Kar naredi dom > Zabavna elektronika
Philips LCD!

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Philips LCD!
#31
torej si jo vzel v big bangu? koliko inčev pa, če ni skrivnost.... :lol: Big Grin
ZAKAJ BI METAL POLENA SKOZI OKNO, ČE JIH LAHKO V PEČ !
#32
37. Imam razdaljo nekje slabe tri metre. Baje bi naj to bilo optimalno. Več pa tako ni nikoli preveč Smile in sem tudi sam tuhtal najprej o 42 pa sem se začuda kar zlahka premislil. Se mi zdi kar malo prevelika za mojo dnevno.

Ja sem vzel v Bigbangu, preko neta. Sem še vzel tisto njihovo se zgodi za ziher. Koliko sem čekiral cene imamo primerljive cene. Evro gor, dol. Sej se da dobiti ceneje v Avstriji, Nemčiji samo potem jo moraš res tam pobrati na poti, ker drugače te pa isto pride.
#33
Hmm jz sm mel kar slabo izkušnjo z velikim Bangom, kupoval sicer ne zase, tudi lcd, plačal šele nato pred prevzemom ugotovil da dobim komad iz police, še vroč od nekaj tednov razstavljenosti, si premislil, vzel denar nazaj, zavil v Merrkuur, dobil 3% na gotovino, pa še nekaj na njihovo kartico... Šele nato pa sem videl da je prek neta še ceneje kakih 10%, tako da v bodoče vem kaj in kako.

Pa en LP!
ZAKAJ BI METAL POLENA SKOZI OKNO, ČE JIH LAHKO V PEČ !
#34
Dobra šola.....na netu je res dosti bolj ugodno. Zaviješ v trgovino, zagnjaviš prodajalca v detajle, potem pa lepo domov in naročiš preko neta Smile V mojem primeru 150€ prihranka. Če bi pa vzel 9603 pa 250€ se mi zdi.

Seveda pa je tukaj še možnost, da zadevo vrneš. Ne vem pa, kako oni potem s temi izdelki postopajo, ker praviloma jih ne bi smeli prodajati nadalje kot noce izdelke oz. bi moral biti kupec opozorjen da gre za takšen vrnjen izdelek. Ponekod v tujini je tako in dajo dodatni popust.

Merkur pa ne trži tega modela, niti Mercator.[/quote]
#35
PS: ob vračilu mora biti izdelek 'as new' tako, da ga potem tako tudi prodajajo.
#36
Že, že.....samo včasih je že embalaža takšna, da je ni mogoče odpreti brez posledic.
Izdelek pa seveda ne sme biti vrnjen kakorkoli poškodovan, niti imeti vidnih znakov uporabe.
Kljub temu pa ni pošteno, da ga potem prodajo drugemu kot "novega". So kupci, ki zahtevajo izdelek, ki še ni bil odprt.
Vrnjen izdelek je rabljen izdelek pa četudi je to samo 1 dan ali zgolj kratek test.
Verjetno pa res delajo tako, da kar pošljejo naslednjemu kupcu.
#37
Tv dobil, zadovoljen. Slika sicer na vseh kanalih dobra, vendar (zaenkrat) lovim le analogni signal. TV ima DVB-T tuner, vendar podpira le standard MPEG-2.
Zdaj če prav razumem, bi moral potem sprejemati vsaj tuje digitalne kanale, slovenske pač ne. Ker pa ne, je torej edina možnost, da v mojem kraju še ni pokritosti s signalom DVB-T. Moram danes preveriti pri operaterju.

Ni mi pa nadalje jasno. Kolega mi je posodil tv box skrinjico od Kaona, ki je našla kanale in še radio postaje, ki jih tv ni našel. Slika nisem opazil da bi bila boljša, le barve bolj močne, ampak to je stvar nastavitev na TV. Ko dam info na tv za kanal, ki ga gledam preko skrinjice, mi pravi da je analogni signal.

Je komu znano, ali bi na tem 7603 philipsu sploh deloval CI modul za Mpeg 4, Tv ima namreč neko CAM režo.

*******
Pa še to. Laptop sem želel povezati s TV preko hdmi kabla, vendar slike ni. Ko dam prisilno zaznaj tv, mi sicer ponudi možnosti laptop+tv...., vendar slike ni. Osveževanje je na 60, resolucijo pa sem tudi prilagodil :?:
#38
LP

Glede na to, da sem uvoznik Neotion-a, ki proizvaja MPEG 4 module, ti lahko povem, da modul v tem TV-ju dela, vendar le z določenimi serijami ( D10 ali D12 ) in pa odvisno od software, ki je v televizorju, saj mora le ta biti modificiran za delovanje MPEG4.
Ni pa problem, ker ti lahko modul pošljem in v primeru, da ne dela, ti vrnem kupnino.

Primož PINOSAT
041 266494
#39
pinosat Napisal:LP

Glede na to, da sem uvoznik Neotion-a, ki proizvaja MPEG 4 module, ti lahko povem, da modul v tem TV-ju dela, vendar le z določenimi serijami ( D10 ali D12 ) in pa odvisno od software, ki je v televizorju, saj mora le ta biti modificiran za delovanje MPEG4.
Ni pa problem, ker ti lahko modul pošljem in v primeru, da ne dela, ti vrnem kupnino.

Primož PINOSAT
041 266494

Thx, sem pa danes tudi prejel odgovor na mail in bil razsvetljen Smile ....

Če ni odveč bi me še nekaj tehnično zanimalo. Oddajniki v SLO oddajajo samo slovenske kanale v MPEG-4 standardu, ali oddajajo tudi tuje kanale in v katerem standardu, MPEG-2 ali -4.

Glede na to, da sem vezan na slo kabelsko, kolikor razberem iz zemljevida pokritosti z DVB-T signalom pa sem nekje mejni, bi lahko vseeno ponucal tuje oddajnike (bližina Avstrijske meje) za tuje kanale?
#40
LP

Te kanale bi ti moral TV najti in bi jih lahko tudi gledal brez kakšnega dodatnega modula, saj MPEg2 praviš ima vgrajenega. Seveda je predpogoj, da imaš dovolj signala, torej ali s sobno anteno ali z zunanjo anteno na pravih kanalih.

Primož PINOSAT
#41
Alo majstri! Vem da je nepravi cajt za tole, pa vseeno, mogoče mi kdo lahko na hitro pomaga z nasvetom, ker sem sam pri teh zadevah mal v temi. Sem si kar tole temo sposodil.
Kupil TV Philips 42PFL5008T/12 pa nisem imel cajta naročit kartico za digitalne programe da bi jo vstavil v TV. Stara TV najde okol 50 analognih free programov, nova pa nobenga, samo digitalne (321 komadov od katerih jih je nekaj dolgocajtnih možno gledat brez kartice). Sicer pa imamo tudi to škatlo / pretvornik itd... Sem primerjal staro TV in novo LED, pa stara (analogna) brez pretvornikov - priklop direkt na kabl - najde 50 programov, novi pa to ne rata. Najde samo digitalne, analognih pa kot da ni in napiše "ZERO" najdenih :mrgreen: . Je kaka simpl rešitev tu, da si ne razbijam predolgo glave brezveze nocoj?

Za odgovore hvala vnaprej, pa lepe praznike Smile
#42
Eh rešili zadevo, je pa kar zapleteno...
#43
razsvetli nas....
#44
Treba it nekam noter pod nastavitve kanalov ... in ročni vnos oz. potrjevanje najdene frekvence... v glavnem - najde jih sam, lahko tud ročno vtipkaš frekvenco če jo maš, potem potrdiš in shraneš... cca 10 x je treba knof prtisnat za en kanal... je pa ločeno od auto iskanja, ki najde SAMO digitalne kanale (vsaj pr men je blo tak), kljub temu da ima v eni alineji št. najdenih digitalnih in v drugi št. analognih. ... men se zdi to mal brezveze. Če bo kdo rabil, mu napišem detajlno kako pa kam, drgač je pa navodilo na TV če se vanj potopiš malo globje. lp
#45
To mislis ono da vneses frekvenco na kateri je NIT 464mhz, ali nekaj takega?


Skok na forum:
Zadnje novice

Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »