Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Pršna glava Hansa

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pršna glava Hansa
#1
Zanima me , če že kdo ima izkušnje s tuš kompletom, ki vsebuje veliko pršno glavo ter manjši ročni tuš Hansa designo? Zelo mi je všeč in bi ga rada montirala v kopalnico, ki jo bomo sedaj obnovili. Zanima me tudi cena tega kompleta in kje bi to lahko kupila? Ali mi morda priporočate kakšnega drugega proizvajalca?

Za nasvete in odgovore se vam zahvaljujem.
#2
Meni je bila zadeva zelo všeč dokler nisem videl cene. V trgovini Tapro (Celovška, pri Mercator centur) stane takšen komplet več kot 200.000 SIT...

Verejtno so podobnih izdelki drugih proizvajalcev v podobnem cenovnem razredu...

Lep pozdrav, Primož.
#3
Ali je to mogoče v masažni izvedbi?
Ker jaz sem videla v Baumaxu cca 55.000,00 SIT vendar ne vem kateri proizvajalec, upam, da nisem gledala napačne cene. Bom morala ponovno v Baumax in preverit?!
Andy
#4
To pa ne vem. Midva sva kupila Hansa armaturo in ima ročka 3 ali 4 načine "prhanja". Ne vem pa kako je s to pršno glavo. Glede na to, da je tako visoko nad glavo, je vprašanje koliko je kakšno "masažno" pršenje smiselno...

Sicer ti pa predlagam, da greš na Internet ali pa v to trgovino (so zelo prijazni in imam samo dobre izkušnje).

Lep pozdrav, Primož.
#5
Živjo,

tudi sam sem jo gledal. Zelo dobra zedeva, vendar malo predraga. Na internetu si lahko ogledaš vso zadevo na http://www.hansa.de.

Jaz bi tudi nekaj takega pa malo cenejšega.

Če bo kdo kaj našel bi prosil za informacijo!
#6
Kot sem rekla, sem ponovno obiskala Baumax in tam imajo to zadevo res cenejšo. Sicer glede proizvajalca ne vem - Pure Rain se imenije zadeva (prvič slišim), cena 55.400 SIT, to pa zajema cel komplet: pipo, ročni tuš in veliko pršno glavo. Glede pipe sem skeptična, ne vem kakšna je kaj kvaliteta.
Sem našla še ene v Merkurju vendar brez pipe, cena od 58.000 do 70.000 SIT. So mi zelo všeč, tako da bom verjetno vzela kar to izvedbo.
Andy


Skok na forum:
Zadnje novice