Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Kopalnica zraven spalnice

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kopalnica zraven spalnice
#1
Saj ne vem, v kater forum to spada ali pod spalnice ali sem. Smile
Torej, kaj menite, a se splača v mansardi narediti dve manjši kopalnici: ena, ki bi bila dostopna samo iz spalnice staršev in ena za otroke. Ali je boljše eno večjo?
Sama se nagibam k prvi možnosti. Msilim, da kopalnic nikoli ni preveč. Pomisleke imam prvič zaradi velikosti, drugič pa zaradi vlage, ki bi se eventuelno razširila tudi na spalnico??? Ker kopalnica v spalnici bi bila ločena samo s pregradno steno, ne pa tudi z vrati, torej tako odprta kopalnica. Mogoče sem s to vlago udarila mimo, ker nimam izkušenj s tem. A je to tehtna ovira ali ne?
#2
Malo se vprašaj o praktičnosti take kopalnice (saj vem, da v reviji dobro izgleda Smile ). Jaz se ne morem predstavljati, da zjutraj ko tak sladko sanjam, se mi začne dragi dva metra stran tuširati, briti, parfumati, da ne govorim, če ga kam pritisne Big Grin Big Grin Big Grin .
#3
Ja, res so tiste kopalnice v revijah tako lepe...pa zgledale so mi praktične: zvečer gresta lepo skupaj pod tuš, ne da bi zmotili otroci in zjutraj ko vstaneš, greš takoj direkt pod tuš. Je pa seveda problem, če nisi to ti tisti, ki gre pod tuš in na WC. :lol: Imaš prav!
Pa sploh tudi FengSu ne priporoča kopalnice zraven spalnice, tako da se bomo temu odrekli.
Se mi sedaj v fazi načrtovanja podijo raznorazne divje in nemogoče ideje po glavi. :lol:
#4
Ali pa tiste banje, ki imajo stopnice Big Grin V enem razstavnem salonu sem probala odsimulirati kako jaz to pucam ali pa recimo kopam otroka. No comment :twisted: Izgleda pa ful fancy :wink:


Skok na forum:
Zadnje novice

Redno vzdrževanje doma je nujno
20.01.2020 ob 12:59:50
Redno vzdrževanje doma je nujno
S tem boste poskrbeli za svojo varnost in manj zapletov pri zavarovanju. Izognite se slabi volji, ko vam denimo poči cev in voda... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »
V radiatorju šumi
07.11.2019 ob 12:28:59
V radiatorju šumi
Svetujemo, kako pravilno odzračiti radiator in rešiti še ostale nevšečnosti z ogrevanjem.   Okvare... Beri dalje »
Vaša streha pušča?
21.10.2019 ob 07:14:34
Vaša streha pušča?
V določenih primerih vam lahko pri popravilu strehe pomaga vaše zavarovanje doma. Ste ugotovili, da vaša streha... Beri dalje »