Objave: 122
Teme: 5
Ocena:
0
Pozdravljeni, zanimajo me izkušnje z omenjenim kotlom. Kakšne težave?
LP
Objave: 666
Teme: 74
Ocena:
0
To bi tudi mene zanimalo, samo so te peči zaenkrat še kar redke.
Objave: 4036
Teme: 39
Ocena:
3
ti kotli delajo zelo v redu. ima en moj prijatelj. kar je mene osebno zmotilo je razmroma majhna komora za polena. je pa res da so lahko dolga do 60 cm, kar pri nobenem drugem nisem zasledil.
enkrat decembra sva šla skupaj z še enim forumašom knjemu na obisk, mene je tudi firbec. je pa res, da so attacki pri nas večinoma šele prvo kurilno sezono.
Objave: 55
Teme: 3
Ocena:
0
Jaz sem tudi najprej ciljal na Attack-a ampak za isto ceno dobim Herz-a Firestar 20. Bom vzel kredit preko eko sklada in ker je investicija čez 10000 € lahko dobim še nepovratna sredstva v višini 1500 €, kar v mojem primeru pomeni, da me bo Herz na koncu koštal 8700 €, Attack pa bi koštal 8500 €.
Če pa greš z gotovino je pa Attack dobra izbira.
Ocena:
0
Cena kotla na Slovaškem je skoraj pol nižja kot v Sloveniji :lol: garant se ga splača direkt kupit. To da so subvencije le za investicije čez 10k evrov pa ne vem če je res.
Ocena:
0
Se ne bo treba peljat.... bodo kar Slovaki dostavo zrihtal.
Objave: 4036
Teme: 39
Ocena:
3
ja pa kaj ti ne veš za gugl?
Objave: 666
Teme: 74
Ocena:
0
[quote="atomant"]Jaz sem tudi najprej ciljal na Attack-a ampak za isto ceno dobim Herz-a Firestar 20
Tega pa res ne razumem? Kje dobiš za isto ceno Attaca in Herz-a Firestar za isto ceno, PO moje bi morala biti kar konkretna razlika,