23.5.2014 ob 23:26
ataIBA ti je dal link na cenejšo zadevo, po moje celo boljšo.
"Prozorna" kritina
|
23.5.2014 ob 23:26
ataIBA ti je dal link na cenejšo zadevo, po moje celo boljšo.
27.5.2014 ob 14:30
ataIBA kakšna je to...jaz bi rad imel svetlobno odprtino na strehi nadstreška terase,ki bo iz betonske kritine.Svetlobna odprtina bo nekje na sredini strehe(cca1.6m2).Kako to vpeljati da ne bodo strešniki preveč štrleli v zrak?
27.5.2014 ob 14:37
Sicer ti bo verjetno še ataIBa odgovoril, ampak da razjasnimo - jaz sem mislil, da bi ti rad imel celo streho nadstreška prozorno...
Če pa misliš samo en manjši del skombinirati z bramacom, potem je pa tisti njihov prozorni cegel sigurno bolj primeren.
27.5.2014 ob 20:23
Ja samo ta njihov pleksi cigel je zelo drag....kaj bi še lahko bila druga varijanta?
3.6.2014 ob 08:27
sulicar Napisal:ataIBA kakšna je to...jaz bi rad imel svetlobno odprtino na strehi nadstreška terase,ki bo iz betonske kritine.Svetlobna odprtina bo nekje na sredini strehe(cca1.6m2).Kako to vpeljati da ne bodo strešniki preveč štrleli v zrak? Kaj pa strešna kupola Akripol: http://www.akripol.si/znamke/alux/svetl ... e-slojev-/ z nastavnim vencem 15 cm? Iz njihovega programa se da najti kaj priročnega. vsekakor je pomemben naklon, ker druga solucija je strešno okno, tretja polikarbonati z dobro izvedbo obrob,... |
|