Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Izkušnje z MegaBad.com

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Izkušnje z MegaBad.com
#1
Pozdravljeni!

Vem, da vas je nekaj kupovalo kopalniško opremo na http://www.megabad.com . Ker ne znam toliko nemško, da bi na strani sploh znala poiskat, imam nekaj vprašanj:

Zanima me, kako je v primeru, ko je treba uveljavljat garancijo? Imajo morda evropsko garancijo, pa se jo lahko uveljavlja v SLO, ali je treba robo nazaj pošiljat ... ali kako...

No, če je kdo morda to preštudiral ali ima konkretne izkušnje, bom vesela vsakega odgovora.

Vnaprej hvala,

M.

P.S. Sicer pa mi ni jasno, kako je lahko ena armatura pri nas 276 EUR, tam gor pa 185 EUR (ne glede na prevozne stroške)
Nikoli več v staro :evil:
#2
kako ti ni jasno? pač gor imajo bolj zdravo konkurenco.

primer: meni (v službi) so hoteli prodati opremo za 60 jurčkov. Ko sem povprašal evropskega zastopnika o ceni, je slovenski spustil ceno na cca 50 (mi je jokal, da ga je švaba napizdil). Nato sem kupil po realnih cenah za 28.000€.

Nad tem nisem bil presenečen, saj sem že pred tem pri istem slo. uvozniku dobil 2,7 x višje cene. Ko sem se pritožil in dal ponudbo proizvajalca, sem dobil po evropskih cenah....

Kdo je zdaj požrešen?


sicer pa poglej na http://www.armaturendiscounter.de
Opusti se i uživaj, nemoj da nam sada kvariš doživljaj....
#3
http://www.podsvojostreho.net/viewtopic.php?t=14480&
http://www.podsvojostreho.net/viewtopic....109681&

lp
Mi o avionu, pilot iz gozda....
#4
Fanta (ali pa gospoda kuker hočta :wink: ), hvala za vse tele linke. Zdaj se šele ne znam odločit :roll:

Lp
M.
Nikoli več v staro :evil:
#5
Ampak mene pa vseeno zanima, kako je kaj z garancijo na megabad.com? Ima kdo kakšne izkušnje s tem?
Mogoče bi naročil armature od V&B pri njih...
#6
Zdravo kja pa ploščice; ali je tudi kakšna ugodna varianta v ITA, NEM preko spleta...oz. ali so ploščice cenejše v tujini kot Sloveniji.

lp
#7
fangl Napisal:Zdravo kja pa ploščice; ali je tudi kakšna ugodna varianta v ITA, NEM preko spleta...oz. ali so ploščice cenejše v tujini kot Sloveniji.

lp

Kar sem gledal ploščice preko spleta se jih ne splača kupovati(tudi transport je drag zaradi teže).
#8
že nekaj dni pregledujem to spletno stran (megabad). Seveda, ni, da ni. Ampak kaj mi pomaga, ko si na primer že izberem neko pipo, ki mi je všeč, potem pa je spodaj pod Varianten še cel kup nekih dodatnih stvari, s katerimi ne vem, kako naj si pomagam...je treba kaj od tega tudi naročiti zraven? Na primer pri pipah za bide so še neki ventili pa cevi pa ne vem, kaj še vse...POMAGAJTE!!!
Alea iacta est
#9
kimusabi Napisal:sicer pa poglej na http://www.armaturendiscounter.de

kakšne pa so konkretne izkušnje s to trgovino? Tu. se mi zdi, je več izbire, pa še v angleščini je...seveda pa še zmeraj ne vem, če se pipa za bide naroči samo kot pipa za bide, ali je treba kake sifone ali pa kaj še drugega zraven naročat.
Alea iacta est
#10
Jaz sem naročal gole pipe. Kotne ventile in sifone sem kupil kar pri nas.

lp
Mi o avionu, pilot iz gozda....
#11
hvala, gremlin. Imam že izbrano tik pred naročilom pipe za umivalnike v kopalnicah (hansastela) zdaj iščem pipe za bideja, je kar izbire, za kad bo tud šlo lahko, probleme imam le s termostatskimi pipami za oba tuša. Kaj zbrati - hansa, hansagrohe? Tu pa res ne vem, kako se izbere. Še rabim tvojo pomoč, gremlin.

kako pa je s kuhinjskimi armaturami? Katere so ok?
Alea iacta est
#12
Kuhinjsko imam jaz kar našo (Alveus Cleo) - pri njej me moti le cev (pipa ima tudi tuš), ki nima kovinskega okrova (oziroma tiste spirale okoli cevi) - ko uporabim tuš in malo zavijem cev, se le ta 'zalomi' in voda preneha tečt - ob priliki jo bom zamenjal (cev) za tako, kot je v kopalnici na tušu.

V tuš kabini imamo Hansgrohe ecostat (Merkur v akciji), za kad Hansa (HansaCube) in Hansa Stelo na umivalniku (oboje megabad &co). Tuš nastavek za HansaCube sem tudi kupil kar pri nas.

lp
Mi o avionu, pilot iz gozda....
#13
tam piše, da je vključen 19% Mwst., kaj to pomeni....no, vem, kaj je pomenil včasih... :lol:
Alea iacta est
#14
neika Napisal:tam piše, da je vključen 19% Mwst., kaj to pomeni....no, vem, kaj je pomenil včasih... :lol:

Za EU to ni več pomembno.
#15
:roll: - bi bilo res bolje, da najprej poštudiram, preden butnem vprašanje...

no, js imam že vse izbrano, pa še zdaj ne stisnem - potrdi naročilo, ker grem še jutri dokončno v merkur preveriti, kake so razlike v cenah...za dušo pomirit...pa hvala, Tomice, tista izbira je fuuul pomagala!!!
Alea iacta est


Skok na forum:
Zadnje novice

Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »