Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Masažna kad

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Masažna kad
#16
benzoo Napisal:
mici Napisal:
benzoo Napisal:Sanotehnik je made in?

Na prospektu piše Avstrija, uvoznik pa firma Sanotechnik iz Mb.

Lahko pa da je tudi s Kitajske, Češke.... kaj pa jaz vem. Vidim, da imajo predstavništva tudi v teh državah oz. bolj verjetno kar proizvodnjo. :?

Ena gospa nama je tam, kjer sva kupovala ploščice svetovala, da je ta firma dokaj ugodna glede cene oz. je nekje v srednjem rangu glede cene in kvalitete.

Bomo videli.

vecina "robe", ki je deklarirana kot italijanska, obicajno izvira iz kitajske... nevem kako je s tisto iz AUT. meni to nekje v podzavesti vzbuja skrb, mogoce pa se motim Big Grin kar nekaj kadi sem do sedaj ze videl in kitajske so bile praviloma plasticne (ne akrilne, kot vecina ostalih). Ce pogledas napeljavo pod kadjo in jo primerjas recimo z kolpo, je ze vizuelno precej drugacna. nenazadnje, lahko gre zgolj za mojo paranojo :oops:

Benzoo, vidim, da se spoznaš. Ne me preveč ostro napadat, ampak ali mi lahko razložiš bistvene razlike med akrilno in plastično kadjo. Kolikor sva se pogovarjala v eni trgovini, lahko te akrilne Kolpasanove "popraviš", če gre za kakšno prasko ali celo, če se bolj poškodujejo. Pri manjših praskah baje lahko sam pobrusiš, pri večjih pa ti jo popravijo njihovi mojstri. Ali je razlika samo v tem, da se plastične ne da popravit, ali še v čem?

Zdaj me pa že malo skrbi, da se nisva prej bolj "orenk" pozanimala. Glede na ceno zna res bit kakšna plastika ali pa "made in China", čeprav toliko poceni pa tudi ni bila. Cry
#17
benzoo Napisal:resj je, malo cudno sem napisal - na oblogo sem se spomnil, ko sem ze napisal post in jo vrinil na koncu. potem je vse skupaj ratalo drugace, kot sem mislim prvotno :wink:

ja saj... te obloge so pravo čudo. tako kot si rekel, so lahko dražje od kadi (kje je tu logika :roll: )
#18
mici Napisal:Benzoo, vidim, da se spoznaš. Ne me preveč ostro napadat, ampak ali mi lahko razložiš bistvene razlike med akrilno in plastično kadjo. Kolikor sva se pogovarjala v eni trgovini, lahko te akrilne Kolpasanove "popraviš", če gre za kakšno prasko ali celo, če se bolj poškodujejo. Pri manjših praskah baje lahko sam pobrusiš, pri večjih pa ti jo popravijo njihovi mojstri. Ali je razlika samo v tem, da se plastične ne da popravit, ali še v čem?

brez skrbi, sem tudi jaz tukaj povsem navaden laik, ker pa tudi sam opremljam kopalnico, ze nekaj casa iscem tudi primerno kad.

kolikor je meni znano je prednost akrila ta, da ohrani sijaj gladko povrsino. pri plastiki naj bi se scasoma sijaj zgubil, povrsina naj nebi bila vec tako gladka, posledicno pa se na to raje prime vodni kamen. kdaj se to zgodi oz. kako hitro je vidna razlika pa je verjetno cisto odvisno od kadi same.

mici Napisal:Zdaj me pa že malo skrbi, da se nisva prej bolj "orenk" pozanimala. Glede na ceno zna res bit kakšna plastika ali pa "made in China", čeprav toliko poceni pa tudi ni bila. Cry

ne skrbi. saj ves, bolje vrabec v roki kot golob na strehi. Big Grin poglej mene, ker prevec "kompliciram", sem se vedno brez kadi. :oops:
#19
No, pri nas, kar je - je. Sva že kupila, samo vgradit je še treba.

Upam, da boš dobro kupil. Smile
#20
Ali je mogoče kdo obzidal masažno kad? Vem, da je potrebno pustiti odprtino, da se dostopa do motorja.
Kaj pa če pride do kakšnega izliva pri šobah? Potem se ti lahko voda izliva pod kad, kjer pa ni sifona.
Ali v praksi prihaja do takšnih okvar?
Ali ima mogoče kdo kake fotke, ko je obzidaval masažno kad?

LP
#21
...zivjo..sem prvic na tem forumu in sem res vesela ker sem nasla ze kar nekaj dobrih nasvetov...torej vsaka vam cast in hvala vsem "strokovnjakom"...imam pa tudi nekaj vprasanj .ali mi lahko kdo svetuje kako cistiti masazno kad...zasledila sem da se enkrat mesecno mora ocistiti z cistilom za odstranjevanje vodnega kamna...in potem imam se eno vprasanje...ali lahko uporabljam kot dodatek pri kopanju diseco kopalno sol ali kaj podobnega?
ciao lejca
#22
To tudi mene zanima.


Skok na forum:
Zadnje novice

Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
28.10.2020 ob 10:32:56
Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
Mladinske organizacije v zadnjih letih glasno opozarjajo na perečo in zaskrbljujočo stanovanjsko problematiko mladih. Da bi mladim... Beri dalje »