Opremljanje doma > Kopalniška oprema
gorenje keramične ploščice

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gorenje keramične ploščice
#1
Ima kdo gorenjevo keramiko, kjerkoli, koplanica, kuhinja, tla...???

Cena, kvaliteta - primerljivo???
Home, sweet home!
#2
Od svojga keramičarja sem slišal, da so izredno dobre kvalitete. Jaz sem se odločil za italijanske višjega cenovnega razreda!
#3
našega keramičarja niso prepričale. tako, da smo se odločili za italijanske višjega cenovnega razreda.......
#4
Tudi meni so zelo všeč keramične ploščice od Gorenja...mislim da jih bova kar kupila...
#5
Pri nas jih imamo (čisto sveže položene) v obeh kopalnicah (talne in stenske). Je keramičar sicer rekel, da bi lahko bile malo bolj ravne, ampak, da to opazi on, ker je strokovnjak, ko bodo lepo položene, ne bo pa nihčne nič opazil. Tako je tudi bilo in kopalnici zgledata super.
#6
Jaz sem jih polagal prejšni teden v WCju in sem zadovoljen. Glede neravnih ploščic nisem opazil razlik, je pa res da so moje prve ploščice, ki sem jih sam polagal.
#7
OK samo vzemi prvo klaso.

Big Grin Pozdrav
#8
Stenske, v kuhinji že eno leto in pol. Brez problema tudi pri polaganju. 8)
Lp! e.
#9
Pri nas jih imamo v dveh app. ,kuhinja in kopalnica že 15 let.Po videzu in obliki so take kot prvi dan.
#10
jaz pa vem, da so gorenjeve ploščice zelo vredu in se jih splača imeti! Pa še cenovno so ugodne! Druge ploščice italijaske pa španske pa plačate samo "firmo" in nič drugo! Vse te ploščice pa so 1A klasa!
#11
gorenejve ploščice imamo v kopalnici in so zelo vredu, se naš keramičar se ni pritoževal nad kvaliteto in tudi zelo lepo jih je položil. so lepo ravne in dovolj kvalitetne za rezanje. nekatere ploščice so zelo tanke in zato zelo hitro počijo.

smo pa kupili ene poceni loščice za v kuhinjo v Bau maxu pa so bile zelo zanič, ne samo da so bile odkrušene, bile so zelo neravne, tako da se je očitna razlika med fugami opazila že po 3 položnih vrstah.
#12
Za Gorenje ploščice sem se odločil in jih položil med elementi v kuhinji (kuhinja Korina - Marles). Cena je dokaj zmerna, kvaliteta temu primerna. Gre pa ploščice Mozaik P1.

Sicer nisem strokovnjak na tem področju, vendar so ploščice Cerim (italjanske) za moj okus mnogo kvalitetnejše (sicer pa tudi dražje).
#13
Gorenje prodaja na slovenskem trgu v razmerju I/II. klasa 70:30, tako da četudi trdijo, da je vse I. klasa to ni res. Je pa res, da so se pri kvaliteti popravili; nekdo mi je rekel da zato, ker se delajo v tujini (bojda v Italiji in Španiji). I. klaso pa prodajajo samo na tujem trgu. Če je res ne vem.

Se pa splača še nekaj preverit; trgovci se običajno zdilajo z Gorenjem in pod svojim komercialnim imenom tržijo npr. dve barvi neke keramične ploščice do porabe zalog pod bolj ugodno ceno (nekaj takega kot tuš, špar). Našel sem namreč keramično ploščico od Gorenja in ko sem hotel preveriti cene še drugje je nikjer niso imeli pod tem imenom; no potem pa sem v treh poskusil le prišel do informacije da so pač naročili večjo količino šleperjev in da zato lahko imajo ugodno ceno.
#14
Da obnovim staro temo in povprasam po kvaliteti gorenjevi kopalniski keramiki ..?? Lp
#15
viewtopic.php?f=36&t=66646


Skok na forum:
Zadnje novice

Zemeljski plin – udoben, varčen, varen in ugoden
11.10.2019 ob 09:01:30
Zemeljski plin – udoben, varčen, varen in ugoden
Zemeljski plin je vsestransko uporaben energent – v gospodinjstvu ga tako uporabljamo za ogrevanje prostorov, pripravo tople... Beri dalje »
Lumar - na ogled hiši dveh generacij
09.10.2019 ob 11:03:14
Lumar - na ogled hiši dveh generacij
V podjetju Lumar v soboto 12. oktobra med 10.00 in 16.00 uro pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo predstavili hiši, ki sta... Beri dalje »
Odločitev, ki zagotavlja zdrav način življenja, udobje in dolgoročne prihranke
07.10.2019 ob 07:59:04
Odločitev, ki zagotavlja zdrav način življenja, udobje in dolgoročne prihranke
Dom je tam, kjer se počutimo prijetno in varno. To je prostor, kjer se lahko sprostimo, odmislimo vsakodnevne tegobe in zadihamo s... Beri dalje »
Otroška soba v mansardi
03.04.2018 ob 18:21:19
Otroška soba v mansardi
Marsikdo reče kaj pa je takega narediti otroško sobo v mansardi. Glavno je, da sobo okrasimo z nekaj junaki iz risank in to je to. Je res, da je to... Beri dalje »