Opremljanje doma > Kopalniška oprema
tloris moje kopalnice

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tloris moje kopalnice
#31
madman, logo sem dala samo zato, ker se je na forumu pojavila še ena špela z nickom špela (jaz sem spela) in ker se ona ukvarja z notranjim opremljanjem, mislim, da je podjetne Arhart, so naju začeli zamenjevati in so spraševali, če je ona Špela od Prostorame. to je en in edini razlog, če pa to ni primerno, me bo že administrator opozoril in ne ti Wink
če nisi opazil, se je logo pojavil šele takrat in ne prej, ko Špele še ni bilo.

mimogrede, na forumu je kar nekaj zelo koristnih uporabnikov, ki ne le, da imajo v avatarju svoj logo, celo nick imajo enak kot podjetje, pa se ni nihče vtikal vanje, ker so bili res splošno koristni. en primer je recimo terracotta (nick + logo)

poleg tega je pa malo morje manj koristnih uporabnikov (aleksander-green oasis, moj web itd), ki imajo npr. link na svojo spletno stran v podpisu itd, jaz sem sicer nekaj opozarjala, pa ni zaleglo, mogoče bi se raje lotil njih?

in ja, lahko daš v avatar, kar ti srce poželi, vsaj kar se mene tiče, NIKJER pa ne sme pisati, kaj prodajaš in ne smeš tega ponujati po forumu. če že sprašuješ... če pa te še kaj zanima, me lahko kontaktiraš na ZS, da ne boš posmetil teme o kopalnici. amen.
#32
spela Napisal:poleg tega je pa malo morje manj koristnih uporabnikov (aleksander-green oasis, moj web itd), ki imajo npr. link na svojo spletno stran v podpisu itd, jaz sem sicer nekaj opozarjala, pa ni zaleglo, mogoče bi se raje lotil njih?
Zdaj se pa počutim manjkoristnega Sad
Pa oprostite ker smetim temo.
#33
nisem rekla nekoristen, ampak manj koristen Wink vsaj po številu nasvetov. priznam, da je Terracotta res mojster, ki je imel zelo poučne nasvete Wink
Moj Web, saj se lahko trudiš in boš mogoče tudi ti kdaj v kategoriji ZELO koristnih. zdaj pa jaz smetim. sem že tiho :!:
#34
Iiiiii [Slika: c015.gif] jaz se grem tudi! [Slika: c015.gif] Smetenje po temah je zabavno! [Slika: c015.gif]

In kaj me žuli? Pogrešam Terakoto! [Slika: a015.gif]
Mislim, da je pa zdaj res imel dovolj dopusta in bi se lahko vrnil na delovno mesto.
MojWeb, ti pa nič bit žalosten. [Slika: k055.gif] Kot je rekla Špela: pridno delat, pa si lahko ti tudi prislužiš naslov velikega mojstra.


Vračam na začetek: Mala novinka, upam, da te nismo prestrašili. Vsi nasveti so bili dobronamerni. Kar pogumno svinčnik v roke, pa kako knjigo, in rišeš še enkrat, pa še desetkrat... Vmes si verjetno že bila pri arhitektu, in zdaj lahko do naslednjič spet popravljaš in piliš in urejaš. Se splača. Na papirju je veliko lažje (in ceneje) delati popravke kot na gradbišču.
#35
nič me niste prestrašili...

problem je le v tem, da še nisem bila pri arhitektu, ker naj bi zbolel... ampak po zadnjih novicah naj bi se dobili drugi teden... ko se dobimo pa vam sporočim kaj mi je on rekel...
ste mi pa res dali misliti glede stopnic... glede kopalnice sem še vedno za to, da bo zaenkrat samo ena, v primeru pa da se bo čez čas pojavila potreba po še eni bomo tudi to naredili...


Skok na forum:
Zadnje novice

V radiatorju šumi
07.11.2019 ob 12:28:59
V radiatorju šumi
Svetujemo, kako pravilno odzračiti radiator in rešiti še ostale nevšečnosti z ogrevanjem.   Okvare... Beri dalje »
Samsung predstavil ClimateHub, svojo prvo integrirano rešitev za ogrevanje in toplo vodo
06.11.2019 ob 16:24:24
Samsung predstavil ClimateHub, svojo prvo integrirano rešitev za  ogrevanje in toplo vodo
ClimateHub je nova rešitev družbe Samsung za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Z enostavno namestitvijo, enostavnim zagonom,... Beri dalje »
Vaša streha pušča?
21.10.2019 ob 07:14:34
Vaša streha pušča?
V določenih primerih vam lahko pri popravilu strehe pomaga vaše zavarovanje doma. Ste ugotovili, da vaša streha... Beri dalje »
Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih
23.01.2018 ob 11:35:41
Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih
Podjetja s(m)o ljudje, zato je zelo pomembno, da se na delovnem mestu počutimo dobro, saj današnji sodoben in hiter tempo življenja narekuje, da... Beri dalje »