Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Hansa in Hansgrohe

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hansa in Hansgrohe
#16
Servis za Hansgrohe in Armal je isti.
Razlike med Armal in Hansgrohe kartušo, razen pro forma, NI!
Hansgrohe Terrano, Starck, Citterio imajo svoj model kartuše.
Vse ostale (vseh cenovnih razredov) imajo ENAKE kartuše.
Focus in podobne odsvetujem.
B&O fan
#17
Pozdravljeni,

kje v SLO ali pa tudi v tujini, kjer pošiljajo v SLO bi lahko dobil tesnila (dihtunge) za Hansa pipo (Hansamix)?

Kdo je sploh serviser za Hansa pipe v SLO?

Hvala za pomoč...
#18
Rada bi narocila dvojno tipko od geberita ker se mi zdijo veliko cenejse kot pri nas. Zanima me, na kaj moram biti pozorna ko narocam? Sem opazila da pri nekaterih pise da na dolocene kombifixe ne pase....
#19
Ok, ze dlje časa spremljam teme o vele super in ne vem kaj Hansgrohe armaturah ipd..
Pa bom se sam povedal svojo izkušnjo z HansGrohe armaturami..Sam sem pred leti kupil eno armaturo od HanseGrohe, seveda je bila cena v takratnih tolarjih takšna , kot polovico povprečne plače ampak ok, kupiš 1x plačaš več in imaš mir pravijo..
No po kakšnih 10 letih je ta pipa "spustila", ko sem klical na servis za popravilo, je bilo popravilo drazje, kot pa nova armatura na nemškem ebayu, naj omenim, da ju primerjati ne mores, saj je HANS star 10 let, armatura iz ebaya pa je modernega dizajna.
Skratka, v novem stanovanju, sem kupil vse armature pri nemškem LUX AQUA, pa jih uporabljamo redno že kar nekaj časa, in vse delujejo in se odpirajo mehko.
Pa tudi če po 5ih letih crkne, dam spet 50 eur in imam NOVO.
No ista zadeva se je naredila kolegu, ki je pred 3-4 leti naredil novo montazno hiško in tudi nabavil logično HANSG za po celi hiši...., pred parimi dnevi sem bil pri njemu in debata ravno nanese na armature, nakar mi gre v kopalnico pokazati veleopevani HANSGROE, ki ne tesni, poleg tega, pa se odpira zelo trdo, tudi iz tople na mrzlo vodo, gre zelo na trdo..Skratka razočaran Confusedhock: ...ampak mi reče, jo bom nesel na servis...Seveda so mu dali na servisu takšno okvirno ceno popravila, da jo je zabrisal ven in kupil klasično Armalovo armaturo v Merkurju...
Nebi pisal tega, ampak ker je še ravno "sveže" sem se odločil napisati.Naj omenim, da nisem nobeden distributer za sanitarno keramiko ali karkoli podobnega.Verjamem, da je Hans dober, ampak definitivno je pa precenjen.Za razliko denarja, si boste lahko vsake 5 let kupili novo trendovsko armaturo...ne vem no, a se vam € nič ne smiljo :lol:
Vsak naj se sam odloči, sam vem samo to, da 1x Hans pa nikol več...
#20
zanimivo. človek danes res ne ve več kaj bi kupil... včasih je veljalo več denarja več muzike. danes se pa pogosto prikrade vmes "več denarja - več natega".
#21
ja... to je res v teh časih...

veliko firm živi na starih lovorikah... mi potrošniki pa samo znamko gledamo... in upamo, da naša bo pa delala kot mora...

jest gledam pa za grohe armaturami... je treba še 3. bratu kej dat, a ne?
#22
Hansa, Hansgrohe in Grohe, so "bratsko" povezani, kakor Mercedes, Audi in BMW.
Količina "približnologije, zavajanja in neumnosti, napisanih tukaj, je ...


Edit: Skupna jim je izdelava v PRC in to, da so sedeži, vseh omenjenih podjetij v Nemčiji.
Seveda, imajo tudi izdelke narejene v domačih tovarnah. Na tem mestu pa ni govora o teh izdelkih. Za konzumno klaso pip, o katerih se tukaj pogovarjate, je predvidena delovna doba okoli 5-7 let, za termostatske se ista prepolovi!
#23
Kje je možno dobiti tesnila za Hansa pipo (model HANSAMIX)?

A obstaja jeb.ni servis v SLO?
#24
Tudi mene zanima kje je servis za HANSA pipe.
Kupila sem jih leta 1998 v Avstriji in do pred kratkim sta bili obe brezhibni. Sedaj mi je pa umivalniška začela puščati. Kje je servis torej, ali kdo ve?


Skok na forum:
Zadnje novice

NLB Stanovanjski kredit | Podarimo 100x 3 mesečne obroke
17.09.2021 ob 12:00:26
NLB Stanovanjski kredit | Podarimo 100x 3 mesečne obroke
Tvoja priložnost veselju dati nov naslov Pridite v NLB na posvet k strokovnjaku za kredite ali nas pokličite prek video... Beri dalje »
ENOSTAVNO DO PONUDBE ZA KREDIT. Oddajte povpraševanje več bankam naenkrat.
02.06.2021 ob 13:07:02
ENOSTAVNO DO PONUDBE ZA KREDIT. Oddajte povpraševanje več bankam naenkrat.
V življenju so stvari pogosto nepredvidljive. Velikokrat nas presenetijo dogodki, ki so vezani na večjo, neobičajno porabo finančnih... Beri dalje »