Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Pisoar

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pisoar
#1
Kateri pisoar - katere firme - priporočate?
#2
Pri nas v salonu je najbolj prodajan Roca.


LP
#3
Sam ima Roca z pokrovom in mi je sedaj žal, ker je Ebayu toliko lepših. Drugih pripomb nimam.
#4
Tudi midva imava Roca s pokrovom in nama ni žal. Je na senzor. Nakup je bil opravljen lansko leto, verjetno pa imajo zdaj že več izbire.

lp, L
#5
Ja pisoar Roca je najbolj prodajan zaradi tega ker je cenovno ugoden ter je nekje srednje kvaliteten .
Odvisno je tudi od cenovnega razreda ki si ga zelite .
lahko pa izbirate med poceni pisoarji srednjim razredom ter visjim razredom .
firme :
- strumica
- inker
- dolomite
- jika
- LAUFEN
- Villeroy & Boch

ter se mnogo drugih firm . Ter vsak od teh proizvajalcev ima se cenovne podskupine .
Vazno je tudi od kod boste imeli dotok vode ter odtok vode . ter na kaksen nacin zelite imeti prozenje vode za pisoar , saj obstajajo senzorski prozilci ki so bolj lepi ter pnevmatski , nozno prozenje ali rocno . Kupite lahko tudi pisoar s pokrovom kar je zelo vredu stvar . imate pa tudi moznost da kupite pisoar ki se ga da montirat v kot ( kotni pisuar ) in ima lahko prav tako tudi pokrov . no pri pokrovih za pisoar pa morete vedeti na kak nacin se bo odpiral . navzgor ( kot pri wc skoljki ) ali pa nastran levo ali desno .
#6
A drugih firm pa nimate v Maviju? Big Grin
Roca je najbolj prodajana zato, ker majstri naredijo priključke za ta pisoar. :lol:
Naredijo za tega pa zato, ker je poceni...ker pač ne znajo prodat dražji pisoar.
Dont waste your life...go surfing
#7
Čez Rokov pisoar je težko napisati kakšno konkretno pripombo. Če je komu premalo lep ali drag, predlagam, da nad njim obesi primerno lepo in drago sliko pa je zadeva rešena.
Pri pisoarju je za moje pojme precej bolj problematičen mehanizem za splakovanje. Iz lastnih izkušenj lahko povem, da so problemi s senzorjem, katerega občutljivost se spreminja s temperaturo(!) in z glasnostjo, ki zna biti precej moteča. Teh elementov v trgovini ne moreš videti, lahko te samo neprijetno presenetijo.
#8
Tudi sam sem odločam za montažo pisuarja v kopalnico. Ker imam vso ostalo keramiko od Dolomite, oni pa žal nimajo pisuarja z pokrovom,me zanima koliko je smiselno imeti pisuar z pokrovom?

Zanima me pa še kako je z proženjem splakovalne vode? Kaj se najbolj isplača oz je smislno? Senzor, potisni ventil ali celo kaj tretjega?

Hvala za ideje in izkušnje

P.S.: Kje v okolici Kranja prodajajo te stvari?
#9
Doma se tudi odločamo za pisoar s pokrom. Pisoar Roco nam ni všeč. Drugi je od keramike Catalano. Ali kdo pozna še kakšnega?
#10
Tudi pri nas je že nekaj let v rabi pisoar Roco. Je s pokrovom in z ročno tipko za spuščanje vode. Z njim smo zelo zadovoljni. Pokrov se odpira navzgor in ker ga uporablja tudi manjši sin, večkrat s privzdigovanjem pokrova udari ob steno s ploščicami, pa se na pokrovu nič ne pozna. Čez nekaj let v novi hiši, bomo zagotovo spet namestili tak pisoar.
#11
Karkoli boš vzel pazi, da bo voda lepo stekla po vseh delih pisoarja, ko boš splaknil in tako splaknila vse, namreč nekateri pisoarji imajo to tako slabo narejeno, da začnejo pa kakšnem mesecu dobesedno smrdet, ker ne splakuje povsod in se urin zasuši na površinah... bljak ... zato sem zamenjal volgo ...
#12
Pozdravljeni!

Ker sva pred montažo podometnega kotlička za pisoar, moram vedeti, kateri pisoar bova imela. Zanima me, ali ima kdo pisoar od Hatrie, model Fusion Q? Kako se obnese, kako je z izpiranjem?

Ali morda svetujete še katerega drugega (razen zgoraj naštetih)?

Hvala!
#13
Trirog, kako pri hudiču pa naj pred nakupom ve kateri pisoar lepo splakne?


Skok na forum:
Zadnje novice

Zemeljski plin – za topel dom in nizek račun
05.03.2021 ob 10:20:07
Zemeljski plin – za topel dom in nizek račun
Kako priti do najcenejšega ogrevanja stanovanja ali hiše? To je vprašanje, ki si ga pred začetkom vsake zime... Beri dalje »