Opremljanje doma > Kopalniška oprema
tuš kabina brez kadi (ploščice tudi na tleh)

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tuš kabina brez kadi (ploščice tudi na tleh)
#1
...ali so lahko kaksni vecji problemi s tem? dodatna omejitev je ta, da je tudi pod tus kabino talno gretje, zato kaksna wedi plosca odpade. kaksne resitve predlagate? ...oz. ali poznate kaksnega mojstra keramicarja s priporocili, ki se ne bo "bal" spoprijeti s tem (sam sem kontaktiral ze kar z nekaj keramicarji in ko sem jim omenil idejo, jih nekako ni vec zanimalo - beri, niso se hoteli s tem ukvarjati, ker naj bi bil prevelik riziko, huh!)
#2
Zakaj rajši ne kupiš parne tuš kabine, ki je čisto zaprta. Nimaš problemov s plesnijo v fugah ploščič, pa še savno in te zadeve imaš notri.
#3
hmm... nevem zakaj, verjetno zato, ker sem si zamislil zidano kabino, oblozeno z mozaik ploscicami Smile nekako mi ni vsec ideja savne v tus kabini, saj je le ta premalo udobna... ce se bo naslo kak visek cekina se bo prava finska savna znasla v kletnih prostorih.
#4
Izvoli link:

http://www.kostomaj.info/
#5
Pri nas smo pred slabim letom prenovili kopalnico in imamo tuš brez kadi, na tleh so samo ploščice, seveda z majhnim naklonom, ampak res ne velikim. Ploščice niso nič posebnega - enak vzorec kot v ostalem delu kopalnice, le malo drugače položene. Je pa res, da v tem delu, kjer je tuš, nismo dali talnega gretja. Še vedno smo navdušeni!
#6
mici Napisal:Izvoli link:

http://www.kostomaj.info/

hvala za info! bom poklical mojstra in se pozanimal.


Skok na forum:
Zadnje novice