Splošno > O cenah materiala in storitev
brusim stene z žirafo

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
brusim stene z žirafo
#1
Brisal Tadej: reklama
#2
Izvajaš komplet brušenje (špalete, kote, okrogline...) ali samo stene in strope?
#3
koliko m2 pa se pobrusi v 1 uri
#4
Zbrusim tudi vogale in okrogline,vendar to ročno.Prah pa posesam.Koliko pa se v eni uri pobrusi,pa je odvisno od tistega,ki je kital pred mano.Ne si mislit, da vam lahko lisice in grde lise ven zbrusim v nulo.Zbrusim že,vendar bo tam vdolbina.Brusim pa pod reflektorjem.
#5
Oglas je mišljen predvsem za tiste,ki si kitajo sami,pa potem ugotovijo,da brušenje le ni kar tako(ogromno praha,prihranek eur!!).Tisti,ki dela malarijo,tako kot jaz in ima rad svoja pljuča pa si itak kupi žirafo za lastno uporabo.Sem si pa skozi delo že pridobil občutek,da upam ob ogledu prostorov in kvaliteti kitanja postavit okvirno ceno oz. čas,ki ga bom porabil.Lahko pa vzameš tako;greš v bau..,plačaš kavcijo Eur??,plačaš dnevno izposojnino okoli50 eur,kupiš še brusni papir,greš domov,delaš 5ur,maš srečo,pa se ki kaj pokvari-zgubiš kavcijo,pelješ nazaj in za to porabiš cel dan ali dva(odvisno od kvadratov seveda in če se ti mašina seveda sploh pokvari-kar ni redkost).Pol pa si preračunaj,kaj se ti bolj splača.Ali pa maš 600 kvadratov sten in stropov pa bi moral dati za malarijo(600kvadratov-3000eur??),ti pa si si sposoben kitat in barvat sam;pa če daš meni 200eur??,si potem izračunaj prihranek.
#6
mark dobra žirafa pride cca 500-600eur tako da ne ti o bauhausu izposoji pa da kaj crkne in kavcija gre ker mislim da z okvaro ne izgubiš kavcije saj je vseeno o tem kako ti malar vzame 3000 eur itd... to dobenga ne zanima

glej urna postavka ze takšno delo je začetek propada oziroma če hočeš delati na uro in te je GRADIM vprašal koliko stane m2 se napiše npr. v eni uri pobrusim v povprečju 10-15 m2 in za to se plača 10uer(napisal sem izmišljeno razmerje) ne pa da napišeš kaj se bo zgodlo v bauhausu

to je moje mnenje pa obilo uspeha ti želim na tvoji poslovni poti
#7
moje mnenje, k sem že malcal nekajkrat z malarji....

brušenje je najbolj tečna stvar pri malariji.... potem pa če ti nekdo prosi za brušenje, pa da je sam kital, lahko naletiš na dobro pokitane stene/strope, lahko je pa samo nekaj "napacano"... ker brusi se tako, da zbrusiš do najgloblje točke kitanja... če je preveč lukenj še tako dobra žirafa ne pomaga....

koliko ur za koliko kvadratov??? Dobro pokitane stene/stropi lahko dva pobrusita (eden sveti z reflektorjem eden brusi) eno etažo hiše (cca 90-110 kvadratov) v šestih urah... vključno z ročnim brušenjem... lahko se pa zaj.... tudi 12 ur... tako da to je težko rečt...
#8
Danny v cem je fora da imas enga k ti svet z reflektorjem, haha?
jaz imam na flexu montirano lampo 200w !!
#9
No vsaj zame je cena 10eur na uro več kot ugodna.....brušenje je kar jebeno delo(dvakrat pomagal)....za manj kot 10eur,raje ne delam :wink:
#10
Mark bi rad delal vi ga pa napadate :? V teh časih človek poprime za marsikatero delo in tudi za nižju urno postavko! Kdo ga rabi ga bo tako ali tako poklical!

Lp Andrej
#11
Ok, koliko pa je potem visoka urna postavka, če je 10e na uro nizka? :lol:
#12
Režijske ure (po ceniku) so 18 eur+ddv!!
#13
Če pa dela na črno. Kaki ddv?!
Dnevi so sadeži in naša vloga je, da jih užijemo.
(Jean Giono, 1895--1970)
#14
Kot opažam tukaj(še posebaj iz ostalih tem) je kar nekaj takih ki bi imeli radi narejeno kvalitetno in skoraj ZASTONJ!....noben pa ne pomisli če je to zahtevno oz. zajebano delo(pa tudi nasplošno za vse vrste del)....pač vsaka stroka ima svojo ceno...z ali brez računa....bodite veseli da je narejeno(seveda mora biti dobro,če to pošteno plačaš)....delam z ljudmi in v večalmanj primerih bi radi vsi meli vse ZASTONJ!.....npr. žlahtnik se ukvarja z gradbeno mehanizacijo in prevozi....in ga kliče človek za izkop...mu pove ceno 700eur(pač on si je zračunal delo,odvoz+deponija)...pol pa stranka: kaj nebi naredili za 500eur vse skupaj? :roll: .....seveda je take treba odjebat takoj saj imaš samo zgubo z njimi....pri vsakem delu se zračuna tako da mora tudi nekaj ostat....kajti ko ni dela,se noben ne vpraša če maš ti za tekoče stroške in za preživet(lastne iskušnje)

Sem pa absolutno mnenja da če neko storitev pošteno plačam,IN ČE SAM PRI SEBI RAZČISTIM DA JE TO POŠTENA VARJANTA,hočem met narejeno odlično oz. v nulo....nimam pa navade zbijat cen,ker tudi sam ne prenesem ko kdo meni zbija ceno

Zdej pa še glede brušenja sten:vedite da če pokličete firmo bo tudi cena temu primerna....lokalni fušar pa bo seveda poceni varjanta...sam kaj ko človek ponavadi vedno vidi samo končno ceno(nikoli pa se ne vpraša kako to poteka oz zgleda vse skupaj)
#15
Švasmojster se popolnoma strinjam s teboj!!
Jaz tudi ne popusščam glede cen+kvaliteta. Al nardim kaj gratis, ali pa kak popust...

s55ra pa itak spet pametna,ane Confusedhock: ?
Če nima firme se bo ze zmenil za ure,al kako?
Jaz sem navedel ceno iz cenika! Se pravi cenik velja za firme..čeprav so npr. režijske ure res malo preveč navite. jaz jih računam cca 12-15 eur.odvisno od dela..


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »