Splošno > O cenah materiala in storitev
Jubolin-cena

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jubolin-cena
#1
Knaufarji so mi pobandažirali in zaključili svoje delo, sedaj bi pa z jubolinom naredil gladke stene knaufa (nekaj sten je tudi nafino ometanih) tako, da bi potem samo še prebelil te stene in strope. kakšna je cena recimo malarja, prebelil bi sam?
#2
Pa si prepričan, da je bandaža narejena 2x. Suhomontažerji ponavadi 1x bandažo naredijo. Boš sam brusil? Koga boš potem krivil, da je površina pomankljivo obdelana. Akrilni kit boš nanašal sam ?
#3
Potem mi pa povej kako mi naj naredijo, do katere faze naj jih držim..???
#4
odvisno je kako ste se dogovorili,glede na to je bila tudi oblikovana cena bandažiranja, samo v praksi vsak izvajalec suhomontažnih sistemov,ki nudi tudi bandažiranje stikov mavčnih plošč opravi to 2x,potem preda naprej. Se pa vsekakor vidi razlika če je spoj obdelan samo 1x.
#5
Mogoče bo lažje, če napišeš lokacijo. Bolje je enkrat dobro in natančno, kot dvakrat površno. Jaz ponavadi brez ogleda situacije, ne upam podajat cen in ocen kako dobro je narejeno.
#6
Okolica Ljubljane.Pa saj to sploh ni važno! Zanima me cena in ne ovinkariti okoli, ker nima smisla, bodite direktni na zastavljeno vprašanje. Ve se cena kvadrata tako, kot km prevoza kamiona....bil sem zadosti točen z podatki...
#7
1x kitanje in brušenje 2,85 EUR/M2, priporočena cena sekcije. Bolj direktno ne gre.
#8
Z materialom ali brez? Z DDV-jem ali brez?
#9
Vključen material, brez DDV.


Skok na forum:
Zadnje novice