Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Tuš kabina interšpar -help!

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tuš kabina interšpar -help!
#31
Zanimam se za nakup polkrožne tuš kabine, kjer se vrata odpirajo navzven. Kakšno steklo (vrsta, debelina ipd.) se priporoča? V Bauhausu mi je bila všeč od Geoprodukt (cena 80.000) recimo. Zanima me tudi kako se obdela polkrožnina kadi (če je višja)s ploščicami, glede na to, da ni ravnina. Zanimajo me tudi vaše izkušnje s kabinami. Čega ne bi priporočali, kaj se ne obnese dobro? Za kabino imam namen dati največ 100.000 (bolje malo manj kot več). Upam, da se za to dobi solidno kabino.
V čem se pa razlikujejo kadi, glede na ralične cene?
#32
Mene pri tuš kabini zelo moti to, da ko zaključiš s tuširanjem odpreš vrata navzven in se voda, ki je na steklu lepo steka na tla. Zato bomo imeli kabimo z drnimi vrati.
LP Jest
#33
No, to je zanimivo, na to nisem pomislil. Ampak pri drsnih se nabere precej umazanije na vseh tisti vodilih in koleščkih.
#34
samo kratek komentar na cene;

Definitivno je res, da naši trgovci NABIJAJO cene;
pred par tedni sem bil pri enem od graditeljev, s katerim imam stike in mi je pravil štorijo; ISTE odplakovalnike, pipe, garažna vrata,.. je dobil iz NEMČIJE SKUPAJ Z TRANSPORTOM do njegove hiše skoraj za pol cene.
samo malo se je potrudil in poslal povpraševanja okoli, dobil ponudbe, plačal in v nekaj dneh je imel robo v hiši,...
ne bi verjel, če mi ne bi konkretno za cene povedal, tako
gor al pa dol AVSTRIJSKI BAUHAUS, tipi delajo z normalnimi maržami, ne pa naši,...
#35
Kar se kabine tiče, je res, da odpiranje na vzven ni ravno najboljše, je pa druga pozitivna lastnost. Pravkar sem kupil eno z enojnimi vrati in odpiranjem navzven in to zato, ker ima normalene pante, ki se ne kvarijo, vsa tista kolesa pa ne zdržijo več kot eno leto, potem pa ni rezervnih, ni servisa itd.... Za ceno 85k sem v sinji gorici dobil zelo lepo in kvalitetno kabino.

Tuš kadi se razlikujejo po ceni zaradi različnih materijalov. Imaš železne emajlirane, litoželezne email, plastične in keramične. najboljše so keramične, veliko pa se uporabljajo tudi plastične.
#36
BlackHole Napisal:No, to je zanimivo, na to nisem pomislil. Ampak pri drsnih se nabere precej umazanije na vseh tisti vodilih in koleščkih.

Midva sva vzela prav tako polkrožno kabino, sicer ima pa samo to dopolnitev, da se na spodnjih vodilih enostavno potisneš vodila navzven, za lažje čiščenje...samo malo bolj porineš dva gumbka, našpricaš in obrišeš in zapreš nazaj...nobena umetnost!!!
#37
Frank, a potem praviš da bi se splačalo pogledat v avstrijski Bauhaus?

Cvetko, čigavo kabino si pa vzel, od katerega proizvajalca?


Skok na forum:
Zadnje novice

V radiatorju šumi
07.11.2019 ob 12:28:59
V radiatorju šumi
Svetujemo, kako pravilno odzračiti radiator in rešiti še ostale nevšečnosti z ogrevanjem.   Okvare... Beri dalje »
Vaša streha pušča?
21.10.2019 ob 07:14:34
Vaša streha pušča?
V določenih primerih vam lahko pri popravilu strehe pomaga vaše zavarovanje doma. Ste ugotovili, da vaša streha... Beri dalje »
Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih
23.01.2018 ob 11:35:41
Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih
Podjetja s(m)o ljudje, zato je zelo pomembno, da se na delovnem mestu počutimo dobro, saj današnji sodoben in hiter tempo življenja narekuje, da... Beri dalje »
V Lokrovcu pri Celju na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Urbano-D 149
04.12.2017 ob 10:53:36
V Lokrovcu pri Celju na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Urbano-D 149
V podjetju Lumar v soboto 9. decembra, med 10.00 in 15.00 uro, v Lokrovcu pri Celju pripravljajo dan odprtih vrat na spremenjeni hiši Lumar Urbano-D... Beri dalje »