Splošno > Skupinski nakupi
Fasada - izvedba z materialom, februar 2012

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fasada - izvedba z materialom, februar 2012
#16
jes mam od anmaxa ponudbo ki naredi par tisoč m2 fasad na mesec in je cena 31 na m2 glede na moje zahteve/malo više/.cenejš pomoje ne bo šlo razen če se kje špara pr materjalu ali natančnosti.pa anmax ne bo izbran pri meni.sam sem računal materjal in pridem na m2 24 eur brez kakih pogajanj-uradni ceniki.
p: mal čakam kolk so bo kriza še poglobila.
#17
@zelen'c, potem pa spusti ime izvajalca ampak pri ceni 28€/m2 je hudo pomemben material / sistem !
Ali je to z DDV ali brez? Pa tudi izvajalec verjetno ne bo hodil iz Hodoša v Koper?!
Tako, da vsaj napiši za kateri konec Slovenije velja ponudba.


Če pogledaš temo o skupinskem nakupu fasade je bila nekje omenjena cena 20€/m2 z 20% DDV za 18cm (pa niti ni najnižja, pa vmes se je EPS-F podražil)... + delo + oder.
211 konjev sreče v ovinkih...
[Slika: r53supercharged.jpg]
JOHN COOPER WORKS evolucija
#18
Napiši kaj več, da vem o katerih hruškah govoriš.

Velja za zelenca :wink:
#19
Cena je brez DDV, kot sem v prvem postu napisal. Ponudba velja za oddaljenost do 50km od ljubljanske obvoznice. Za večje oddaljenosti se prišteje kilometrina.

Pri materialu bodo tri opcije, dve sistemski in in ena z drugim stiroporjem. To je vse, kar lahko sedaj povem o materialu.

Izvajalec je iz Ljubljane. Podjetje je ustanovil pred kratkim, vendar še vedno dela za Znanega Fasaderja kot podizvajalec. Z nižjimi cenami začenja, ker si želi ustvariti dobro ime.

Naj samo povem, zakaj je bila njegova ekipa meni všeč. Ne pijejo, ne kadijo, ko delajo, delajo. Edina pavza je malica. So tihi, vedno na koncu pospravijo za sabo, svetujejo kakšne izboljšave, čeprav jim ni treba. Ena od zunanjih sten je bila izrazito neravna, pa se je vseeno potrudil, da je stiropor obrusil, da je sedaj površina ravna.

Jaz sem plačal dosedanje delo dražje, ker sem do njega prišel preko Znanega Fasaderja, ki seveda vzame svoj delež. Naredil je vse do zaključnega sloja. Sosednjo hišo je končal pred tremi leti. Izdelek je vzoren.
Dobrodošel kdorkoli od moderatorjev ali interesentov. Lahko si pogledate obe hiši in preverite kakovost. Od posla direktnih koristi nimam, če se mi bo kdo zahvalil z vrečko mandarin ali domačim sokom, bom pa tudi vesel.
#20
Sej to je čist realna cena z davkom.dobr mogoče 35eur m2 z davkom.To kar pa zelenec dela je pač reklama za izvajalca ki ga pozna ali pa je izvajalec celo on sam.allagas tvoje zahteve za to ceno so pa skoraj nemogoče glede na to da zahtevaš jubizol plavi itd drage materijale.jubizol plavi drag pa nič boljši kot weber baumit itd
#21
taja 13 Napisal:Sej to je čist realna cena z davkom.dobr mogoče 35eur m2 z davkom.To kar pa zelenec dela je pač reklama za izvajalca ki ga pozna ali pa je izvajalec celo on sam.allagas tvoje zahteve za to ceno so pa skoraj nemogoče glede na to da zahtevaš jubizol plavi itd drage materijale.jubizol plavi drag pa nič boljši kot weber baumit itd

kvaliteto sem pripravljen placat.ali imas analize da so jubizol modri in baumit ali weber enaki?
ne jemljem zastonj nekaj od enega in nekaj od drugega proizvajalca in s tem izgubljam garancijo in ekosklad.
tole je verjetn moja zadnja fasada/tudi prva in zelim da se postaram v njej.ne bom tupil da jo morjo se vnuki gledatSmile
#22
dober posel za izvajalca.
#23
Verjamem, da se najde kdo, ki bo našel še ugodnejšo ponudbo. Z veseljem se takrat umaknem in mu prepustim, da spelje stvari do konca. Ta cena je maksimum, ki sem ga uspel doseči. Do takrat pa prosim pridite na dan s konstruktivnimi predlogi, brez bedastih podtikanj. Ta cena je maksimum, ki sem ga uspel doseči.

Ja, normalno, da je dober posel za izvajalca, imel bi delo!!!, pa še boljši bi bil, če bi bila cena 36€, kot računa Znani Fasader za njegovo delo. Predvsem pa je dober posel za vsakogar, ki bo tako prihranih precej stotakov.

Če delam reklamo za izvajalca? Mah, če hočete, lahko rečete tudi tako. Vsako priporočilo ali omenjanje dobre izkušnje je dobra reklama. Kako sem izvajalca spoznal, sem napisal. Nisem pa omenjal njegovega imena, niti kontaktov, zato si svoja podtikanja lahko vtaknete v ...

ZSje interesentom pošljem konec tedna. Do takrat prosim, potrpite, ker imam te dni bolj malo časa.

Na poste provokatorjev ala Taja, allagas, ne mislim odgovarjati. Pozivam pa jih, da čas namenijo raje iskanju čimboljše ponudbe. Vsi, ki jih izdelava fasade čaka letos, bodo nad tem gotovo bolj navdušeni.
#24
Vsi, ki se zanimate za posel - imate zelenca na ZS.
Tam vam bo povedal več, tukaj pa zaključujemo...
211 konjev sreče v ovinkih...
[Slika: r53supercharged.jpg]
JOHN COOPER WORKS evolucija


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »