25.1.2010 ob 19:10
Pozdravljen Dušan,
Nasvet za rešitev (njegovega) problema mu je dal njegov serviser, ki je takoj opazil, da njegova kurilnica nima dovoda svežega zraka. Serviser je bil mnenja, da pride do občasnega poka v samem kurišču (med gorenjem), zaradi pomanjkanja kisika (motnje v gorenju?). Kakorkoli, znanec ima sedaj vedno za malenkost odprto majhno okence v kurilnici -in pokanja ni več.
Lep pozdrav,
Bogdan
dusanh Napisal:... Torej, občasno slišim iz kotlovnice tak srednje močan pok (poookkk). Zgodi se ca 1x na dan...Slučajno sem se z znancem pogovarjal o ogrevanju, ko mi je omenil, da se mu je dogajalo prav to oz. nekaj takega (in spomnil sem se, da sem pred dnevi prebral tvoje vprašanje). Morda bistvena razlika: njemu se je to (pok) občasno dogajalo med delovanjem gorilca. Povedal je, da sicer nikoli ni bil ob peči, ko je počilo.. vendar se je v stanovanje slišalo, kot da bi nekdo močno zaloputnil z vrati.
Nasvet za rešitev (njegovega) problema mu je dal njegov serviser, ki je takoj opazil, da njegova kurilnica nima dovoda svežega zraka. Serviser je bil mnenja, da pride do občasnega poka v samem kurišču (med gorenjem), zaradi pomanjkanja kisika (motnje v gorenju?). Kakorkoli, znanec ima sedaj vedno za malenkost odprto majhno okence v kurilnici -in pokanja ni več.
Lep pozdrav,
Bogdan