Objave: 298
Teme: 11
Ocena:
2
Ali je možno, rad bi kontroliral toshibo estio v pritlicju, notranja enota pa je v kleti. Dejansko lahko potegnem cev od notranje enote do mesta kjer bi jo kontroliral, cca 3m je dolžina kabla oz cevi. Ali je to sploh možno in če ja na kakšen način? Hvala vnaprej
Objave: 326
Teme: 15
Ocena:
0
Da ne odpiram nove teme, bom vprašal tukaj.
Imam Estia TČ in sem opazil, da mi ne deluje hot water boost (če ga vklopim, se ne zgodi nič). Sicer imam nastavljeno, da naj boost segreje na 55°C oz. deluje 40 minut. Normalno imam hot water nastavljeno na 43°C in to deluje OK. Sem šel skozi vse nastavitve, preveril vse FC-je, pa ne najdem razloga, zakaj ne deluje. Kakšna ideja, kaj bi lahko bilo oz. kaj naj še preverim?
Sicer imam to TČ 2 leti, hot water boost sem preizkusil samo enkrat na začetku uporabe in takrat je delal.
Objave: 140
Ocena:
0
Zdravo
Jaz imam podoben problem.
1. Ne deluje mi hot water boost
2. Ne deluje mi anti bacteria
Vsaj mislim, da ne. Teh funkcij nisem še nikoli uporabljal, bi pa jih potreboval zdaj, ko moramo prekuhavati vodo.
Ali mi lahko svetujete kako preverim, če to deluje in kje vidim kakšna je TEMPERATURA VODE v bojlerju?
Hvala
Ocena:
0
Ali mi lahko kdo pomaga prosim. Problem s prekuhavanjem vode je vedno večji. Hvala
Objave: 11470
Teme: 16
Ocena:
21
Ne, z bojlerjem ne mores "prekuhavat" vode. Stalni dotok umazane vode in prenizka temperatura.
Ocena:
0
Ali veste kateri parameter moram pogledat, da vidim temp. Vode v bojlerju?
Objave: 11470
Teme: 16
Ocena:
21
Ne vem. Odpreš pipo pa termometer v vodo vtakneš?