Objave: 3591
Teme: 70
Ocena:
0
Če bodo vrata tako kot si jih popravila, potem bodo prišla precej ožja, kot bi bila pod kotom.
Pa jaz bi pisoar vrgla ven in bide ter WC dala na to steno kjer imaš sedaj pisoar narisan ... tam kjer sta zdaj, se mi zdita preveč natlačena skupja.
Več glav, več ve ...
Objave: 203
Teme: 6
Ocena:
0
Vse babnce bi pisoar kar ven vrgle... pa dejte mal pomislt na moške, tko kot ve rabte veliko ogledalo, je nam pomenben pisoar oz. zelo zaželjen!
Prostora v kopalnici imaš dovolj, pri tvoji postavitvi so vrata 80 sm kar je dovolj, za wc in bide moraš pa imeti okrog 120 cm, kar pa po sliki mislim da si ravno na meji
Objave: 5450
Teme: 33
Ocena:
0
pa dej umivalnik tam, kjer imaš zdej wc ipd, pa imaš potem lahko na tisti steni, kjer je bil umivalnik prej, vse troje najbrž. samo potem treba vrata nekako prav nardit ipd.
čist tako, kot ideja, sej najbrž ne preveč izvedljiva, pa vseeno...
Objave: 55
Teme: 10
Ocena:
0
Vrata se odpirajo na napačno stran.
Sicer pa prvotna varanta deluje manj utesnjeno.
Objave: 89
Teme: 31
Ocena:
0
Kaj pa menite o varianti, da bi se vrata odpirala na hodnik in ne v kopalnico?
Objave: 1673
Teme: 129
Ocena:
0
Vrata vseh sanitarnih prostorov naj bi se odpirala ven. Če se slučajno kaj zgodi, da si ne zapiraš izhoda.
Dnevi so sadeži in naša vloga je, da jih užijemo.
(Jean Giono, 1895--1970)
Objave: 583
Teme: 15
Ocena:
0
lol kot da si v neki veleblagovnici...pa da bo res truma ljudi ven iz tvoje kopalnice rinla...
vrata se v normalnih stanovanjski hišah odpirajo v kopalnico...v izrednih primerih (ko je kopalnica izredno mejhna) se naredi da se odpirajo na ven...
to each his own...
Objave: 8411
Teme: 30
Ocena:
0
Prostor je precej majhen. Kopalna kad zaseda večji del. Se kar strinjam, da bi kazalo izločiti pisoar. Pa ne da ga ne bi človek potreboval. Nasprotno. Le tam in takrat, ko je prostor za to. V tem primeru ga ne vidim.
Se mi zdi bolj smiselni imeti bolj "komot" Wc in bide, kot pa še pisoar in vse skupaj natlačeno.
Pa vrata bi pustil pod kotom.