Splošno > Skupinski nakupi
Vodovod & ogrevanje, marec/april 2011

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vodovod & ogrevanje, marec/april 2011
#1
Ker ima trgovina HS-Vertrieb24 res zelo ugodne cene sanitarnega in materiala za ogrevanje in dobre reference med forumaši, vabim vse, ki letos kupujemo, da združimo naročila. Tako lahko (morda) dosežemo kak dodaten odstotek rabata, si razdelimo dostavne stroške, pa še kak družaben dogodek se lahko zgodi Tongue Wink

Predlagam, da naročimo blago v začetku marca, do takrat pa se nas bo morda našlo nekaj, ki želimo s sodelovanjem do cenejših nakupov.
#2
Dobrodošli tudi ponudniki prevoza materiala (Gerbsen - okolica Hannovra) do recimo Ljubljane.
#3
Prvo moraš vedeti koliko m3 bo robe potem pa bom lahko tudi povedal ceno prevoza.
#4
Evo, na hitro sem izračunal, da bo moje robe pribl. 30m3. Največji del zavzame izolacija za talno, potem cevi in nekaj malega ostale drobnarije.
#5
Zdravo, se pridružim nakupu oz. prevozu, talno gretje, cca 120m2.
#6
za poceni prevoz kontaktiraj na SŽ Ekspres:

Dina Trampuž
012912551
Moraš pa vedeti mere pošiljke ter kilograme. Te podatke ti dajo v trgovini ko se odloćiš za dokončen seznam materiala. Poštna številka od Hs Vertrieb je 30828.

Še ceneje je pa prevoz če uloviš enega kamijonista, pa namesto da gre prazen dol naloži za dobro ceno. Ne vem pa kje ga dobiti.
#7
Ideja se mi zdi dobra, mora pa vsak točno povedati kaj in koliko. Zmeniti se je treba tudi za plačilo. Eno naročilo je eno nakazilo, torej bo treba imeti enega "bookia" v Sloveniji. In kako bo potem s prevozom po Sloveniji...

Na primer... 1 kos art. 90438, 49,90€
211 konjev sreče v ovinkih...
[Slika: r53supercharged.jpg]
JOHN COOPER WORKS evolucija
#8
Jaz bi bil tudi interesent za talno - cevi s pripadki brez izolacije za površino cca 250 m2. Točno kaj, bi kasneje.
Glede prevoza po Sloveniji - verjetno bi se morali dobiti v središčni lokaciji na velikem parkplacu.
Zgoraj je že nekdo nakazal, da ima šlepar, ki gre prazen nazaj.

Enega bookija ali pa da se nekdo zmeni z Nemci, da dobijo več nakazil za isti račun in ko je poravnano, da dajo zeleno luč, če se da. Lahko pa tudi kakšna tretja varianta...
#9
Za plačilo in razvoz se bomo že kako dogovorili. S pametjo in prilagodljivostjo lahko veliko dosežemo. Me pa veseli, da vas je kar nekaj interesentov. Verjetno bomo kar hitro uspeli napolniti en prikoličar. Potem pa zbiramo za naslednjega, pa naslednjega... 8)

Čakam pa še odgovor trgovca, ali lahko združimo več naročil in plačil v skupen transport. Če prav razumem, je cena prevoza v Avstrijo lahko največ 180€ za eno naročilo, kar je zelo ugodno. Lahko bi naročili prevoz samo od npr. Beljaka do Ljubljane, do tam pa pripelje trgovec.

Pa da še malo nadgradimo: ker so navedene cene z 19% DDV, bi lahko poiskali dobrega izvajalca, ki bi prevzel izvedbo pri vseh naročnikih npr. prvega kamiona. S tem bi si zagotovil kar nekaj dela, mi pa bi namesto 19% Nemčiji plačali 8,5% Sloveniji. Mogoče že pretiravam?
#10
Hojla, v tem forumu se veliko naučiš, je pa problem ko kateri ima kakšno idejo orgarnizacije je tukaj teško, ker se hitro najde kdo, ki začne ,,pluvat,, po tem, in vidijo da se bo negdo okoriščal na račun drugega.Za prevoz boste brez skrbi našli tudi koga za ugodno ceno, saj je SLO drzava z največ prevozniki v evropi. :roll: Samo kogar zanima stiropor z cepki, boste najceneje nasli cez mejo nad Celovcem kraj Glanek, kjer ga proizvajajo, se da dobit po 3eur m2, sem ga ze nalagal za SLO, našim precenjenim inštalerjem.Potem ga mastno po 9eur m2 prodajajo naprej. :evil:
#11
Zanimiva informacija, tole o sistemskih ploščah.

Pljuvanja se ne bojim, uspešni s(m)o tega vajeni in jih (nas) ne moti. Če se stvari vodi transparentno, nima kaj iti narobe. Probleme lahko vidijo samo (pre)dragi domači ponudniki robe, ker jim bomo kupci bežali čez mejo. Mogoče pa se ravno zato nekoč streznijo in spustijo svoje cene na normalne nivoje.

V iskanje alternative sem šel ravno zaradi mirno lahko rečem oderuških cen materiala pri firmi, ki sem ji nameraval na začetku zaupati dokončanje objekta na ključ. Kakšen nateg!!! Še dobro, da sem se pravi čas zbudil.
#12
Se pa eno malenkost slabo znajdem v nemščini. Če že kdo točno ve, kaj hoče, bi prosil, če objavi linke do tam s kratkim opisom, kaj kupuje.
#13
Lahko napišeš, kaj potrebuješ, pa ti napišem linke do izdelkov. Ti je tako OK?
#14
Ok - rabim cevi, razdalje moram še zračunati, potem bi rabil po moje ene tri razdelilnike, potem bi tiske kljukice na u, ki se zapičijo v stiropor in strojček, s katerim se to dela. Če se da, tudi fitinge za priklop cevi na razdelilce.
Kaj se še da dobiti na tej strani? Imajo kakšen podoben sistem za vodovod, kot je npr. uponorjev s fitingi, koleni itd.
Se bom sicer malo poglobil v to zadevo, ko si bom razjasnil, kako te stvari nemci poimenujejo.
#15
Pozdrav

Sam sem kupoval pri tej firmi pa sem zadovoljen. Naj pa povem, da govorijo tudi Angleško. Mora pa biti prava v službi. Lahko pa se kontaktira tudi preko maila.

Dobra stran pa je da imajo povsod zraven slike. Je pa to bivši preisbrreher888 o katerem je že nekaj napisano na forumu.

Lep pozdrav


Skok na forum:
Zadnje novice

Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »