Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Zidana kopalnica

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zidana kopalnica
#1
Nekaj podobnega sem že napisal pri kuhinjah... Ampak ko sem začel razmišljati o zidani kuhinji, sem seveda takoj pomisli na kako zidano kopalnico (omarice) v kombinaciji z naravnim lesom (za pult in omarice).

Ima kdo kaj podobnega? Kako se obnese naravni les v kopalnici, kako se ga zaščiti?
#2
hi,
tudi sam sem že precej razmišljal o zidanih kuhinjah in kopalnicah. Mene čaka obnova obstoječega objekta in sem za kopalnico predvidel da bi imel bano za dve osebi je pa nikjer še nisem najdu, zato razmišljam da bi vse skupaj pozidal, pa še boljši izkoristek prostora bom imel, pa ne bom se ukvarjal kako tako veliko bano sploh dobit v prostor.
Glede lesa pa ne vidim problemov, sam prav les moraš izbrat ,pa en dobr premaz, naprimer premaz za čolne je zihr odporen na vlago precej bolj kot bo izpostavljen vlagi les v kopalnici.
Dobro se razumemo, ker nam je vsem všeč ista stvar - JAZ !


Skok na forum:
Zadnje novice

Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
28.10.2020 ob 10:32:56
Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
Mladinske organizacije v zadnjih letih glasno opozarjajo na perečo in zaskrbljujočo stanovanjsko problematiko mladih. Da bi mladim... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »