista v Bratislavi natanko 1979,61€ brez DDV-ja. :?: :!: :!:
Je kar poštena razlika.
Res pa je tudi, da na peč kupljeno v drugi državi brez Slo. posrednika ni garancije :(
Sicer pa sem optimist, drugače se ne bi odločil za nakup tam gor. 8) 8) 8) 8)
L.p. JOHHAN
Objave: 1829
Teme: 4
Ocena:
0
JOHHAN, koliko časa si čakal na njih? Nabavil preko gamamyjave?
Jst grem jutri gor plačat aro in uredit do konca. :) Če bo kej crkovalo se bomo lahko skupaj po rezervne dele vozili :D
Objave: 12381
Teme: 192
Ocena:
8
Kaj boš pa vzel? (25, 35?)
Ker jaz tudi nekaj tuhtam v tej smeri. Saj johhan ve, ključe od bajte sem dobil, sedaj pa ne vem kako se bo obstoječa kombinirana peč navadla iz ELKOta na drva.
Sem pa videl peč pri krokodilbrankotu, pa bi za oceno rad videl še kakšno peč, ker tista je bila malo preveč smolena za eno zimo delovanja.
Objave: 1829
Ocena:
0
25 lambdo
Če imaš navadno kombinirano peč brez zalogovnika se bo že navadila, edino izkoristek ne bo ne vem kaj.
Johhan, koliko pride pa (kakšen) zalogovnik? Sami ga sicer že imamo, samo tako informativno me zanima. (Mi smo dali za 1500l s spiralo za sanitarno in izolacijo €1.7k) Se je kdo zanimal tudi za ostali material kakšne imajo cene?
Objave: 235
Ocena:
1
Haj
Če pošlješ mail na gamamyava ti pošljejo, če pa imaš čas, (sem na šihtu) pa ti pošljem popoldan njihov cenik in pa prospekt zalogovnikov, ki mi jih je poslal KROKODILBRANKO.
Če pa malo pomislim.... pride 2000l zalogovnik s kačo SO cca 1700€ - popust trgovine.
Cena je seveda z 20% DDV.
Ja pa še nekaj je, nalagalni prostor je še vedno po tastarem!!!!! Se pravi da še prodajajo staro zalogo peči ki so še imele manjše prostornine nalagalnega prostora, ali pa so novi podatki na njihovi uradni strani nateg!!!???? Kakorkoli že tako ali tako sem bil pripravljen, vsaj v zimski sezoni kurit dvakrat, če bo to potrebno :D 8)
L.p. JOHHAN
Objave: 1142
Ocena:
1
@JOHHAN sem dobil informacijo,da so Attaka podražili za cerka 300€.Si ti in kampanija ujeli zadnjo priložnost po tej ceni ki ste jo plačali.
Me pa zanima če ta informacija drži,ker si ti bolj v navezi s proizvajalcem?
P.S.Ali boš ugradil zadevo o kateri sva se pogovarjala?
l.p.cratos
Objave: 88
Ocena:
0
Spodaj odgovor SLO zastopnika, ki naj bi odpravil dvome. Če ima kdo drugačno informacijo se priporočam :)
Kotel DPX 25 Lambda s spremenjeno polnilno komoro na 125 litrov ne obstaja. Obstaja samo kotel ki je naveden na strani Eko sklada in sicer DPX 25 Lambda z volumnom kurišča 96 litrov in ima ravno tako naziv »New line«.
Žal so nekateri tehnični podatki na proizvajalčevi strani podani napačno in še niso popravljeni. Proizvajalec je o tem seznanjen.
»New line« naziv imajo vsi modeli kotlov kateri se začnejo z oznako DPX kar pomeni da so izboljšani od predhodnega model z oznako DP. Nobeden DP kotel ne ustreza za subvencijo.
»New line« so na tržišču prisotni že od leta 2010. Na zalogi imamo tako DP in DPX modele.
Objave: 88
Ocena:
0
Mimogrede, kako dolga polena uporabljate tisti, ki imate DPX 35?