Splošno > O cenah materiala in storitev
(o)cene izvajalcev, ki so ga biksali ali pa ne

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(o)cene izvajalcev, ki so ga biksali ali pa ne
#1
GPP Šuster:
Naredil veliko večino del - izkopa, zidarija, ometi ter nekaj malega estrihov (ročni). Vse kar so naredil je narejeno kvalitetno in brez pripomb. Do tukaj en velik plus. Takoj pa lahko pribijem še en velik minus za vse zamude in poizvajalce.

darkec: (kot podizvajalec)
Ostrešje je naredil ko se šika, prav tako latanje in pokrivanje. Če bi na tem mestu nehal delati, bi bil dobil 5+. Ampak... za vgraditi sta bili še dve strešni okni; eno od teh Integra (daljinec, senzor, roleta...) - priklopljeno ni bilo nič in ob obisku poobleščenega izvajalca je bilo kar nekaj popravljanja poti kablovja (drugače bi vse potrgalo). Pa to niti ni tako kritično - večji problem se je pojavil pri kleparskih delih. Predvsem prehod strehe preko atike na ravno streho. Tam vzrajno zamaka. Zaenkrat je gor polivinil in pride popravit. No pa tudi vidne škarje so bile obdelane tako na 'hojladri'.

konstrukcija za balkon (podizvajalec)
Ker smo dvomili v statiko za betonski balkon, smo se odločili za kovinsko konstrukcijo. Kljub dogovoru o naklonu je bila narejena v vaservago. Sedaj moram naklon loviti s podkonstrukcijo za lesene late, ki bodo na balkonu. Šuster sicer obljubil da bodo popravili, ampak zaenkrat še nič. Naredili so tudi konstrucijo za galerijo (ki je tudi podpora lege) - tukaj nimam pripomb.

Inotherm:
Vzela sva odprodajni model vrat z obsvetlobami. Poleg tega naročila še ena vrata brez obsvetlob. Na goden trenutek montažo smo čakali cca. pol leta. Ko so prišli so zmontirali BP. Ker je vetrolov dokaj majhen je tlak ob zapiranju naslednjih vrat odpiral vhodna vrata. To smo rešili z zaskočnikom. Vsekakor celoten postopek in odnos brez pripomb.

Elektro-Instal
Priporočil mi ga je Šuster. Bojan zadevo obvlada in jo je tudi naredil kot se šika. No ja, včasih ga je bilo potrebno čakati in prostiti, da pride, amapk nič hudega. Človek na mestu!

...zaradi omejitve na 5 URL-jev se nadaljuje spodaj...
#2
g. Marinko
Priporočil mi ga je Šuster. Delal je knauf in kitanje. Knaufanje - kolikor sem spremljal izdelavo in končni izdelek nimam pripomb. Ker sem bil zelo zadovoljen sem ga nekaterim sotrpinom celo priporočil. Kasneje sem ugotovil, da pri zračniku za ventilator v WC-ju manjka dno?! Sem ga sam nalimal. Kitanje, vključno z brušenjam in glajenjem betonskih stropov. Vtis ob kitanju je bil pozitiven, tudi končni izdelek je izgledal OK. Ampak, ko sem delal prvo roko je bilo polno luknjic. V mansardi še ne tako grozno kot v vetrolovu in stopnišču. Kljub klicem in SMS-om se ni nikoli oglasil.

Alu Alprem
Aluminijasta okna, trojno zasteklena, Schueco. Prodajalka malo izgubljena ker sem preveč kompliciral, merilec tip-top DO montaže. Montažerji pa katastrofa (podizvajalci). Ker ni bilo nobenega odgovornega so zadevo pač improvizirali 'vlečenje' oken v mansardo in posledica je bilo velliko prask na okvirju (ni bilo nobene zaščite). Končnega prevzema ni bilo kar dolgo; zadevo smo zaključili šele, ko se je vključil direktor. Kljub vsemu bi jih priporočil, ker imajo kakovostno stavbno pohištvo - pazljivost pri montaži.

Ebonit
Glede na dobre izkušnje na forumu sem se odločil za samorazlivne estrihe pri njih. Povzetek teme v linku - ŠALABAJZERJI!

Telmos
Zmontiral TČ + kotlovnico, naredil vodovod, talno in deževnico. Vsekakor dec na mestu, ima pa podoben sindrom kot Bojan... moraš ga malo čakati, ampak če gori voda vedno pride!

Hasan Karaibrahimović
Je delal fasado in moram reči da ja naredil tip-top. Problem se je sicer pokazal na dveh stenah, ki jih ni delal on... Vem zakaj - ve tudi on in pride popravit. Krivca za napake ni več pri njemu, tako da ga z veseljem in brez slabe vesti priporočam naprej.
Gužva Hase Delić s.p. so naredili (zelo drag) napušč; je pa vse OK.

Primož
Je polagal polagal ploščice. Vtis po prvem dnevu je bil zelo dober... zelo dobro se je boril z neravninami v estrihu in ujel ravnino. Samo fugiranje je pa bolj švoh. Ni mi jasno kako lahko to zajebe (luknjice v fugah). Nazadnje se je lotil kopalnice ker sva fasala plastične bele kotnike. Vsekakor se je s polaganjem v kopalnici namatral, ampak ne dovolj. Na večini koncev bi lahko brusil robove, ampak fugiranje prodnikov s Kerapoxyjem pa tudi ni nekaj s čimer se lahko pohvali. Škoda ker kopalnice nisem prepustil strokovnjaku... Zdaj rabim še nekoga za zunanje ploščice.

Hudič se vedno skriva v detajlih.
#3
Pozabil še na:

Altis Logatec
Dobava notranjih vrat. Trenutno 1 od 3 - amapk vse kot dogovorjeno, v roku in profesionalno zmontirano. BP in to mi je nabolj všeč. Ko so zmonirali še preostala vrata... na kopalniških je oranžna barva s kar precej napakami (nianse, pikice), ki jih žena vedno opazi (pač bolje vidi). Tudi lesena drsna vrata so bila narejena tako na hitro. Za oboje je 'kriv' poizvajalec. Reklamacija se rešuje... Plačano toliko kot je narejeno.

Mizarstvo Tekavčič
Zaenkrat dobava in montaža kopalniške omarice in mizice za umivalnik. Narejeno lepo, dobava v roku (oz. prej), montaža brez propomb - tudi posesali za sabo. Vsekakor je bil to test za nadaljne projekte, amapk niso najcenejši... Kasneje so naredili še kuhinjo - leseni del. Točno tako kot smo se zmenili (cena) in celo malo pred rokom. Za garderobo sem na mojo žalost izbral drugega (cenejšega, počasnejšega)
#4
Samo stran od Šusterja... :evil:
211 konjev sreče v ovinkih...
[Slika: r53supercharged.jpg]
JOHN COOPER WORKS evolucija
#5
Nebomgabiksal Napisal:Samo stran od Šusterja... :evil:

ali ti je poslal izvršilni pozdrav?
#6
Np. Reklamacije, z menico si lahko nekaj obrišem...
211 konjev sreče v ovinkih...
[Slika: r53supercharged.jpg]
JOHN COOPER WORKS evolucija


Skok na forum:
Zadnje novice

Prva slovenska hiša s certifikatom Active House
04.05.2020 ob 12:34:06
Prva slovenska hiša s certifikatom Active House
Lep, varčen in pameten dom Podjetje Lumar je v Dragomlju, ki leži le nekaj kilometrov oddaljen od Ljubljane, postavilo hišo Lumar... Beri dalje »
Redno vzdrževanje doma je nujno
20.01.2020 ob 12:59:50
Redno vzdrževanje doma je nujno
S tem boste poskrbeli za svojo varnost in manj zapletov pri zavarovanju. Izognite se slabi volji, ko vam denimo poči cev in voda... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »