Objave: 235
Teme: 5
Ocena:
1
Krokodilbranko
Hvala!
Sam sem namreč ravno zaradi majhnega nalagalnega prostora, nameraval vzeti 35-ko, pa sedaj vidim da ne bo treba :D
Pa lep dan še naprej
JOHHAN
Objave: 55
Teme: 3
Ocena:
0
Tile podatki zavajajo. V resnici so nakladalni prostori za 1/2 manjši. Sem se pred časom za te kotle zanimal tudi sam in tudi en uporabnik na forumu je sam potrdil velikost nalagalnega prostora pri 25kW na 70 l in ne 125 l.
Objave: 12377
Teme: 192
Ocena:
8
Kaj od elektornike ta pec vsebuje, in kaj moras dokupit? (laddomat?stevilo ogrevalnih krogov, zalogovnik, bojler, soncna.... Kaj jaz vem kje se rabimo elektorniko danes
Objave: 1829
Teme: 4
Ocena:
0
Zanima me, zakaj naj bi bilo potrebno vzet najmanj 35kw... Nalagalni prostor ali je kaj drugega? So pri novi liniji to kaj izboljšali ali bolj malo? :) Za 150 (Sicer slabo izoliranih) kvadratov je že 25kw skoraj preveč.
Se splača vzet lambda verzijo napram profi? Se verzije med seboj kaj razlikujejo po načinu uporabe (lažje kurjenje, drugačen vmesnik, dizajn?...) ali gre zame kot uporabnika nakoncu le za nekaj procentov višjo učinkovitost (in nekaj procentov več možnosti za okvare)?
Objave: 39
Teme: 1
Ocena:
0
Hm, ne vem.
To je samo moje mnenje - ne nujno pravilno.
Lambda pride prav, ker mislim kurit vse vrste drv in raznih odpadkov - palet...
35 kW za 400 kvadratov mislim, da bo ok.
Bom videl pozimi, če bo šlo, da bi kuril samo vsak drugi dan - na obali.
lep dan
Objave: 916
Teme: 5
Ocena:
0
kolikokrat boš kuril je odvisno seveda od toplotnih potreb in od velikosti nalagalnega prostora, ki pa je pri teh pečeh manjši kot pri boljših pečeh
Objave: 12377
Teme: 192
Ocena:
8
Jaz pa pricakujem kaksno porocilo od dolocenih oseb, ce ne drugace pa na zs. Vceraj se mi na telefon niso javljali? Jim se vedno nagaja?
Objave: 1829
Teme: 4
Ocena:
0
Bi bilo možno priti h komu pogledat zmontiran kotel DPX lambda ali profi? Najlepše bi bilo 25kw DPX lambda, ampak tudi kak podoben bratec bi bil v redu.
Sem iz sevnice ampak se ni problem zapeljat kamorkoli. Lahko na privat, much obliged.
Objave: 7905
Teme: 59
Ocena:
34
Johann, warum drei stück?