Kar naredi dom > Zabavna elektronika
najcenejši ponudnik interneta+televizije

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
najcenejši ponudnik interneta+televizije
#1
Zanima me, če se je kdo s tem zadnje čas ukvarjal, namreč zanima me, kateri ponudnik interneta je najcenejši. Da ti ponuja tudi možnost HDTV televizije, telefonija me ne zanima.
To je pa res področje, na katerega se ne spoznam preveč in mi razni izračuni na netu ne povedo kaj dosti.
Hvala vsem!
#2
t2 optika
#3
Seveda T2 če si dovolj blizu. Optika dela super, na VDSL ponavadi tudi tudi, le pri večjih razdaljah je problem.

Ima pa SIOL daleč najboljšo TV shemo.
#4
hmm....verjetno ni da bi enostavno napisal kdo od ponudnikov je najcenejši saj je dobro vedeti tudi koliko imaš TV sprejemnikov. Če je le teh več potem je verjetno najceneje da se obrneš na kabelskega operaterja, če pa imaš le en TV sprejemnik pa lahko izbiraš tudi med T2, Amis, Siol in Tuš Telekom.
Seveda pa je dobrodošlo tudi da poveš kako "hiter" internet želiš.
#5
criptus Napisal:Ima pa SIOL daleč najboljšo TV shemo.
sliko pa tak kockasto, kot da bi gledal križanko... Sad
#6
Siol - T2. :wink:
#7
Siol TV preko VDSL-a -> katastrofa.

Vsaj gledanih oddaj se ne da gledati + poročil...


LP, BB
#8
Kar se kockanja tiče je skoraj vseeno katerega ponudnika boš vzel,ker je to odvisno od razdalje do centrale in pa stanja linije (starosti kablov predvsem notranje inštalacije) govorim seveda za VDSL(telefonsko linijo)!Če ti pri npr. siol-u kocka TV ti bo tudi pri T-2,ker imaš pač slabo linijo Cry Vglavnem priporočil bi ti,da pokličeš na T-2 059-000000 in jih vprašaš koliko si oddaljen od centrale če imaš "dobro" linijo imaš lahko na razdalji 1200m vse troje in ti bo vredu delovalo če imaš pa "super" linijo ti bo pa vse troje tudi na večjih razdaljah vredu delovalo.T-2 ti pa priporočam predvsem zaradi tega ker ni časovne vezave to pomeni,da če ti nebo delovalo vredu se pač odklopiš in je to to ni nobene pogodbene kazni in tako nimaš nobenih dodatnih stroškov :wink: .Pa ne to vzet kot reklamo samo nasvet je :lol:
Lep pozdrav
#9
Jaz sem oddaljen okoli 1050 m, pa mi pri T2 ne dela UL več kot 256 Kb!!!

Pomagalo ni nič. Niti menjave paric, niti meritve, menjava kablov... tko da je res veliko odvisno od trase in količine priklopov v tvoji centrali. Stream ima seveda svoje omejitve in proti temu ne moreš dosti. Ponudnik te priključi in če ti ne dela dobro pač izključi. Izgubit nima kaj...
#10
Ja upload je pa itak pri vdsl-u in podobnih adsl itd. največji problem samo tisti,ki so res blizu centrale tm do 300m in imajo dobro linijo imajo lahko soliden upload nažalost Sad
Lep pozdrav
#11
VDSL omogoča boljši UL kot ADSL. Vendar pa ga SIOL postavlja le če si dovolj blizu, T2 pa postavi kjer koli potem pa če dela dela, če ne pa - smola :evil:


Skok na forum:
Zadnje novice