Opremljanje doma > Kopalniška oprema
gorenje keramične ploščice

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gorenje keramične ploščice
#1
Ima kdo gorenjevo keramiko, kjerkoli, koplanica, kuhinja, tla...???

Cena, kvaliteta - primerljivo???
Home, sweet home!
#2
Od svojga keramičarja sem slišal, da so izredno dobre kvalitete. Jaz sem se odločil za italijanske višjega cenovnega razreda!
#3
našega keramičarja niso prepričale. tako, da smo se odločili za italijanske višjega cenovnega razreda.......
#4
Tudi meni so zelo všeč keramične ploščice od Gorenja...mislim da jih bova kar kupila...
#5
Pri nas jih imamo (čisto sveže položene) v obeh kopalnicah (talne in stenske). Je keramičar sicer rekel, da bi lahko bile malo bolj ravne, ampak, da to opazi on, ker je strokovnjak, ko bodo lepo položene, ne bo pa nihčne nič opazil. Tako je tudi bilo in kopalnici zgledata super.
#6
Jaz sem jih polagal prejšni teden v WCju in sem zadovoljen. Glede neravnih ploščic nisem opazil razlik, je pa res da so moje prve ploščice, ki sem jih sam polagal.
#7
OK samo vzemi prvo klaso.

Big Grin Pozdrav
#8
Stenske, v kuhinji že eno leto in pol. Brez problema tudi pri polaganju. 8)
Lp! e.
#9
Pri nas jih imamo v dveh app. ,kuhinja in kopalnica že 15 let.Po videzu in obliki so take kot prvi dan.
#10
jaz pa vem, da so gorenjeve ploščice zelo vredu in se jih splača imeti! Pa še cenovno so ugodne! Druge ploščice italijaske pa španske pa plačate samo "firmo" in nič drugo! Vse te ploščice pa so 1A klasa!
#11
gorenejve ploščice imamo v kopalnici in so zelo vredu, se naš keramičar se ni pritoževal nad kvaliteto in tudi zelo lepo jih je položil. so lepo ravne in dovolj kvalitetne za rezanje. nekatere ploščice so zelo tanke in zato zelo hitro počijo.

smo pa kupili ene poceni loščice za v kuhinjo v Bau maxu pa so bile zelo zanič, ne samo da so bile odkrušene, bile so zelo neravne, tako da se je očitna razlika med fugami opazila že po 3 položnih vrstah.
#12
Za Gorenje ploščice sem se odločil in jih položil med elementi v kuhinji (kuhinja Korina - Marles). Cena je dokaj zmerna, kvaliteta temu primerna. Gre pa ploščice Mozaik P1.

Sicer nisem strokovnjak na tem področju, vendar so ploščice Cerim (italjanske) za moj okus mnogo kvalitetnejše (sicer pa tudi dražje).
#13
Gorenje prodaja na slovenskem trgu v razmerju I/II. klasa 70:30, tako da četudi trdijo, da je vse I. klasa to ni res. Je pa res, da so se pri kvaliteti popravili; nekdo mi je rekel da zato, ker se delajo v tujini (bojda v Italiji in Španiji). I. klaso pa prodajajo samo na tujem trgu. Če je res ne vem.

Se pa splača še nekaj preverit; trgovci se običajno zdilajo z Gorenjem in pod svojim komercialnim imenom tržijo npr. dve barvi neke keramične ploščice do porabe zalog pod bolj ugodno ceno (nekaj takega kot tuš, špar). Našel sem namreč keramično ploščico od Gorenja in ko sem hotel preveriti cene še drugje je nikjer niso imeli pod tem imenom; no potem pa sem v treh poskusil le prišel do informacije da so pač naročili večjo količino šleperjev in da zato lahko imajo ugodno ceno.
#14
Da obnovim staro temo in povprasam po kvaliteti gorenjevi kopalniski keramiki ..?? Lp
#15
viewtopic.php?f=36&t=66646


Skok na forum:
Zadnje novice

Enostavni nasveti za selitev
01.07.2019 ob 16:40:47
Enostavni nasveti za selitev
To bo mačji kašelj v primerjavi z iskanjem in nakupom stanovanja, sem si mislila o selitvi. Že tako nimamo veliko stvari, pa še... Beri dalje »
Premierno na ogled nova vzorčna hiša podjetja Lumar
21.05.2019 ob 10:54:40
Premierno na ogled nova vzorčna hiša podjetja Lumar
V podjetju Lumar v soboto, 25. maja 2019, med 10.00 in 16.00, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo v Dragomlju premierno predstavili svojo... Beri dalje »
Lumar Terra-R 131 - na ogled Lumarjeva hiša za vrhunsko bivanje na enem nivoju
05.04.2019 ob 08:55:11
Lumar Terra-R 131 - na ogled Lumarjeva hiša za vrhunsko bivanje na enem nivoju
V podjetju Lumar, v soboto, 13. aprila 2019, med 10. in 16. uro, pripravljajo dan odprtih vrat na vrhunsko zasnovani pritlični hiši Terra-R 131.... Beri dalje »
Se je na stenah ali v kotih vašega stanovanja pojavila plesen?
14.03.2019 ob 12:15:28
Se je na stenah ali v kotih vašega stanovanja pojavila plesen?
Plesen je največkrat posledica nepravilno izdelanega gradbenega detajla, kjer na mestih s pomanjkljivo toplotno zaščito prihaja do kondenzacijske... Beri dalje »