Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Mnenja za kopalnico

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mnenja za kopalnico
#1
Živjo. Prosim za komentarje na kopalnico, predvsem za barvno razporeditev ploščic. Najlepša hvala za mnenja in kakšen nasvet. Lep pozdrav!
#2
Iskreno povem - ob tem, da prostor nima oken, vse stene in tla rdeče - ni dobro. Nekoč sem kupovala tako stanovanje - ko sem stopila v kopalnico, me je kar nazaj vrglo. Rdeča je fajn kot detajl - morda ena stena, ali rdeče omarice, ali rdeč tekstil (brisače).
#3
Kopalnica ima okno, ki ga ni na tej skici. Okno je na steni, kjer je kad in sicer na desni strani (ko prideš v kopalnico, vidiš skozi okno..). Hvala.
#4
Kaj pa če bi barvi zamenjal.. da bi prevladovala bela in bi bila res rdeča bolj za dekor?
#5
a rdeča in bela sta edini barvi,ki prideta v poštev? najprej si moramo to razjasnit, potem lahko govorimo o razporedu, vzorcih
#6
Ne, sploh ni nujno, da je rdeča in bela. V bistvu me je bele kar malo strah (sploh belih fug), vendar nama je v trgovini takrat ta kombinacija padla v oči. Sedaj pa tudi jaz že razmišljam o kakšni drugi barvi....
#7
če lahko predlagam - po tleh temno sivo, po stenah vzdolžne proge z odtenki sive od temne proti svetli in na vrhu bele - videla take ploščice v B. (nočem delat reklame), artikel Kimera; zdi se mi sodobno, večno, pa nekako hotelsko šik (namesto sive so možni tudi odtenki v kakav rjavi) - in še drage niso
#8
umivalnik daj na steneo kjer je banja,pridobila boš prostor, lahko pa daš umivalnik pred tuš kabino
#9
Pozdravljeni!

Tudi jaz bi se strinjala glede ploščic; rajši izberi kakšne neutralne tone in jih kombiniraj z dodatki v močnih barvah, lahko jih menjaš večkrat, pa se jih ne naveličaš. Prav pri močnih barvah je tako, da si jih hitro naveličan. Dodatki so vseeno cenejši.
Kar pa se umivalnika tiče, ga verjetno ne moreš zamenjati, ker predvidevam, da je tam okno.
Lp
#10
Ja, na steni poleg kadi je okno, tako, da umivalnika ne morem zamenjati.

Hvala vam za mnenja. Vedno bolj razmišljam o kopalnici, ki ne bi bila rdeča, vendar še nisem našla druge barve....
#11
Jaz imam rdečo kopalnico, ampak rdeča so tla in tri vrste ploščic do višine banje okrog in okrog kopalnice. Naprej so svetle. V tušu so pa položene svetle in rdeče v šahovnico. Meni je še po 12 letih všeč.
#12
Živjo. Sedaj pa so zadnji dnevi, da izberemo ploščice in postavitev kopalnice. Odločitev za rdeče ploščice je ostala, spremenili pa smo postavitev. Kaj menite? Razmišljamo še o tem, ali naj damo višje še kakšno vrsto rdeče??? Nad kadjo je ogledalo, ki ga bomo verjetno dali malo nižje. Hvala za vsa mnenja.
#13
Pa še ena slikica celotne kopalnice... Hvala še enkrat za vse nasvete...
#14
Niso mi všeč naslednje stvari:
- pisoar tik ob straniščni školjki - a ne bi vsaj nečesa dali vmes?
- v kopalnici ni niti ene konkretne omare (za brisače, perilo ...), prav tako prostora za koše za perilo.
#15
Hvala za mnenje. Vem, da so problem omare, ampak ne najdemo prostora, kamor bi jih dali. Zato pa bo omara takoj v sosednjem prostoru, kjer bo tudi pralni stroj.... Kaj pa kakšno mnenje glede postavitve ploščic :?:


Skok na forum:
Zadnje novice

Zemeljski plin – za topel dom in nizek račun
05.03.2021 ob 10:20:07
Zemeljski plin – za topel dom in nizek račun
Kako priti do najcenejšega ogrevanja stanovanja ali hiše? To je vprašanje, ki si ga pred začetkom vsake zime... Beri dalje »