Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Kopalnica - razporeditev!

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kopalnica - razporeditev!
#31
Nama so kopalnico izrisali v Merkurju. Sva bila zelo zadovoljna - za 5.000,00 SIT so nama izrisali celotno kopalnico - tako elemente kot ploščice. Naredili pa so nama kar nekaj variant. Tisto, ki nama je bila najbolj všeč , pa so nama tudi barvno sprintali - vse stene + tla. Zraven dobiš načrt, ki ga lahko daš naprej keramičarju, kako naj položi ploščice, program pa izračuna tudi potrebno kvadraturo... Če kupiš ploščice v Merkurju, ti teh 5 tisoč odštejejo od celotnega zneska :lol: .
#32
Zelo lepo izrišejo kopalnico tudi v Trgocev v Logatcu. Sicer cena malce višja (10000) kot v Merkurju, ampak res profesionalno! Sva s fantom komplikatorja ampak je bilo tako luštno zamišljeno, da ni bilo kaj popravljat izrisa. Big Grin Ploščic pa imajo tam tudi ogromno. Če jih tam kupiš ti tistih 10000 odbijejo.
Aja, izris so poslali na email tako da potem po želji printaš. So pa poslali vse v 3D + vse v 2D- to zadnje pride kar prav, da lepo prešteješ vse ploščice, dekorje, bordure... in da veš do mm kako polagat oziroma rezat, sploh če jih sam kot moj fant.


Skok na forum:
Zadnje novice

S hranilnikom do nižjih stroškov v podjetjih
24.11.2021 ob 07:30:41
S hranilnikom do nižjih stroškov v podjetjih
V Oslu, svetovni prestolnici e-mobilnosti, je že vsak tretji avtomobil električni in e-avtobusi izrivajo tiste, ki imajo motorje z... Beri dalje »
ENOSTAVNO DO PONUDBE ZA KREDIT. Oddajte povpraševanje več bankam naenkrat.
02.06.2021 ob 13:07:02
ENOSTAVNO DO PONUDBE ZA KREDIT. Oddajte povpraševanje več bankam naenkrat.
V življenju so stvari pogosto nepredvidljive. Velikokrat nas presenetijo dogodki, ki so vezani na večjo, neobičajno porabo finančnih... Beri dalje »