Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Pisoar za privatno hiso

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pisoar za privatno hiso
#1
Razmisljam, da bi si v privatni hisi v kopalnici omislil pisoar s pokrovom. Trenutno me od tega odvraca predvsem cena saj sta najcenejsa modela, ki sem ju nasel od firme Roca - ~45kSIT in firme Ideal Standard ~220EUR.

Torej: ve kdo kje bi se dalo dobiti kaksen pisoar s pokrovom, ki bi imel malo manj grobo ceno?
#2
Oprosti, ce bo moje vprasanje prevec direktno, vendar me zanima kaksno prakticnost vidis v pisoarju v kopalnici. A navadnega stranisca potem nebi imel v tem prostoru?

Tudi moja zena je imela neko tako idejo za kletni del kjer bo stranisce, vendar se meni zdi bolj prakticen klasicen WC saj lahko opravis tudi "veliko potrebo". Navkljub trem "lulekom" v druzini sem bolj pristas klasicnega WC in ne vidim prakticnosti pisoarja v hisi...kako si razmisljal sam - se morda celo premislim :twisted:
#3
sam razmišljam takole: po mojem je pisoar praktičen edino tam, kjer imaš dovolj prostora, da montiraš oboje (torej tudi školjko) in to v stranišču, ki naj bi bil namenjen za goste. Pomeni, da po mega pijanski žurki ne boš imel cele kopalnice pošpricane in v hiši ne bo prepira, kdo bo čistil WC. :wink:
#4
Gost: Ja res je to glede zurke, tudi pri meni bo v kleti en prostor namenjen temu Big Grin . Vseeno pa mislim da bo bolj prakticen klasicen WC saj bo v malem prostoru samo WC in tus. WC cisto spodaj (klet) kakor tudi ostali prostori pa je ze sedaj zmenjeno, da so v moji oskrbi - tako in drugace Big Grin
#5
Poraba vode na WC-ju se zmanjsa.
Zena(drugi sostanovalci zenskega spola) ne tezi ves cas, ker nisi dal deske dol.

Tam kjer sem prej zivel smo ga imel in se mi zdi kar prakticen.
#6
Bolj ali manj so vsi argumenti za ze bili nasteti. Jaz osebno vidim glavno prednost ravno v zmanjsanju "svinjarije" v kopalnici, se posebej ravno v tisti za goste. Je pa prostor dovolj velik, da bo v njem klasicna skoljka in pisoar. Samo pisoar bi bil res neuporaben. Da bi "pridobil" prostor sem iz kopalnice za goste vrgel ven bide. Je pa ta ostal v veliki kopalnici, kjer ne bo pisoarja.

Okoli zmanjsanja porabe vode se jaz ne sekiram prevec, ker tako imas kotlicke z dvema kolicinama vode

Glede deske niti ni neke razlike, ker imajo ti pisoarji za domaco uporabo obicajno pokrov in je seveda treba spuscati pokrov....

Kot slabost jaz zaenkrat vidim samo neugodno ceno.
#7
Moški ne vidite praktičnosti pisoarja, ker očitno ne pucate WC- školjk, pa plščic okrog njega :oops: . Jaz se raje odpovem bideju pa bom dala pisoar namontirat, čeprav zaenkrat imam samo enega luleka doma :lol:
#8
katka, zgoraj so ti prav trije moški potrditi, da se zavedajo praktičnosti pisoarja, eden pa ti je omenil, da bo sam skrbel za čistočo. tvoja teorija torej ne drži vode. :wink: Miha
#9
Anonymous Napisal:katka, zgoraj so ti prav trije moški potrditi, da se zavedajo praktičnosti pisoarja, eden pa ti je omenil, da bo sam skrbel za čistočo. tvoja teorija torej ne drži vode. :wink: Miha

To niti ni teorija, ampak življenjska resnica :lol: :lol: :lol: , ki se niti ne nanaša na 'zgornje moške', ampak na moške nasploh :wink:
Pač raje riskiram nekaj denarja kot da dresiram tipa, da mora sede lulat
.... poznam tudi take :twisted:
#10
mene pri školjki najbolj moti, ko mi po nogah drobne kapljice šrpicajo. pisoarček imam tudi v planu. pa tudi niso tako dragi, že od 8kSIT naprej (bauhaus ipd.)
#11
fredi....ja poznana mi je tudi ta tvoja izkusnja Big Grin Big Grin :twisted:
#12
fredi Napisal:mene pri školjki najbolj moti, ko mi po nogah drobne kapljice šrpicajo. pisoarček imam tudi v planu. pa tudi niso tako dragi, že od 8kSIT naprej (bauhaus ipd.)

Saj v osnovi niso tako dragi, dragi so samo tisti s pokrovom, ki ne izgledajo tako gostilnisko. Najcenejsega s pokrovom sem zaenkrat nasel v LJ Bauhausu, kjer stane 18kSIT. Bom pa zaradi lepsega izgleda verjetno vseeno vzel tistega od Roce, ker sem na sreco uspel poglihati ceno.


Skok na forum:
Zadnje novice

Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »